מה זה הקובץ הזה?מי יכול בבקשה להוריד את זה?
http://www.mediafire.com/download/4y51f71qw62epld/RM-949+v03.39+www.mobifiles.net.rar
תזכו למצוות
זה לא בכשרים?הקוד File:/e:/a/aplication.jar אצלי לא פעילה כלל, יתכן שההפניה זה לכרטיס.. אשמח אם תדריך אותי
אני פותח את התפילון דרך File:/c:/predefgallery וזה מוריד כל קובץ שוב לתיקיית המשחקים
אני ניסיתי סים של רמי לוי ועובד מצוין אגב היום סימים לא נחסמים אלא במכשיר לא כשר זה כותב השירות נכשל ניסיתי אם סים של סלקום כשר ב208 רגיל וזה מה שקרה לא נחסם ולא כלוםכידוע כאשר מכניסים סים כשר למכשיר שאינו כשר רישמית אפילו הפשוט ביותר הסים נחסם. אלא שיש דרל לעקוף את זה בצורה כלשהיא. לפני כחצי שנה ביצע לי את זה טכנאי ואז הוא אמר שכעת רק בסלקום יש אפשרות זאת ולכן הוצרכתי להתנייד לסלקום.
מס' שאלות לידועי דבר:
א. האם עובדה זו נכונה שלא בכל החברות ניתן לבצע זאת?
ב. אם כן, באיזה חברה ניתן לעשות זאת. והאם ברמי לוי ניתן לבצע?
ג. אשמח אם מישהו יוכל להסביר איך עושים זאת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: