שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
מחפשת לעבוד בעבודה מעניינת
מה הכוונה מעניינת?מחפשת לעבוד בעבודה מעניינת
אני ממליצה לך ללכת ליעוץ תעסוקתיאני פשוט לא יודעת מה מעניין אותי
תחום המחשבים מעניין אותך?אני פשוט לא יודעת מה מעניין אותי
אני עוף מוזר
אני פשוט לא יודעת מה מעניין אותי
אני עוף מוזר
יש לך תחביבים? מה כיף לך לעשות? מה היית רוצה לעשות אם היה לך זמן/כסף/וכו'?אני פשוט לא יודעת מה מעניין אותי
אני עוף מוזר
רצף.מחפשת לעבוד בעבודה מעניינת
לטוס לחול לראות עולם ולשמוע רדיו ולענות על חידותיש לך תחביבים? מה כיף לך לעשות? מה היית רוצה לעשות אם היה לך זמן/כסף/וכו'?
בקיצור סוכנת מוסדלטוס לחול לראות עולם ולשמוע רדיו ולענות על חידות
מציע לך לעבוד, בעסק תירות להקים מותג פרטי, ובעז"ה מאוד להצליח, יש חברה שמתעסקת עם זה, נקראת בי אג'נט, יש להם הסכמים עם בתי מלון הכל העולם, ומידי 3 חודשים עושים כנס במדינה אחרת בעולם, יש מעטפת מאוד מקצועית שמלווה אותך, יש ממש מישהו בחברה שמלווה צעד אחר צעד אפשר להתקשר לשאול- והכל בחביבות נפלאה ממליץ בחום!לטוס לחול לראות עולם ולשמוע רדיו ולענות על חידות
נשמע שתחום ה שיווק ופרסום יכול להיות רלוונטילטוס לחול לראות עולם ולשמוע רדיו ולענות על חידות
אז אולי פרסוםלא נראה לי
שיווק זה להתחיל לשכנע אנשים? אז ממש לא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: