עטרת בן חמו
משתמש פעיל
אשמח לחוות דעת מכאלה ששקראו אותו.
בחול סיפורים כאלו קוראים כל הזמןקראתי אותו ולא ממש אהבתי.
כאילו יש ספרים שאני אומרת יש מצב שזה מבוסס על סיפור אמיתי,
והספר הזה, אין מצב!!!
הוא מדומיין לחלוטין!
שוטר יהודי שאחראי על המשא ומתן של משטרת ניו יורק במקרה של חטיפה ויום אחד נחטף הבת ספר שהבת שלו לומדת שם ומהמשטרה לא נותנים לו לנהל את המשא ומתן ואז העלילה מסתבכת ומחזירה אותו לתקופה שהתחיל להיות שוטראפשר תקציר של הספר?
מה לא אמין?לא אמין כ"כ, חבל...
במיוחד עם הקטע של החוטף ממש מרגיז!
למשל החוטף אמר לאלו שנכנסו לזרוק את הנשק ואח"כ כתוב שכוונו עליו נשק
איך פתאום הוא הגיע לכניסה למעלה
מה פתאום כשהוא היה רדום יש להם זמן להסתכל על הקירות, נו באמת!!!
אוקי, בכ"א על ההמשך אין לך תשובה...כתוב שם מפורש שאחרי שהם זרקו את הנשק
הם התקרבו שוב לכיוון של ארגזי המזון בבמה
(איפה שזרקו לשם את הנשק בתחילה)
חוץ מזה, לוחם נורמאלי נכנס לכזה מצב עם לפחות 2 אקדחים סמויים
הם מספיק מיומנים בשביל לשלוף אותם שוב.
לפני זה היה כתוב שפחדו שרעש חזק מידי יעיר אותו,שהחומר הרדמה יחזיק יותר זמן
נכון.אני קראתי וזה ספר מאוד מענין ומותח [וריקי ק זה ספר חמישי של חוי בר שכל ספר!! שלה משולב שם נשים ]
כי אם כל הכבוד נועה לא יכולה להדחס עם שרוליק סטיב גקוב וגיורא ברכב בדרך לסוריה כך גם המשפחה של שרוליק ואת זה אהבתי כי בספר הזה זה היה מוגזם כי חוי בר הגזימה ושכחה שזאת בחורה בת 16 שבארוע הקודם שהיא היתה 200 מטר מהמחבל בתןך רכב וכבר בכתה והתחילה עם תסריטי אימיםנכון.
אבל הפעם בתור משתתפות פעילות בעלילה.
שולמית היתה הכי פסיבית בעולם וגם המשפחה של שרוליק לוין ונועה אפ פעם לא לקחו חלק "מבצעי-מעשי" כביכול.
מקווה שהובנתי.
ו...כן, זאאת בדיוק הסיבה שאני אוהבת את הספרים שלה יותר מאייל גלבוע(שאני גם אוהבת מאד!).
יש שם יותר רגש, יותר דמויות שמדברות ופונות אליי.
מה שהזכרת עם הרגש זה גם אני לא אוהב שהיא משקיעה בספרים שלה יותר מדי רגש גם במהלך הספר וגם בסוף כי ב3 הספרים שעם שרוליק לוין אין קטע שבו מישהו לא מתחתן או נולד לו ילד או נפטר אולי זה מציק לי כי אני גבר והיא אשה אבל עדיין ליונה ספיר זה לא קורהנכון.
אבל הפעם בתור משתתפות פעילות בעלילה.
שולמית היתה הכי פסיבית בעולם וגם המשפחה של שרוליק לוין ונועה אפ פעם לא לקחו חלק "מבצעי-מעשי" כביכול.
מקווה שהובנתי.
ו...כן, זאאת בדיוק הסיבה שאני אוהבת את הספרים שלה יותר מאייל גלבוע(שאני גם אוהבת מאד!).
יש שם יותר רגש, יותר דמויות שמדברות ופונות אליי.
לא נכוןכי אם כל הכבוד נועה לא יכולה להדחס עם שרוליק סטיב גקוב וגיורא ברכב בדרך לסוריה כך גם המשפחה של שרוליק ואת זה אהבתי כי בספר הזה זה היה מוגזם כי חוי בר הגזימה ושכחה שזאת בחורה בת 16 שבארוע הקודם שהיא היתה 200 מטר מהמחבל בתןך רכב וכבר בכתה והתחילה עם תסריטי אימים
הבנת אותי הפוך.מה שהזכרת עם הרגש זה גם אני לא אוהב שהיא משקיעה בספרים שלה יותר מדי רגש גם במהלך הספר וגם בסוף כי ב3 הספרים שעם שרוליק לוין אין קטע שבו מישהו לא מתחתן או נולד לו ילד או נפטר אולי זה מציק לי כי אני גבר והיא אשה אבל עדיין ליונה ספיר זה לא קורה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: