עזרה תעודות סל ממונפות X2 חודשי אמריקאיות, מי מכיר?

חרבות ברזל

משתמש צעיר
הייתי שמח לדעת האם משהו מכיר תעודות/קרן סל אמריקאית ממונפת X2 חודשי על הS&P 500 ועל הנאסד"ק.
מעניין אותי דווקא אמריקאית כיון שהישראליות עם דמי ניהול גבוהים
תודה רבה
@השקעות R הון

Aארי

משתמש פעיל
עימוד ספרים
עריכה תורנית
@חרבות ברזל רק שים לב שמינוף על תעודת סל הוא משהו שעושים לטרייד ספציפי. לא לטווח ארוך!

ה. שלמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נערך לאחרונה ב:

דניאל נבון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
@דניאל נבון אולי אתה תוכל לעזור לי למצוא קרנות ממונפות X2 חודשי על הS&P והנאסד"ק 100
תודה רבה
אני לא מתעסק בקרנות סל ממונפות למען האמת.
ניסיתי בכל זאת לעזור לבקשה המדויקת שלך,
אבל הייתי צריך לדפדף שם הרבה בדפים ולהגיע עד קרנות שמנהלות סכומי כסף יחסית זניחים אז ויתרתי.

בכללי אלו הן הגדולות והמוכרות של X2 שמנהלות את סכומי הכסף הגדולים ביותר בקטגוריה של מינוף X2 (בארה"ב):
- סימול SSO (אס אנד פי 500)
- סימול QLD (נאסד"ק)

אם תרצה לחקור לעומק ואולי למצוא שם משהו במינוף חודשי כפי שרצית אז תבדוק ברשימה ש @ה. שלמה שלח זה גם האתר שאני עובד איתו ואמור להיות שם הכל,
השאלה היא בכלל אם אכן קיים דבר כזה שמנהל סכומי כסף סבירים, עם נזילות סבירה ודמי ניהול סבירים כך שלא יהיה לך סיכון מיותר.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה