וזה עולה גרושיםםםהגיבסניות הן פרחים חיים, איך יהיה אפשר להזמין מאלי??
לוקחים את זה ביום שעושים את התסרוקת.
וזה עולה גרושיםםםהגיבסניות הן פרחים חיים, איך יהיה אפשר להזמין מאלי??
לוקחים את זה ביום שעושים את התסרוקת.
יש תמונה או הסבר יותר מפורט?ראיתי שעושים קליעות לגובה בשילוב עם שיער מפוזר מאחורה מהמממםםם
אם אני זוכרת נכון ראיתי את זה באיזה קטלוג נראה לי בקטלוג של קיוטיזיש תמונה או הסבר יותר מפורט?
אשמח מאוד, ותודה רבה!
הם התכוונו שיעשו בבית, כנראה.לפי האימוגים שאני מקבלת אני מבינה שלא שמעתן על התופעה, נכון?
אני למדתי בבי"ס שכבר לפני שנים רבות היו דרישות מהבנות איך להגיע. (בזמני זה עוד היה צמה סינית, אח"כ זה כבר הדרדר...)קופצת על האשכול, ושואלת:
מקובל לעשות תסרוקת אצל ספרית לרגל מסיבת סיום כיתה ח'?
ביקשו מכל הבנות קוקס נמוך, בנות הולכות לספרית, מינימום 150 שח במקרה הטוב,
תופעה מוכרת?
השאלה אם זה סיפור של הבית ספר או של המאמנות שצריכות מסיבה הכי הכי...אני למדתי בבי"ס שכבר לפני שנים רבות היו דרישות מהבנות איך להגיע. (בזמני זה עוד היה צמה סינית, אח"כ זה כבר הדרדר...)
השנה ביקשו מהבנות לעשות קוקו מוברש.
כל אחת לקחה אחות או משהו כזה שעשתה לה את זה...
למרות שלדעתי זה מופקע, אם אין לי מי שיעשה לי את זה?
בית ספרהשאלה אם זה סיפור של הבית ספר או של המאמנות שצריכות מסיבה הכי הכי...
לא של הבית ספר ולא של המאמנות,השאלה אם זה סיפור של הבית ספר או של המאמנות שצריכות מסיבה הכי הכי...
אולי אצלכן זה מגיע מהבנות.לא של הבית ספר ולא של המאמנות,
זה הילדות וההורים שמשתפים פעולה
דיברתי עם הצוות והן אמרו שאין להן שליטה על זה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: