אלישבע אבר
מנהלת קהילת מוזיקה. סאונד. והפקות במה
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
הסורק שלי מקולקל, אז אכתוב בערך..., הרעיון כמו שכתבתי של אביגיל מייזליק, הבעיה שאני בחיים לא מכינה לפי מתכונים-
קישואים ממולאים בגבינות ופלפלים
קישואים עגלגלים קטנים(כמעט בכל חנות יש עכשיו..)
חותכים אותם לרוחב, כך שבכל קישוא ישאר "זנב"
ואז בעזרת כפית- מרוקנים את ה"בפנים"(הולך יופי!)
מכינים את המלית-
קוצצים את הבשר שהוצאנו, מוסיפים פלפלים צבעוניים
ומכאן ואילך היד נטויה-
הוספתי שמנת חמוצה,
100 גרם גבינה קשה
(אפשר להוסיף גבינה צהובה)
4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
חצי כוס פרורי לחם
מערבבים ויוצקים לסירות הקישואים
משמנים תבנית בשמן זית ואופים חצי שעה עד שהמלית זהובה והקישואים רכים
בחום 180 מ. צ
בתאבון!
קישואים ממולאים בגבינות ופלפלים
קישואים עגלגלים קטנים(כמעט בכל חנות יש עכשיו..)
חותכים אותם לרוחב, כך שבכל קישוא ישאר "זנב"
ואז בעזרת כפית- מרוקנים את ה"בפנים"(הולך יופי!)
מכינים את המלית-
קוצצים את הבשר שהוצאנו, מוסיפים פלפלים צבעוניים
ומכאן ואילך היד נטויה-
הוספתי שמנת חמוצה,
100 גרם גבינה קשה
(אפשר להוסיף גבינה צהובה)
4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
חצי כוס פרורי לחם
מערבבים ויוצקים לסירות הקישואים
משמנים תבנית בשמן זית ואופים חצי שעה עד שהמלית זהובה והקישואים רכים
בחום 180 מ. צ
בתאבון!