לא שקיים מפעל בעולם בשם מולר, כמו שלא קיים מפעל בשם נאון. מותגי מדבקה של מפעל סיני עלום שם.באושר עד מוכרים עכשיו תנור של נאון לא של מולר
ב 400 ש"ח.
לא שקיים מפעל בעולם בשם מולר, כמו שלא קיים מפעל בשם נאון. מותגי מדבקה של מפעל סיני עלום שם.באושר עד מוכרים עכשיו תנור של נאון לא של מולר
ב 400 ש"ח.
גם אני עושה כך בדיוק!דאבו מעולה!!
בשביל לאפות תבניות הכי גדולות שאפשר (או 2 בינוניות) אנחנו מניחים את התבנית הקבועה הפוכה בתחתית התנור ועל גבה מניחים תבניות ח''פ גדולות (נותן עוד ס''מ בכל צד)
זה נראה שאחד עם טורבו ואחד בליתודה רבה!!
בקשר ל-2 דגמי הדאבו, אתם אומרים מידיעהאו משערים לפי הנתונים?
בקשר לחיקויים, איזה חברה זה בדיוק כמו הדאבו?
והאם ידוע לכם מקום לרכישה במחיר נמוך כמו שנה שעברה או עם זיכויים?
כי השנה המחיר קפץ בהרבה.
תוודה רבה!!
מה הכוונה נראה?זה נראה שאחד עם טורבו ואחד בלי
תודה!לי יש ב"ה נסיון. העוגות נאפות נהדר.
כמובן, בכל תנור פסחי כל שהוא, חשוב לזכור שאפיית עוגה מקמח תפו"א אינה דומה לעוגת קמח חיטה. קמח תפו"א מטבעו שוקע, ואם לא יודעים את הכללים כל עוגה פסחית תצא צמיגית בתחתית ורטובה למעלה.
קודם מפעילים גוף חימום תחתון ורק בהמשך מוסיפים גם גוף חימום עליון.
זה הסוד לעוגות פסחיות מצוינות.
גוף תחתון מוסיפים באמצע האפיה.תודה!
אבל מה הכוונה "בהמשך"?
באמצע האפיה? או שלפני האפיה מדליקים קודם תחתון...? בקיצור איך?
ואם לא אוכלים קמח תפו"א, אז פתרנו את הבעיה
אנחנו שמים שקדים טחונים במקום, אבל כנראה אותו רעיון.
נשמח לעוד טיפים לשימוש בתנור דאבו,
ותודה גדולה על ההמלצה הנחרצת, כי מממש התבלבלנו מכל מוכרי החנויות למיניהם, אחרי שניכווינו ברותחין מהמלצת חנות מפורסמת ובעל שם (ז"ל) (השם הטוב היה על העבר, היום אין אמון בהם)
תודה,גוף תחתון מוסיפים באמצע האפיה.
לא זכור לי לגבי קמח שקדים וכדו'
טעות הקלדה, קודם תחתון ורק בהמשך גם עליון. רק בעוגות, כי הקמח של פסח שוקע מהר יותר.תודה,
אבל זה לא קמח שקדים אלא שקדים טחונים.
כתבתם קודם, שמפעילים קודם את התחתון ואחר כך עליון,
וכאן להיפך.
אז מה הנכון?
והאם רק בעוגות או כל דבר?
תודה רבה!!
מישו יודע אם יש טורבו בתנורים של אושר עד?לי יש גם נאון גם מולר שניהם של אושר עד שניהם מצוינים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: