היא כתבה עוד ספרים חוץ מזה?
או שזה הספר הראשון שלה?
כי במחילה, זו פעם ראשונה שראיתי ספר שלה וקראתי אותו.
למרות שאני קוראת המון!!!
היא הוציאה אז 5 ספרים?חוי בר | קולמוס - מרחב הספר שלך
kulmus-books.co.il
לא קראתי את הספראם אתה מתכוונן לזה שלא הסתכלו כל הקירות זה בגלל שהם חשבו שהחומר הרדמה יחזיק יותר זמן ובינתיים יותר חשוב לפנות את הבנות
אני קראתי את הסדרה של חוי וישר אחר כך את הסדרה של יונה ספיר והיה שם משהו שממש הזכיר לי אחד את השני..הבנת אותי הפוך.
בשבילי אייל גלבוע הרבה יותר קר ומנוכר....
חד וחלק!אני קראתי את הסדרה של חוי וישר אחר כך את הסדרה של יונה ספיר והיה שם משהו שממש הזכיר לי אחד את השני..
אבל---
בספרים של יונה ספיר הכל יותר קר כי זה מוסד ופעולות שונות...
אצל חוי בר מסופר לא רק על החיים המקצועיים של שרוליק אלא מעבר (בספר הראשון אם אני לא טועה הכי הרבה) אז נכון שיש רגש אבל זה סיפורת קצת שונה בקטע הזה.
ואני אישית מאוד אהבתי את הקטע הרגשי (אבל כזאת אני) וזה גם דיי ברור למי שלא אוהב את זה
מאוד עכשיו שמתי לבלא קראתי את הספר
אבל זה ממש מזכיר לי את משבר אמון, אי שם בל.א עם שרוליק וראשי המוסד והשב"כ
עם החוטפים שם באודיטוריום
אמנם זה מזכיר אבל זה שני סדרות שונות ליונה ספיר יש צורת כתיבה אחרת לגמרי! בין בכתב ובין בתיאור והיא גם משקיעה לפני בהכרה של הדברים לעומת זאת לחוי בר לפעמים היא כותבת דברים לא נכונים שלא כ"כ שמים לב וזה גם לא משנה לספר אבל עדיין, חוץ מזה גם חוי בר זה מוסד ופעולות שונות אבל אני לא אוהב שמתי שחוי בר מסיימת כל ספר אז הדפים האחרונים הם עם יותר מדי רגש כי רגש זה יפה באמצע ספר אבל בסוף זה צריך להסתיים טוב וטוב זה גם יכול להיות שגיבור הספר חולה או שמישהו שקרוב אליו מת ודווקא ב140 אהבתי שזה נגמר שרננה עדיין בבית חולים ולא הכל טובאני קראתי את הסדרה של חוי וישר אחר כך את הסדרה של יונה ספיר והיה שם משהו שממש הזכיר לי אחד את השני..
אבל---
בספרים של יונה ספיר הכל יותר קר כי זה מוסד ופעולות שונות...
אצל חוי בר מסופר לא רק על החיים המקצועיים של שרוליק אלא מעבר (בספר הראשון אם אני לא טועה הכי הרבה) אז נכון שיש רגש אבל זה סיפורת קצת שונה בקטע הזה.
ואני אישית מאוד אהבתי את הקטע הרגשי (אבל כזאת אני) וזה גם דיי ברור למי שלא אוהב את זה
היא הוציאה רק 5 ספריםהיא הוציאה אז 5 ספרים?
או שיש עוד והם לא נמצאים שם?
בעיני זה גם תלוי בסופרת, יונה ספיר היא יותר בקטע של כאב, לא הכל ניגמר בהפיאנד. לפעמים זה טוב ולפעמים לא...אמנם זה מזכיר אבל זה שני סדרות שונות ליונה ספיר יש צורת כתיבה אחרת לגמרי! בין בכתב ובין בתיאור והיא גם משקיעה לפני בהכרה של הדברים לעומת זאת לחוי בר לפעמים היא כותבת דברים לא נכונים שלא כ"כ שמים לב וזה גם לא משנה לספר אבל עדיין, חוץ מזה גם חוי בר זה מוסד ופעולות שונות אבל אני לא אוהב שמתי שחוי בר מסיימת כל ספר אז הדפים האחרונים הם עם יותר מדי רגש כי רגש זה יפה באמצע ספר אבל בסוף זה צריך להסתיים טוב וטוב זה גם יכול להיות שגיבור הספר חולה או שמישהו שקרוב אליו מת ודווקא ב140 אהבתי שזה נגמר שרננה עדיין בבית חולים ולא הכל טוב
האמת שזה לא ממש "רק"...היא הוציאה רק 5 ספרים
זה ספרי המשך?היא הוציאה רק 5 ספרים
מבחן נאמנות אמון בלתי מסויג ומשבר אמון זה המשך אח"כ יש מעגל סגור ו140 שזה יחידים[לרגע זה]זה ספרי המשך?
או שאפשר לקרוא ספר אחד בלי הקודמים?
יש 3 ספרים שהם סדרה והשאר בודדיםזה ספרי המשך?
או שאפשר לקרוא ספר אחד בלי הקודמים?
מה הספרים שבסדרה?יש 3 ספרים שהם סדרה והשאר בודדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: