אתם יודעים מה זה קוד/מטען גנטי?
לא קשור למחלה ספציפית
ותתפלאו לשמוע (בזה אני בטוחה 1000 אחוז) שהם משתנים לא רק הלכתית...
לא קשור למחלה ספציפית
ותתפלאו לשמוע (בזה אני בטוחה 1000 אחוז) שהם משתנים לא רק הלכתית...
@חני בנני; לא הבנתי על מה הזעם!זהו, שאני ממש לא סובלת להיות מוגבלת.
ואני לא אתן להורים שלי להאכיל אותי...
(יואו, נכנסתי לזה ממש חזק! מתפללת שבאמת אזכה לתרום בקרוב!)
מקסימום קוראים משהו עד שעובר הזמן.
את אמורה להבין שזה לא יגרום לי לא לתרום.מקסימום קוראים משהו עד שעובר הזמן.
אם זה תהליך של כמה שעות לא חייבים לאכול בזמן הזהזהו, שאני ממש לא סובלת להיות מוגבלת.
יש מציצות שנותנים בשביל שהדם לא יקרש.אם זה תהליך של כמה שעות לא חייבים לאכול בזמן הזה
להדגיש שוב?אם זה תהליך של כמה שעות לא חייבים לאכול בזמן הזה
ברור שכן על כל השאלות?לדעתי ברור שכן
אני מאמינה שהם חייבים חוקית ועדיף לא לחשוב על תביעות לגזענות...ברור שכן על כל השאלות?
כלומר, המאגר של עזר מציון הוא כללי ובו כולם יכולים לקבל תרומה?
מסתמא כן, אבל שם זה יתקבל אם תשאלי על הלאום של מי שרוצה את התרומה.ברור שכן על כל השאלות?
כלומר, המאגר של עזר מציון הוא כללי ובו כולם יכולים לקבל תרומה?
חוץ מעזר מציוןהתכוונתי לשאול אם יש עוד מאגר יהודיים...
אני צריכה להראות את זה לאמא שלי שלא גומרת לצעוק עלי שאני לא אוכלת ואני במשקל נמוך מידי...אין סיכוי
איך מגיעים למשקל הזה?
אצלנו זה הפוך .אני צריכה להראות את זה לאמא שלי שלא גומרת לצעוק עלי שאני לא אוכלת ואני במשקל נמוך מידי...
שתראה שאני בחברה טובה...(או שלא..)
אפשר לאכול, פשוט מבקשים לשים את המחט של העירוי במקום נח, ולא בקיפול של היד, ואם לא- הזרימה תפסיק לכמה שניות- לא יקרה כלום, זה ימשיך ברגע שמיישרים את היד.זהו, שאני ממש לא סובלת להיות מוגבלת.
(יואו, נכנסתי לזה ממש חזק! מתפללת שבאמת אזכה לתרום בקרוב!)
גם לי לאגבירותי, אין לי בעיה לא לאכול במשך כל השעות האלו, אוקי???
גבירותי, אין לי בעיה לא לאכול במשך כל השעות האלו, אוקי???
לפי מה שהבנתי מרפרוף על האשכול, אתן מדברות על נתינת דגימה למאגר, בכלל לא נמצאה התאמה, ולא מדובר על תרומה בפועל, על מה כל הדיונים?גם לי לא
לפי מה שהבנתי מרפרוף על האשכול, אתן מדברות על נתינת דגימה למאגר, בכלל לא נמצאה התאמה, ולא מדובר על תרומה בפועל, על מה כל הדיונים?
רוב מוחלט של האנשים בסביבתי נמצאים במאגר ואף אחד מהם עוד לא נקרא לתרום.
אם אם אם תמצא התאמה, אז תשאלו את כל השאלות, ותחליטו אם אתן יכולות לא לאכול או לא....
למען ה', למה צריכים להדגיש באשכול הזה כל דבר???(יואו, נכנסתי לזה ממש חזק! מתפללת שבאמת אזכה לתרום בקרוב!)
כי הסיכויים קלושיםלמען ה', למה צריכים להדגיש באשכול הזה כל דבר???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: