☎️אשכול העזרים למכשירים הכשרים☎️

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים

איש מיוחד

משתמש פעיל
D I G I T A L
נכתב ע"י הרבי מיעוטו;n5004663:
משחזרים הגדרות מפעילים מחדש את הבלוטוס ומיד לוחצים על סנד (הלחצן ניתוק)
תעדכנו אם זה עובד לכם...

הרבי מיעוטו נדמה לי שכתבתי לך אחרת קצת! :rolleyes:
אלא לא ממש מיד לוחצים על סנד רק לאחר שבריר של שניה כשהסימן של הבלוטוס מופיע בחלק העליון של המסך אז ללחוץ על סנד

הרבי מיעוטו

משתמש רשום
נכתב ע"י נקודת מחשבה;n5005318:
מישהו יודע אולי אם מורידים את הדבק שנמצא בחור של הכרטיס, יהיה ניתן להכניס כרטיס ויעבוד?

וא"כ אז איך ניתן להסיר בקלות את הדבק....

ואם א"א, אז מישהו יודע אם זה יעבוד:

https://he.aliexpress.com/item/4-in...lgo_pvid=1b5e0681-c7a8-459d-972d-ee10e7c382f7

https://he.aliexpress.com/item/New-...lgo_pvid=1b5e0681-c7a8-459d-972d-ee10e7c382f7

תודה רבה!

לא נראה לי שאפשר להסיר את הדבק בקלות וגם אם תצליחו תמיד ישאר משהו דבוק ואז זה לא יעבוד.
בנוגע לקישורים אין לי מושג

הרבי מיעוטו

משתמש רשום
נכתב ע"י איש מיוחד;n5005472:
הרבי מיעוטו נדמה לי שכתבתי לך אחרת קצת! :rolleyes:
אלא לא ממש מיד לוחצים על סנד רק לאחר שבריר של שניה כשהסימן של הבלוטוס מופיע בחלק העליון של המסך אז ללחוץ על סנד

אה. לכן לא עבד לי חשבתי כבר שהבעיה אצלי. תודה רבה אני אנסה

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
ברוך ה' אחרי אינספור נסיונות, הצלחתי לחבר את המכשיר למחשב.....

אבל מצאתי דרך אחרת, לא להכנס לבלוטוס וללחוץ סנד אלא - סנד אחד ואז לחיצה על הכפתור האמצעי (המרובע..) ואז שוב לחיצות על הסנד

אבל הבעיה שאני לא מצליח לשלוח כלום :(

קפה הפוך

משתמש צעיר
אם אחד יכול להסביר בדיוק מה צריך להכניס בכתובת אינטרנט בסי 2 בשביל להפעיל אפלקציות במכשיר לדוגמה ערכות נושא ומשחקים ותפילון ניסיתי להכניס ולא הצלחתי תודה רבה

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
נכתב ע"י קפה הפוך;n5007548:
אם אחד יכול להסביר בדיוק מה צריך להכניס בכתובת אינטרנט בסי 2 בשביל להפעיל אפלקציות במכשיר לדוגמה ערכות נושא ומשחקים ותפילון ניסיתי להכניס ולא הצלחתי תודה רבה

מצטרף לשאלה,
תכלס אני מצליח לשלוח מהמחשב רק קבצי JAR או קבצי תמונות ששיניתי להם את הסיומת לJAR(זה משאיר את זה כקובץ תמונה במכשיר...) אבל אני לא מצליח להכנס לתיקיה בה הם נמאצים אלא רק כשאני שולח שוב קובץ מהמחשב....

ניסיתי דרך האפשרות שהרבי מיעוטו הביא: File:/c:/predefgallery אבל זה רק נכנס לי לתיקיה שרשום שם צלילים והקלטות וכן ללא אפשרות להכנס לקבצים.

אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע...

איש מיוחד

משתמש פעיל
D I G I T A L
נכתב ע"י נקודת מחשבה;n5012329:
מצטרף לשאלה,
תכלס אני מצליח לשלוח מהמחשב רק קבצי JAR או קבצי תמונות ששיניתי להם את הסיומת לJAR(זה משאיר את זה כקובץ תמונה במכשיר...) אבל אני לא מצליח להכנס לתיקיה בה הם נמאצים אלא רק כשאני שולח שוב קובץ מהמחשב....

ניסיתי דרך האפשרות שהרבי מיעוטו הביא: File:/c:/predefgallery אבל זה רק נכנס לי לתיקיה שרשום שם צלילים והקלטות וכן ללא אפשרות להכנס לקבצים.

אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע...

לפני ששולחים למכשיר יש לשנות את שם הקובץ לאותיות באנגלית לדג' HHH אז הקישור יהיה File:/c:/predefgallery/hhh.jar שים לב שלא הכנס לתוך תיקיה

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
נכתב ע"י איש מיוחד;n5014865:
לפני ששולחים למכשיר יש לשנות את שם הקובץ לאותיות באנגלית לדג' HHH אז הקישור יהיה File:/c:/predefgallery/hhh.jar שים לב שלא הכנס לתוך תיקיה

אני מצליח לעשות את זה רק לקבצי TXT , כשאני עושה את זה לקבצי JAR זה כותב לי "הקובץ ממקור לא מוכר להמשיך?" אני לוחץ אישור ואז המסך נהיה לבן כאילו מתאפס..... מישהו הצליח??

מאן דהו

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תכלס', איך אפשר להעתיק תוכנה לתוך 208 כשר??
דרך בלוטות' לא הצלחתי, וכשאני מחבר למחשב הוא רק מטעין לי את הפלא' ולא נותן אופציה להעתיק דברים,
וכרטיס, ג"כ לא הצלחתי לחבר.
אשמח לכל עזרה בעניין!!

איש מיוחד

משתמש פעיל
D I G I T A L
נכתב ע"י מאן דהו;n5018805:
תכלס', איך אפשר להעתיק תוכנה לתוך 208 כשר??
דרך בלוטות' לא הצלחתי, וכשאני מחבר למחשב הוא רק מטעין לי את הפלא' ולא נותן אופציה להעתיק דברים,
וכרטיס, ג"כ לא הצלחתי לחבר.
אשמח לכל עזרה בעניין!!

דרך הבלוטוס של המחשב

יעקב ג

משתמש צעיר
יש תכנה שאפשר לשלוט מפלאפון אחד לשני, ושם אפשר לעשות הכל, היה לי את התכנה אבל היא נמחקה..

יעקב ג

משתמש צעיר
כל המשחקים במחשב מופיעים לי בתור קובץ winrar, לשלוח אותם ככה?

המפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
נכתב ע"י יעקב ג;n5024699:
כל המשחקים במחשב מופיעים לי בתור קובץ winrar, לשלוח אותם ככה?

כן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה