הציעו לי את הדאבו 1508 ב-950 ש"ח. לקחת?1508 זה הדאבו הוותיק, 1509 זה הדאבו החדש שבשנה שעברה קראו לו שאוב לורנץ, עיצוב יפה ותוספת פלטת שבת שלא היה בדגם 1508.
בדיוק כמו השאוב לורנץ רק ב250 שקלים יקר יותר.
והדאבו 1509 זה גם עם פלטת שבת כשרה?
הציעו לי את הדאבו 1508 ב-950 ש"ח. לקחת?1508 זה הדאבו הוותיק, 1509 זה הדאבו החדש שבשנה שעברה קראו לו שאוב לורנץ, עיצוב יפה ותוספת פלטת שבת שלא היה בדגם 1508.
בדיוק כמו השאוב לורנץ רק ב250 שקלים יקר יותר.
950 זה מחיר מצוין. לכן, אם הפלטה פחות נחוצה לכם לכו על זה. אם חשובה לכם הפלטה תוכלו לקנות במחיר 950 את השני, או למצוא מחיר טוב בחנות על דאבו 1509 שגם הוא עם פלטה.הציעו לי את הדאבו 1508 ב-950 ש"ח. לקחת?
והדאבו 1509 זה גם עם פלטת שבת כשרה?
איפה?הציעו לי את הדאבו 1508 ב-950 ש"ח. לקחת?
הפלטה של דאבו זה גם עם כשרות לשבת?950 זה מחיר מצוין. לכן, אם הפלטה פחות נחוצה לכם לכו על זה. אם חשובה לכם הפלטה תוכלו לקנות במחיר 950 את השני, או למצוא מחיר טוב בחנות על דאבו 1509 שגם הוא עם פלטה.
רפאליאיפה?
כן. זהה לחלוטין.הפלטה של דאבו זה גם עם כשרות לשבת?
את המוצר במחסן.איפה מאחסנים את המולר כל השנה? ויתרה מכך, איפה מאחסנים בפסח את התנור החמצי?
ברור שזה עדיף, אבל לא כל אחד יכול לעמוד בזה.
היה על זה דיון באתר של המכון הטכנולוגי להלכה, במדור אספקלריא. לצערי אין לי אפשרות לבדוק כי לא נפתח אצלי, מסומן משום מה כנגוע בתוכנה זדונית.לגבי שבת - שימו לב שיכול להיות שבפלטה בתוך התנור אפשר להשתמש רק ביום טוב, אבל לא בשבת, בגלל "הטמנה", וגם "חזרה" בשבת עצמה יותר חמורה בתוך הכירה לעומת על הכירה.
אני לא פוסק כאן הלכות, רק תשאלו את הרב שלכם.
האם יש למישהו ניסיון עם השאוב-לורנץ (זה עם הפלטת שבת) לגבי עוגות פסחיות?950 זה מחיר מצוין. לכן, אם הפלטה פחות נחוצה לכם לכו על זה. אם חשובה לכם הפלטה תוכלו לקנות במחיר 950 את השני, או למצוא מחיר טוב בחנות על דאבו 1509 שגם הוא עם פלטה.
לי יש ב"ה נסיון. העוגות נאפות נהדר.האם יש למישהו ניסיון עם השאוב-לורנץ (זה עם הפלטת שבת) לגבי עוגות פסחיות?
3524, יודעים להגיד לי איך הוא באפיית עוגות?
ולאלו שהמליצו על תנור בילד-אין- אשמח לקבל המלצה על דגם תנור לא יקר שלא מחריב את העוגות, כנ"ל.
אני מתלבטת בין שתי האופציות האלו (תנור על השיש, או החלפת התנור בתוך הארון. פלטת השבת היא יתרון נחמד בשבילי.)
אשמח אם תשלחו את הקישור לדיון, אולי אצלי זה יפתח. לא מוצאת את זה בחיפוש באתר של המכון הטכנולוגי.היה על זה דיון באתר של המכון הטכנולוגי להלכה, במדור אספקלריא. לצערי אין לי אפשרות לבדוק כי לא נפתח אצלי, מסומן משום מה כנגוע בתוכנה זדונית.
האתר עצמו לא נפתח לי.אשמח אם תשלחו את הקישור לדיון, אולי אצלי זה יפתח. לא מוצאת את זה בחיפוש באתר של המכון הטכנולוגי.
כבר דובר. זה זה. ההבדל ביניהם הוא הצבע.האם זה האובן טוסטר של דבו שמומלץ?
טוסטר אובן 42 ליטר Davo דאבו DAV1508W לבן
או
טוסטר אובן 42 ליטר Davo דאבו DAV1508S
מה ההבדל בינהם? תודה
אבל זה הטוסטר אובן המומלץ?כבר דובר. זה זה. ההבדל ביניהם הוא הצבע.
באושר עד מוכרים עכשיו תנור של נאון לא של מולראיזה תנור ? מולר?
אותו דגם כמו זה שמכרו שנה שעברה ב600?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: