אגב אם חייב לחם. אז אז יוצא לי מלא לקחת פרוסת לחם עם צ'יטוס. (אוכלים ביחד. מדהים לא?)
(בושות מהבוס. אבל פסדר. עובר)
(בושות מהבוס. אבל פסדר. עובר)
יש לך מיקרוגל חלבי??שמה לפעמים 20-30 שניות במיקרוגל לפני ש'מה בתיק.
חשבתי שרק אנחנו קוראים לזה גבינה משולשת...גבינה משולשת/מלוחה חתוכה לפרוסות עם ירקות
איפה?יש לקנות חבילות גדולות של מוזלי, הולך מצוין עם חלב/יוגורט ופירות
את יכולה לבדוק פה:איפה?
שמים קטשופ וגבינ"צ במקרר של העבודה ולוקחים רק את הפרוסות לחםעוד רעיון שלוקח אפס דקות בבוקר ודורש הכנה לילה קודם
יש לי טוסטר פשוט בעבודה של 30 שקל
אני מכינה בלילה פרוסות לחם עם גבינ"צ קטשופ גבינה וכו' שמה במקרר ובבוקר שולפת וזורקת לתיק
בעבודה מכניסים לטוסטר ומגרים את כולם מהריח...
אהבתילוקחת רק חומרי גלם- לחמניה\ פריכיות\ קרקרים
עם ממרח: לבאנה\ פסטו\ עגבניות מיובשות\ קוטג' מה שאת אוהבת. לוקחת פשוט את הקופסא איתי
חטיף אנרגיה כלשהו
יוגורט+ גרנולה
0 זמן הכנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: