שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
אה וגם אני אוהבת לראות איך מכינים קינוחים בפינטרסט
ואת נהנית לנסות לחקות אותם? עבודה כקונדיטורית עצמאית, למשל?אה וגם אני אוהבת לראות איך מכינים קינוחים בפינטרסט
נראה שהיא אוהבת לראות את זה כי זה נחמד, ולא יותר מדי לקחת מזה בקטע המקצועי,ואת נהנית לנסות לחקות אותם? עבודה כקונדיטורית עצמאית, למשל?
ליהנות ולעבוד אבל לא קשהאת סגנון של לעבוד קשה כדי להצליח ולקבל סיפוק מהעבודה או 'תנו לי רק להנות...'?
מקציבים זמןנראה שהיא אוהבת לראות את זה כי זה נחמד, ולא יותר מדי לקחת מזה בקטע המקצועי,
אני צודקת?
אם כן אשמח שתגידי לי איך מתפטרים מההרגל המגונה הזה להתיישב על סרטונים מעניינים ומטה כשאין כוח לעשות דברים חשובים...
נהנית לחקות אבל לא מידי זאת אומרת למשל להכין לשבת מגנומים וכד' אבל לא עכשיו לעבוד בזה כל היוםואת נהנית לנסות לחקות אותם? עבודה כקונדיטורית עצמאית, למשל?
כן עודמדריכת טיולים
אופטמטריסטית
קונדטורית
מעצבת ברים
מפעילה בגנים
ספורט טיפולי
עוד?
זה נורא משעמםבלת"ק
מצילה בבריכה
רציתי בנטפרי אבל הם מקבלים רק נשואותלעבוד במחלקת צנזורה
כמה שהמקום יותר משמעותי, יהיה יותר מעניין... - זה לדעת את כל הסודות
מה שיש לך נגיש זה נטפרי, לסנן לאנשים אתרים והודעות מטעמי "צידקעס" אולי גם להשתלט על פרוג, חסום ולחסום כל מיני אשכולות
או להיות בפיקוח רוחני של עיתונים וכו' (כמו גדליה סילבר, נשמע מרתק)
יש גם סיכום של דברים שהנידון חזק בהם? בלי קשר לתחביבים?תכלס סיכום של כל מה שאני אוהבת לעשות:
עשיתי תואר BA בחינוך מיוחד סתם כדי שיהיה תואריש גם סיכום של דברים שהנידון חזק בהם? בלי קשר לתחביבים?
כי רק מתחביבים קצת קשה להרוויח כסף...
ואגב, את בקטע של לעשות תואר או יותר קליל?
מזדההאני פשוט לא יודעת מה מעניין אותי
אני עוף מוזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: