חדרי בריחה, באולינג (יש במעלה אדומים) קרייזי מריהבו עוד אטרקציות בירושלים לנערים ונערות. כמובן שעדיף ממוזג ואפילו לא.
מה זה קריי מרי?חדרי בריחה, באולינג (יש במעלה אדומים) קרייזי מרי
מה המצב מבחינת צניעות וכו'.בלת"ק
וויט פול בבי"ש -היינו השבוע
מוצלח ממש!!
הקטנים יותר נכנסו (4.5-10)
והיותר גדולים לא ממש רצו אבל נכנסו כמלוים ובסוף נהנו ממש.
בעקרון ילד עד גיל 6 נראה לי חייב מלוה
אבל לדעתי גם גיל יותר גדול מומלץ כי יש ילדים שנבהלים - זה גבוה וקשה קצת ללכת
יש שם גם מתקני לונה פארק והבאולינג ליד שבו יש גם משחקים כמו הוקי אויר, מכוניות ואופנועים עם משחקים וכו'
נראה לי יש גם לייזר טאג
ומקומות לאכול
מומלץ ממש
3 קומות של מתקני ג''ימבורי. בריכת כדורים וכדו'.מה יש בבי ג'אמפ בבני ברק?
בבין הזמנים המקום מלא בחרדיםמה המצב מבחינת צניעות וכו'.
זה לא איזור חרדי. אך הבעלים חרדים. מי קהל היעד? ומי נמצא שם באמת?
תודה רבה יעזור לנו.
זה מפוצץ? איך האיזור? אנו באים מחוץ לעיר ומפחדים להתאכזב מבחינת הכשרות.בבין הזמנים המקום מלא בחרדים
הייתם שם? חילוני? חרדי? גם וגם?יש גם בבית שמש שומר שבת
צפה בקובץ המצורף 1747199
מה הציבור שיש שם? רק חרדים? גם חילונים? איך הגישה לשם? סליחה על ריבוי השאלות כי זה קניון ואיזור חילוני, וזה דחוף לנו מאוד.אפילו השירים ברקע שירים חרדים
יש לך אולי עוד פרטים?אני יודעת שיש ברמות חדר קריוקי
במתחם החנויות יש חילונים(זה איזור חילוני)מה הציבור שיש שם? רק חרדים? גם חילונים? איך הגישה לשם? סליחה על ריבוי השאלות כי זה קניון ואיזור חילוני, וזה דחוף לנו מאוד.
המחיר הוא רק לשעה?במתחם החנויות יש חילונים(זה איזור חילוני)
כרגע בבין הזמנים בתוך הוויט פול יש בעיקר חרדים ומעט חילונים
לגבי הגישה יש חניון מתחת לכל החנויות
אחלקרח - כולם אוהבים! זה במתחם התחנה בירושליםהבו עוד אטרקציות בירושלים לנערים ונערות. כמובן שעדיף ממוזג ואפילו לא.
הקארטינג כיף גם לבעלי רכבים שיושבים גם ככה על רכב כמה שעות ביום?אחלקרח - כולם אוהבים! זה במתחם התחנה בירושלים
באולינג - בבית שמש מול הביג - שם הכי זול בבאולינג
קארטינג - בתלפיות, ממש כיף..
אני חושבת שכן, לבעלי רישיון יש קארטינג עם יותר מהירות מהרגילים... - ובכללי מאוד נחמד שם!הקארטינג כיף גם לבעלי רכבים שיושבים גם ככה על רכב כמה שעות ביום?
יש להם הכשר? אין מידע על זה באתרגליתא שוקולד במושב צובה ליד ירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: