דרוש מתכון תפגיזו לי משו שלא נולד

טולדנו

משתמש צעיר
אפשר גם לעשות גפרורי בטטה מטוגנים קריספים שמונחים על מיקס חסות ירוקים לליק סלנובה או סתם עלי ביבי ומעל לשים את הכבדים לזלף עליהם מעט סילאן או רוטב רימונים אפשר לשים ליד שני קרקרים של פיטנס הסגולים יוצא מנה טעימה צבעונית ומשגעת

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
@חנה חיה, יש מצב שתשתפי ביתר התפריט? אני גם עורכת אירוע בקרוב ובאמצע לתכנן תפריט...

בינתיים - רעיונות לכבד -אפשרי גם בלחמנית באן, או על קרפ יין. יש לי גם מתכון מקסים עם פלפלים אדומים, חמוציות ושקדים - טוויסט אחר לכבד.
אופציות נוספות -
אני אופה מקלות בטטה ספייסי ומצלחתת מעליהן כבד בסילאן - השילוב בין הספייסי למתוק- מושלם!
פטריות ממולאות בפטה כבד וערמונים.
היום בעז"ה הארוע אני יעלה תמונות מקווה מחר או תחילת שבוע ואשתף בתפריט הכי בכייף
יש מתכון מצוין של אפרת ליבפרוינד, של כבד עם דובדבנים. אם מענין אותם אחפש.
בספר השחור שלה? אפשרת מגישה?
@חנה חיה

אשמח למתכון
תודה
יש את זה בספר של אפרת מגישה השחור
אולי תצאי מהקופסה ותוצאי את הכבד איתך החוצה...
למה הכבד צריך להיות בתוך משהו,תני לו לראות עולם טעמים חדשים אבל פתוח חי ססגוני...
כי מתחשק לי אותו בתוך קוראסון. למה? ככה ! חחחח

לאהמ

משתמש פעיל
אולי רעיון לפעם הבאה
קערות (מעלי פילו או משהו אחר אני לא יודעת מה בדיוק שכזה מטגנים בשמן עמוק על מצקת)
עם מעט פירה בטטה ומעל כבדים בבצל ופלפלים ורוטב סויה תבלינים
הרוטב ממש שונה ומעניין
אין לי מתכון אכלתי פעם בארוע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה