נשמע מעולה+++טעמתי פעם מנת כבד ב'כתר הרימון' לפני כמה וכמה שנים
זו היתה מנת הכבד הכיטעימה שזכורה לי (וטעמתי הרבה טובות)
הוגשו חתיכות כבד גדולות על שיפוד (3 בשיפוד, שני שיפודים מסוכלים)
ברוטב מתוק וסמיך עם שזיפים מיובשים.
לצלחות עוד יותר מיוחד-
אני הייתי נגיד מכינה עיגולי קדאיף ועליהן מניחה את השיפודים בסיכול, ועל זה יוצקת את הרוטב.
הרבה מאד זמן יש לי חלום לנסות לשחזר את זה, אולי את תצליחי
אני מגישה אתו בתוך קוראסונים אבל התיבול נשמע טוב בהחלט
פתחתן לי את העיניים