אנא מכם - מה עושים בשביל לאשר אותה?
כל פעם חסר מסמך אחר וכדו'
בבית שמש.
תודה גדולה מאוד מראש!
כל פעם חסר מסמך אחר וכדו'
בבית שמש.
תודה גדולה מאוד מראש!
יש אנשים שמוכנים לעשות במוקמי את כל הכאב ראש הזה, בתמורה כלשהי?להתארגן עם כל המסמכים
הם יודעים את הנתונים רק הם רוצים קצת להתיש כדי שתוותר
אבל אל תוותר כי ז הרבה כסף
לגופו של עניין תעדכן פה איזה מסמכים חסר לך אולי יוכלו לעזור לך כאן איפה משיגים אותם
אני חייב עזרה דחופה. אנא.לגופו של עניין תעדכן פה איזה מסמכים חסר לך אולי יוכלו לעזור לך כאן איפה משיגים אותם
למיטב ידיעתי אין צורך ללכתהשלמתי מסמכים ואמרו לי שהגשתי את כל המסמכים הנדרשים ויש לחכות ל14 ימי עסקים - כדאי לגשת פיזית למקום, או שאין עניין?
אני קצת לחוץ בשביל להספיק את ההנחה, עד סוף החודש..
@פרוגפרוגנדה
תודה מראש לכולם!
ברגע שהגשת את הבקשה ואתה בפינג-פונג של השלמת מסמכים, כל עוד אתה עומד ביעדי הזמן של השלמת המסמכים (''יש להשלים את המסמכים תוך X ימים") אין משמעות לתאריך 31.8.השלמתי מסמכים ואמרו לי שהגשתי את כל המסמכים הנדרשים ויש לחכות ל14 ימי עסקים - כדאי לגשת פיזית למקום, או שאין עניין?
אני קצת לחוץ בשביל להספיק את ההנחה, עד סוף החודש..
@פרוגפרוגנדה
תודה מראש לכולם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: