תנור בילד אין או טוסטר אובן?של אושר עד אני ממש לא מרוצה
עושה רעש של טרקטור ורועד.. רק אצלי?
בילד איןתנור בילד אין או טוסטר אובן?
נאון או מולר?של אושר עד אני ממש לא מרוצה
מולרנאון או מולר?
אפשר את הקישור?למי ששאל באשכול אחר על תנור בקו. הנה זה.
יש לי של אושר עד גם מלפני שנתיים, מוצרי וגם נאון מהשנה שניהם מעולים ועבדו נון סטופ כל החגשל אושר עד אני ממש לא מרוצה
אני מעוניית בזה האים יש לך את זה ?לאחרונה נינג'ה הוציאו כמו תנור מיוחד נייד דק מאוד ונייד
וההגיון שעומד מאחוריו פשוט גאוני:
רוב אבל ממש רוב האפיות שלנו הם לדברים בגובה של קצת יותר מתבנית אלומניום..
אז למה להחזיק תנור שמכיל נפח פי 5 מזה??
ואפשר לאחסן אותו עומד ג"כ שזה ממש חסכון במקום.
כמו"כ יש לו טכנולגיית אויר חם (כמו המכשירים שלהם שדובר עליהם כאן בארוכה..)
תנור אובן דיגטלי נינג'ה דגם NINJA SP103 - שנתיים אחריות מלאות - שריג אלקטריק יבואן רשמי - מחסני חשמל
8 תכניות בישול. הספק: 2400W. נפח: 45 ליטר. להכנת צנימים וטוסטים עד 9 פרוסות. מידות: רוחב: 50 ס"מ,גובה: 19 ס"מ,עומק: 37 ס"מ.www.payngo.co.il
וזה גדול שלהם
לאאני מעוניית בזה האים יש לך את זה ?
תודה רבה
תודה,דאבו מעולה!!
בשביל לאפות תבניות הכי גדולות שאפשר (או 2 בינוניות) אנחנו מניחים את התבנית הקבועה הפוכה בתחתית התנור ועל גבה מניחים תבניות ח''פ גדולות (נותן עוד ס''מ בכל צד)
מדברת על טוסטר אובן או תנור?דאבו מעולה!!
בשביל לאפות תבניות הכי גדולות שאפשר (או 2 בינוניות) אנחנו מניחים את התבנית הקבועה הפוכה בתחתית התנור ועל גבה מניחים תבניות ח''פ גדולות (נותן עוד ס''מ בכל צד)
אכן כבר כמה שנים (לא יודע מה קורה היום)תודה,
קניתם לאחרונה?
כי הבנתי שבשנים האחרונות זה לא כמו פעם....
לא הבנתי אם זה הטוסטר אובן הידוע של דאבו או שזה ממש תנור?אכן כבר כמה שנים (לא יודע מה קורה היום)
החידוש העיקרי של דאבו לעומת טוסטר אובן זה שהוא בנוי עבה מאוד כמו תנור (ציפוי אמאיל ועוד בשונה מטוסטר)
זה נותן לאפיה את הכח והאחידות
אם יש היום להשיג כזה דבר זה אמור לעבוד לא פחות טוב
הידוע של דאבו הוא ממש תנור (קניתי אחרי נסיון מוצלח אצל אחרים)לא הבנתי אם זה הטוסטר אובן הידוע של דאבו או שזה ממש תנור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: