נראה לי שהתכוונת להגיב ל- @sol key.מתחת 50 קילו לא יקחו לך לא דם ולא מרכיביו [מח עצם]
שיער - כל הכבוד. גם הבנות שלי תרמו.
כליה-
יש לך עוד הרבה זמן.
נראה לי שהתכוונת להגיב ל- @sol key.מתחת 50 קילו לא יקחו לך לא דם ולא מרכיביו [מח עצם]
כליה-
יש לך עוד הרבה זמן.
אבל איך עולים ל- 50 קילו? מהר!מתחת 50 קילו לא יקחו לך לא דם ולא מרכיביו [מח עצם]
כליה-
יש לך עוד הרבה זמן.
ממי שמעת? מעניין, כי עד כמה שידוע לי (וידוע לי...) זה לא נכון וגם לא קשור,קראתי שזה יכול לגרום לתחושה של שפעת.
קראתי באתר של עזר-מציון.ממי שמעת? מעניין, כי עד כמה שידוע לי (וידוע לי...) זה לא נכון וגם לא קשור,
זריקות הנויפוגן בסך הכל גורמות לייצור קצת יותר מוגבר של תאים ולא אמורות להיות להן תופעות לוואי,
אישית חושבת שלהציל חיים שווה גם בסיכון של אולי אולי איזו שהיא תחושת שפעת מהזריקות. (ושוב- לא חושבת שזה נכון אבל גם אם...)
בהחלט. אבל לא נורא.העיקר שכוונתי הובנהנראה לי שהתכוונת להגיב ל- @sol key.
הבת שלי גם תוהה. אבל היא לא רוצה לעלות. רוצה לתרום דם בלי לעלות במשקל. והיא די הרבה מתחת 50. וגדולה ממך בגילאבל איך עולים ל- 50 קילו? מהר!
יש תופעה כזו.ממי שמעת? מעניין, כי עד כמה שידוע לי (וידוע לי...) זה לא נכון וגם לא קשור,
זריקות הנויפוגן בסך הכל גורמות לייצור קצת יותר מוגבר של תאים ולא אמורות להיות להן תופעות לוואי,
אישית חושבת שלהציל חיים שווה גם בסיכון של אולי אולי איזו שהיא תחושת שפעת מהזריקות. (ושוב- לא חושבת שזה נכון אבל גם אם...)
אוכלים פחממות בערבאבל איך עולים ל- 50 קילו? מהר!
יש תופעה כזו.
נזכרתי כשכתבו כאן על מישהי שהרגישה כך אבל זה כלום לעומת הצלת חיים
ברור שאני מוכנה לסבול שפעת בשביל להציל חיים!
גם בתרומת דם הייתי מוכנה לסבול שיתוק ביד (ידעתי שזה עלול להיות), הבעיה היא שזה לא הועיל...
אני מכירה מישהי שתרמה השבוע (כן, ערב יום כיפור) בת 19 ושוקלת 47 קילו,מתחת 50 קילו לא יקחו לך לא דם ולא מרכיביו [מח עצם]
אלוקים!אני מכירה מישהי שתרמה השבוע (כן, ערב יום כיפור) בת 19 ושוקלת 47 קילו,
עדיף באמת לקחת ממשקל גבוה יותר אבל מידיעה אפשרי גם בפחות מ 50 קילו
באמת זכות!!אלוקים!
איזו זכות לפני יוה"כ!!!
מקנאת בה!
@sol key
אולי את יכולה רק להכנס למאגר, גם בלי להגיע למשקל הרצוי.
ועד שיצטרכו אותך, ובעז"ה שלא יצטרכו לעולם, כבר תגיעי למשקל הרצוי?
בדר"כ לאישה ממוצעת מספיק לעבור לידה אחת, לעבור את ה - 50 ק"ג וגם להשאר שם לנצח.
אם רוצים אפשר!אבל איך עולים ל- 50 קילו? מהר!
נכון,אם רוצים אפשר!
מכירה משהו שירד המון כדי לתרום כליה
אין סיפוק יותר גדול מזה
אל תשווי בין עלייה לירידה.אם רוצים אפשר!
מכירה משהו שירד המון כדי לתרום כליה
אין סיפוק יותר גדול מזה
יכול להיותאל תשווי בין עלייה לירידה.
ברור שלעלות יותר קשה.
דוקא לא מאד מאד נדיר להתאים אבל בגלל שבאמת המאגר ענק מאד ב"ה , והמאגר של עזר מציון הוא רק אחד מהם, יש המון מאגרים- זה לא שמי שנכנס למאגר ישר פונים אליו שיבוא ויתרום אבל אני כן מכירה באישי כמה שתרמו דרך המאגראת שואלת שאלה מאוד תיאורטית.
בשביל לתרום מח עצם לא צריך רק להסכים ולרצות, אלא להתאים. וזה מאוד מאוד נדיר
כל מי שסביבי נמצא במאגר של עזר מציון כבר 20 שנה, מאז שעשו התרמה גדולה וכל בני גילנו נבדקו, ולא מכירה אף אחד שהתאים בפועל
כך שלהיכנס למאגר לא דורש ממך כלום. אם תזכי ותתאימי תשאלי שאלות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: