נכתב ע"י הרבי מיעוטו;n5004663:משחזרים הגדרות מפעילים מחדש את הבלוטוס ומיד לוחצים על סנד (הלחצן ניתוק)
תעדכנו אם זה עובד לכם...
לא עובד המחשב לא מזהה..
נכתב ע"י הרבי מיעוטו;n5004663:משחזרים הגדרות מפעילים מחדש את הבלוטוס ומיד לוחצים על סנד (הלחצן ניתוק)
תעדכנו אם זה עובד לכם...
תעדכנו אם זה עובד לכם...
נכתב ע"י נקודת מחשבה;n5005318:מישהו יודע אולי אם מורידים את הדבק שנמצא בחור של הכרטיס, יהיה ניתן להכניס כרטיס ויעבוד?
וא"כ אז איך ניתן להסיר בקלות את הדבק....
ואם א"א, אז מישהו יודע אם זה יעבוד:
https://he.aliexpress.com/item/4-in...lgo_pvid=1b5e0681-c7a8-459d-972d-ee10e7c382f7
https://he.aliexpress.com/item/New-...lgo_pvid=1b5e0681-c7a8-459d-972d-ee10e7c382f7
תודה רבה!
נכתב ע"י איש מיוחד;n5005472:הרבי מיעוטו נדמה לי שכתבתי לך אחרת קצת!
אלא לא ממש מיד לוחצים על סנד רק לאחר שבריר של שניה כשהסימן של הבלוטוס מופיע בחלק העליון של המסך אז ללחוץ על סנד
נכתב ע"י קפה הפוך;n5007548:אם אחד יכול להסביר בדיוק מה צריך להכניס בכתובת אינטרנט בסי 2 בשביל להפעיל אפלקציות במכשיר לדוגמה ערכות נושא ומשחקים ותפילון ניסיתי להכניס ולא הצלחתי תודה רבה
נכתב ע"י meir165;n5012774:לסמסונד ימהה טאצ
יש משהו?
נכתב ע"י נקודת מחשבה;n5012329:מצטרף לשאלה,
תכלס אני מצליח לשלוח מהמחשב רק קבצי JAR או קבצי תמונות ששיניתי להם את הסיומת לJAR(זה משאיר את זה כקובץ תמונה במכשיר...) אבל אני לא מצליח להכנס לתיקיה בה הם נמאצים אלא רק כשאני שולח שוב קובץ מהמחשב....
ניסיתי דרך האפשרות שהרבי מיעוטו הביא: File:/c:/predefgallery אבל זה רק נכנס לי לתיקיה שרשום שם צלילים והקלטות וכן ללא אפשרות להכנס לקבצים.
אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע...
נכתב ע"י איש מיוחד;n5014865:לפני ששולחים למכשיר יש לשנות את שם הקובץ לאותיות באנגלית לדג' HHH אז הקישור יהיה File:/c:/predefgallery/hhh.jar שים לב שלא הכנס לתוך תיקיה
נכתב ע"י מאן דהו;n5018805:תכלס', איך אפשר להעתיק תוכנה לתוך 208 כשר??
דרך בלוטות' לא הצלחתי, וכשאני מחבר למחשב הוא רק מטעין לי את הפלא' ולא נותן אופציה להעתיק דברים,
וכרטיס, ג"כ לא הצלחתי לחבר.
אשמח לכל עזרה בעניין!!
נכתב ע"י איש מיוחד;n5020855:דרך הבלוטוס של המחשב
נכתב ע"י יעקב ג;n5024699:כל המשחקים במחשב מופיעים לי בתור קובץ winrar, לשלוח אותם ככה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: