זה לא נכון.הקצה שהתכוונתי הוא הקצה העליון ואכן ב21 המדד היה בשיא שלו שיקח לו עוד הרבה זמן לחזור אליו
כיום המדד + דיבידנדים כבר יותר גבוה מהשיא של שנת 2021.
זה לא נכון.הקצה שהתכוונתי הוא הקצה העליון ואכן ב21 המדד היה בשיא שלו שיקח לו עוד הרבה זמן לחזור אליו
לא משקיעים במניות לטווח השקעה קצר.אני שמתי כסף בS&P500 דרך חברה עם דמי ניהול
ואז הייתה נפילה חזקה שכולם דיברו עליה, חששתי שאיבדתי את כספי
ולמרות זאת כשהוצאתי את הכסף אחרי שנה וחצי - היה לי רווח של 4%
מה שבטוח - שלהשאיר את הכסף בחשבון בנק בלי לקבל שום רווח זה הסיכון הכי גדול
כי יש אינפלציה והכסף מאבד את ערכו
כפי שכבר כתבתי, זה לא נכון.מי שהשקיע לפני שנה כרגע מופסד,
ההשקעה הייתה אמורה להיות ל-7 שניםלא משקיעים במניות לטווח השקעה קצר.
מדובר בסיכון גבוה מאד.
אז כדאי לדעת שגם 7 שנים זה לא טווח השקעה ממש מספק בשביל להשקיע במניות.ההשקעה הייתה אמורה להיות ל-7 שנים
בעקבות עליית הריבית העדפנו לפדות את החיסכון מאשר לקחת הלוואה בנקאית
(לא להחזר חובות אלא השקעה עסקית)
חסרונות:האם יש סיכונים בהפקדה לפיקדון בבנק?
אשמח לשיתוף על השקעה אלטרנטיבית טובה.ממש לא נכון!!!!
לא חסר!!אשמח לשיתוף על השקעה אלטרנטיבית טובה.
אשמח שתשתפו, אולי תפתחי אשכול.לא חסר!!
לצערי אין לי הזמן הדרוש כרגע בשביל להעביר פה את הידע שלי על תחומי השקעה נוספים, כי כידוע זה יהיה כרוך בהתכתבויות ארוכות וכו'.אשמח שתשתפו, אולי תפתחי אשכול.
יש הבדל מבחינת עלויות של הבנק לעומת העלויות שיש במיטב דש.יש הבדל אם אני משקיע דרך שוק ההון בבנק שלי
או דרך מיטב דש וכו' ?
צודקים ב-100% אני חושב שרוב המידע על שוק ההון בציבור החרדי התחיל כאן בפרוג והרבה בזכותכם, מגיע לכם את כל הקרדיט.לצערי אין לי הזמן הדרוש כרגע בשביל להעביר פה את הידע שלי על תחומי השקעה נוספים, כי כידוע זה יהיה כרוך בהתכתבויות ארוכות וכו'.
אחרי שהעברתי פה הרבה מאד מידע מיום הקמת הפורום עד עכשיו בנושא של השקעות בשוק ההון, שהיה אז תחום לא מוכר כלל, וראיתי מה שזה דרש ממני, אז אני חושבת כמה וכמה פעמים לפני שאני אכנס פה להסביר על תחומי השקעה נוספים.
למשל ההצעה שהצעתי בתחילת האשכול, ואני יודע שישר כולם כאן יקפצו שזה מיידוף וכו' לפני שהם יודעים בכלל מה פרטי העיסקא ומה הבטוחות שהם מקבלים.אשמח לשיתוף על השקעה אלטרנטיבית טובה.
משהו מבוסס ? איזה חברה זו ?חברת השקעות שקונה מניות לטווח ארוך של חברות שנסחרות מתחת לשווין האמיתי,
(הוא לא מוכן לגעת בכסף של אברך שלא מודע ומבין לאשורו את הסיכון שנלקח ברכישת מניות)
חברות הביטוח חד משמעית לוקחות פחות עמלות מהבנקים.יש הבדל אם אני משקיע דרך שוק ההון בבנק שלי
או דרך מיטב דש וכו' ?
למה?רק לא ""בסדנו"""
מה אתה מתכוון שלא ראית את הכסף הרבה מאד זמן שרצית למשוך אותו ולא היה משקיע במקומך או משהו אחר וכמה זה הרבה מאד זמןמצטרף להזהרות מהשקעות אצל כל מיני מומחים ומבינים.... סכנה גדולה לכסף.
וגם תתרחקו מטריא. השקעתי אצלם ולא ראיתי את הכסף הרבה מאד זמן. והקשר בין ההבטחות שלהם למציאות רחוק.... ואני ממש לא היחיד. ובמיוחד שבשנים האחרונות יש עליהם הרבה שמועות. (וגם זה לא כל כך משתלם)
אם כבר רוצים משהו לזמן קצר בסיכון נמוך אז אפשר לחשוב על קרן כספית. (גם זה רווח של בערך 5%. )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: