הוא לא לבאר שבע הוא לנווה זוהר שזה קילומטר אחרי המלונותקו 486 מירושלים לבאר שבע מגיע לעין גדי.
אבל עכשיו ראיתי שכתוב באתר של רשות הטבע והגנים שמחר יש אזהרת שטפונות בנחלי ים המלח ומדבר יהודה כך שזה לא רלונטי
אתה יכול לתת לי פרטים על המסלול בנחל יגורמסלול יפה:
נסיעה של פחות משעתיים לשווצריה הקטנה בה כמה אפשרויות מסלול,
לגדולים-נחל יגור-הכי מאתגר באזור, מוצל ברובו ונוף מדהים!!
לקטנים-נחל כלח/גלים ברמה קלה/בינונית, יפה ומרשים, בסוף מעיין נקבה ארוך וקריר.
משם לאונבסיטה הסמוכה ואז רכבל,
ולאחמ"כ אוכל מוכן בשכונת הדר- יש גם פיצה שמש,
ואז קו 970 חזרה לב"ב בפחות משעה וחצי.
יש שם כמה סימונים ואופציותאתה יכול לתת לי פרטים על המסלול בנחל יגור
אתה יודע איך אפשר להגיע לשם בתחבורה ציבורית.יש שם כמה סימונים ואופציות
המשותף לכולם זה שהם מתחילים בקיבוץ יגור ליד החווה של הסוסים, ועולים את ההר עד עוספייה (כפר ערבי דרוזי)
יש מסלול שמתפתל כמו נחש (ולכן העלייה יותר מתונה)
ויש מסלול שהוא טיפוס סלעים (עלייה די קשה)
אפשר לעשות את זה גם בירידה אבל לא מומלץ כי כולם מחליקים שם (בקטנה, לא מסוכן אבל רק למי שבקטע.)
אמור להיות שם מסלול מעגלי אבל זה משהו כמו לעלות ולרדת לא ניסיתיאתה יודע איך אפשר להגיע לשם בתחבורה ציבורית.
והאם המסלול מעגלי
אתה יכול להסביר לי טיפה איך אני מתחיל ביגור ואיפה אני גומר?אמור להיות שם מסלול מעגלי אבל זה משהו כמו לעלות ולרדת לא ניסיתי
תחבורה ציבורית אמור להיות לצומת יגור שם צריך לעבור כביש ולרדת על מתחת לגשר (למחלף) וללכת ברגל כמה דקות
אבל תסתכלו במפה קודם כדי שתדעו כיוונים פחות או יותר של תלכו לכיוון כפר חסידים ולא תמצאו את מה שחיפשתם
דרך אגב כל חרדי שתראו בצומת יגור יוכל להסביר לכם איך לרדת מתחת לגשר ולחצות ליגור
שימו לב להתנהג בצורה מקדשת שם שמיים כי החברה ביגור לא כ"כ אוהבים אותנו (מנסיון)
וואו פשוט מדהיםםםםםםם גם הפוסט וגם התמונות כשרון כתיבה וצלום שאין בנמצא עשית לנו חשק ליסוע גם
וויז? מפות גוגל?אתה יכול להסביר לי טיפה איך אני מתחיל ביגור ואיפה אני גומר?
עשיתי את זה היום בירידה ולא מחליקם כל כך שעושים את זה בירידהיש שם כמה סימונים ואופציות
המשותף לכולם זה שהם מתחילים בקיבוץ יגור ליד החווה של הסוסים, ועולים את ההר עד עוספייה (כפר ערבי דרוזי)
יש מסלול שמתפתל כמו נחש (ולכן העלייה יותר מתונה)
ויש מסלול שהוא טיפוס סלעים (עלייה די קשה)
אפשר לעשות את זה גם בירידה אבל לא מומלץ כי כולם מחליקים שם (בקטנה, לא מסוכן אבל רק למי שבקטע.)
יש שתי רכבלים אבל הרכבל שמגיע לאוניברסיטה הכי שווה צריך רב קו לכל אחד בשביל זהיש כמה רכבלים?
מה הכי שווה?
איזה כרטיס נסיעה צריך לקנות? ברב קו? או אחר?
ואם אתה מבין בזה אז ממש אשמח לפרטים האם עובד בכל השעות?
האם מתאים לצרף לטיול בעתלית (נגיד מוזיאון המעפילים)?
השיט שם מאוד עמוסיש מלא!
פארק אשדוד ים
הים
יש מלא אטרקציות (חדרי בריחה וכו')
שיט מכל הסוגים
והכל פחות או יותר באותו מקום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: