דרוש מתכון 2 דקות על הבוקר

השם אוהב אותי

משתמש פעיל
אני מכינה לחמניות כוסמין וחלק מהן אני ממלאת בקטשופ +גבינה צהובה וזיתים+ אבקת שום ואורגנו. או חמאה וגבינה צהובה. מקפיאה ושולפת בבוקר ישר לתיק..
מאד פשוט להכנה וטעים מאד
אפשר כמובן לגוון במילוי כיד הדמיון הטובה
 

רותי חנה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בקערית : 2.5 כפות שמרים, כף סוכר, כוס מים פושרים עד חמימים- משרים ל 10 דק'
בקערת מיקסר שמים כף שטוחה מלח, מעל קילו קמח ועושים 2 גומות עם מחיצה באמצע,
בגומה אחת שמים כוס מים(פושרים עד חמימים) ו1/2 כוס שמן
בגומה השניה שמים כוס מים(פושרים עד חמימים), חצי כוס סוכר ואת תערובת השמרים.
מפעילים את המיקסר לאיזה 5-7 דקות עד שהבצק מתגבש היטב ומתפיחים שעה מכוסה.

בהצלחה.
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
נשמע טוב.....
יש לך מתכונים להנ"ל?
כן
הולכים לסופר
קונים
זהו מוכן
לבאנה- במקרר של הגבינות
עגבניות מיובשות- מגיע בדרך כלל בצנצנות זכוכית, של חברות קטנות יותר ומשפחתיות, ליד הסלטים. איפה שיש פסטו וכו' (נניח חברת "פרג")
 

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
תאפי כמה סוגים של לחמים(לחמניות אפתעה,פיתה בצל,לחמנויות שום,לחמניות אצבע וכו)
תגווני
מנסיון הכי קל והכי נאכל!!!
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני מכינה לחמניות כוסמין וחלק מהן אני ממלאת בקטשופ +גבינה צהובה וזיתים+ אבקת שום ואורגנו. או חמאה וגבינה צהובה. מקפיאה ושולפת בבוקר ישר לתיק..
מאד פשוט להכנה וטעים מאד
אפשר כמובן לגוון במילוי כיד הדמיון הטובה
לא מחממת לפני האכילה?
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
אשמח למתכון תודה.
אני לא בבית
ולכן אין לי את המתכון
תתזכרי אותי מחר בערב.

אבל בגדול
זה בצק של קמח,שמרים,סוכר,מלח,שמן,שמן,מים

והציפוי
ראש שום כתוש,כף אורגנו, כף שומשום,כפית פפריקה,חצי כוס שמן זית,רבע כוס מים
מערבבים את הכל ומורחים על הלחמניות לפני האפיה
 

קרב

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
כן
הולכים לסופר
קונים
זהו מוכן
הכי מושלם..... ;) (רק במצטבר יקר :()

וכנראה שבאמת אחזור לאפות לחמניות וכו' מכל המגוון שהציעו כאן.
בעבר עשיתי את זה... אבל א-י-ן לי עכשיו זמן....... ובכל זאת כנראה שאין ברירה ;)
 

יוו

משתמש מקצוען
מנסיון , בחורף רצוי להפשיר עוד
מהלילה כדי לא לאכול את זה קר.
(אם יש לכם פנאי בבוקר לחמם, אדרבא..)
 

קרב

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
בד"כ ממילא מגיעים לאכול את זה רק קרוב לצהריים......
ועד אז זה מפשיר............
אבל אם לא אז באמת מומלץ הפשרה מראש.
 

חורף מטריה בענן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
קל ומשביע- קופסה שלימה של נבטים + גביע קוטג'/ גבינה לשלוף מהמקרר לתיק.
משביע ולא דורש הכנה
(*מנסיון שלי - הנבטים הדקים מחזיקים מעמד, לעומת הנבטים העבים שמתקלקלים מהר)
 

חורף מטריה בענן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הילדים חייבים "המוציא"
למה חייבים? אני כבר מזמן תוהה. (כשעבדתי במעון אי אז בעבר, הפיקוח אמר לנו לתת לילדים את הלחם בסוף, כי הוא הכי פחות חשוב..)
בכ"א נראה שהיא ביררה לעצמה....
 

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
למה חייבים? אני כבר מזמן תוהה. (כשעבדתי במעון אי אז בעבר, הפיקוח אמר לנו לתת לילדים את הלחם בסוף, כי הוא הכי פחות חשוב..)
בכ"א נראה שהיא ביררה לעצמה....
אולי במעון זה גיל יותר קטן אז פחות חשוב
אבל המוציא זה בעצם לילדים בבתי ספר וכו מאוד קריטי זה גורם להם לריכוז........
חוץ מזה פת שחרית זה גם מגיע מהתורה עצמה.....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה