ממש לאזה לא מסוכן???
ממש לאזה לא מסוכן???
אם החתימה שלך נכונה, אז התקווה היחידה שלך זה האמפטמינים שייצרו לך קצת יותר דופמינים במוח.אשמח לכל עצה
אני הייתי מאחר לטיוליםתספר את זה למאחרים כרוניים
זה גורם לי חרדות ניסיתי הכולאם החתימה שלך נכונה, אז התקווה היחידה שלך זה האמפטמינים שייצרו לך קצת יותר דופמינים במוח.
בעברית - ריטלין סלאש ויואנס אטנט או כל שם וחניכה דאית ליה. קח את זה אפילו עם המים של הנעגל וואסער, העיקר תיקח. לפני תפילה באמצע תפילה, לא משנה, ואגב - לא עם כל תרופה צריך לאכול.
לא חידשתי בפתרון כי כבר כתבו פה את זה, אני בא להדגיש - שרק זה הפתרון.
כל אלו שמנסים לתת לך עצות, לא באמת מבינים אותך...
המוח שלך בבוקר (אחרי לילה ללא ייצור דופמין) מרוקן מתנועה, אין חשמל. אין מי שיכול להעיר גופה.
את ההחייאה במקרה שלך, עושים החומרים שמייצרים את מה שיש בכל מוח אחר באופן מובנה.
במקום לקנות שעוני פלא מעוררים, תקנה שעון ששופך לך כדור לפה חצי שעה לפני שעת היקיצה. ותראה ישועות.
נ.ב.
מעריך שיהיו את מצקצקי העיניים: 'אם היית מפסיד טיסה נחשקת לחו"ל לא היית קם?' - התשובה היא - נכון. לא הייתי קם.
אז נכון שאם מחבל היה מגיע או שהמיטה היתה נשרפת כנראה שאינסטינקט ההישרדות היה מעיר אותי.
אבל איך זה עוזר כרגע?
הבעיה שאני יודעת ללכת מתוך שינהלשים שעון מעורר צורמני וקולני שלא נעצר אם לא לוחצים עליו
והחכמה להניח את זה רחוק מהמיטה ברמה שאי אפשר לכבות את זה בשכיבה
אז צריך ממש לקום כדי לכבות...
חחחלשים שעון מעורר צורמני וקולני שלא נעצר אם לא לוחצים עליו
והחכמה להניח את זה רחוק מהמיטה ברמה שאי אפשר לכבות את זה בשכיבה
אז צריך ממש לקום כדי לכבות...
סליחה על הבורות,ואז פעם אחת משהי נתנה לי עצה
לשתות כמה כוסות מים לפני השינה
המבין יבין.......
אחד החזקים!במקום לקנות שעוני פלא מעוררים, תקנה שעון ששופך לך כדור לפה חצי שעה לפני שעת היקיצה. ותראה ישועות.
נמצאה בהחלט..עוד לא נמצאה המורה שלא קמה בזמן לביה"ס...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: