יש אופצי נוספת שתבקש ממנה קישורים למוצריםלא יעזור, למי שיש כבר חשבון ומנסה לפתוח חשבון נוסף, אין סיכוי לקבל את הקופונים, אבל סיכוי גדול לנעילת החשבון שלו!
ותחזיר לה את אותם המוצרים עם ק.ש
יש אופצי נוספת שתבקש ממנה קישורים למוצריםלא יעזור, למי שיש כבר חשבון ומנסה לפתוח חשבון נוסף, אין סיכוי לקבל את הקופונים, אבל סיכוי גדול לנעילת החשבון שלו!
אין אפשרות כזו בקישור שלי.אם אני מבינה נכון, היא לא התכונה לקבל את הקופונים של משתמשים חדשים אלא שאתה תקבל אחוזים על כל הקניה ולכן ביקשה קישור.
(אולי כמו שבאמאזון נכנסים דרך SMILE ונותן אחוזים לצדקה)
זה כנראה קישורים של קאשבק כנ"ללא הבנת אותי.
אני רואה שאנשים שונים מבקשים להיכנס לסל לערוך את הקניה, דרך קישור כלשהו שלהם. אולי זה רווח כמו קישור שיווקי.
הרי לא סתם עם מבקשים.. רציתי שאתה תהיה זה שמרוויח את הגרושים עלי.
למה אתה לא עושה את זה?אין אפשרות כזו בקישור שלי.
יש דבר כזה למי שמצרף חברים לקאשדו, שהם מקבלים קאשבק, והמצרף מקבל ג"כ אחוזים של קאשבק מהקניה של המצטרפים.
איפה הלשונית של הקופונים שלי?
לא ראיתי אותם..
בדיוק ערכתי למעלה:למה אתה לא עושה את זה?
יש לי אפשרות כזו, אך אין לי זמן לזה... בשביל כמה סנטים ללכת ולהחליף קישורים...
לכן אני כמעט ולא העלתי מעולם ק"ש.
עוד משהו.
עשיתי הזמנה קטנה במחיר 44 דולר.
ניתנה לי הנחה אוטומטית של 4 דולר.
כשרציתי לכתוב קוד קופון, נכתב לי שזה יחליף את ההנחה שניתנה.
גם הבנתי שיש אוטומטי 5 דולר הנחה מי שקונה ב35 דולר דרך ויזה מקס, גם זה לא ירד.
יש לך מושג על שני המקרים?
שאדע בשביל הזמנה נוספת..
קופון נבחר וקופון מוכר יכולים לחול יחד עם קוד קופון,יש אופציה אחת בלבד
או קופון
או קוד קופון
צריך לבדוק מה יותר שווה מבינהם
ה לא רק של מקסקופון נבחר וקופון מוכר יכולים לחול יחד עם קוד קופון,
קופון אלי-אקספרס לא יכול לחול יחד עם קוד קופון.
לגבי ההטבה של מקס, לא הספקתי לבדוק אותה, ומה התנאים שלה
זה גם מקדחה? הוא משהו טוב? הבנתי שיש בעיה עם הסוללה, מה ניתן לעשות?אין מקיטה או בוש באלי-אקספרס, אולי באמזון ניתן למצוא מציאות.
אבל יש חנות של דקו, מותג מקורי לא חיקוי, עם משלוח מישראל, יש להם מגוון מברגות, ניתן למצוא שם בהחלט משהו טוב. למשל (קל"ש):
89.89€ 45% OFF|DEKO DKCD20BL LI 20V אלחוטי Brushless פטיש השפעה תרגיל עם 2 מהירות מברג אלחוטי|מקדחות חשמליות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא, זה רק מברגה רגילה, כתוב שזה אימפקט אבל לא נראה שזה אימפקט, כן ניתן לקדוח עם זה בעץ, ככל מברגה רגילה.זה גם מקדחה? הוא משהו טוב? הבנתי שיש בעיה עם הסוללה, מה ניתן לעשות?
בחוות דעת רשום משהו על הסוללה, שלא ניתן לקנות אותה בשום מקום, (משהו כזה, לא בדיוק הבנתי מה זה אומר)לא, זה רק מברגה רגילה, כתוב שזה אימפקט אבל לא נראה שזה אימפקט, כן ניתן לקדוח עם זה בעץ, ככל מברגה רגילה.
מה הבעיה בבטריה? לא ראיתי.
תוכלו להיכנס לדף החנות שם, יש שם את כל כלי העבודה.
זה לא בוש ?אין מקיטה או בוש באלי-אקספרס, אולי באמזון ניתן למצוא מציאות.
תודה רבה
בחרו את המוצרים שאתם רוצים לקנות (הרחבתי בעבר, איך כדאי לבחור מתוך כל העגלה, כדי למקסם את הקופון נבחר).תודה רבה
אבל אני רואה שם מלא קופונים וכשאני לוחצת למימוש הוא מביא אותי לדף הבית לקניות אני רוצה לממש אותם בעגלה!!!
במוצר המצורף מצד ימין צריך לקנות בשווי 65 דולר ואז מתקזז אוטומטית 6 דולר מאלו שלקחתם בצד שמאל,צפה בקובץ המצורף 761376
כשאני לוחצת ממשו- זה כותב לי התקבל
תכלס לא משנה כלום בתשלום.
יש לי מוצרים בסל על קרוב ל100 דולר
איך אני יכולה להוזיל את הקניה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: