כןגם לאברך הם מבקשים דו"ח קופות ביטוח ומעסיקים?
זה לא מסתדר לי עם מה שכתבתם פה כי בדו"ח מעסיקים הוא מציין את העוסק פטור ככה שגם אם אני לא עושה סנכרון עדיין יהיה דרישה לא?אם אתם לא עושים כרגע סינכרון אז מיותר העוסק פטור
לכאורה נכוןזה לא מסתדר לי עם מה שכתבתם פה כי בדו"ח מעסיקים הוא מציין את העוסק פטור ככה שגם אם אני לא עושה סנכרון עדיין יהיה דרישה לא?
מי שנולד אחרי ה1.6 נחשב תינוק,במעון שאני מתכוונת לרשום לא ידעו לומר לי מתי תהיה טבלת שכ"ל. הבנתי רק שכרגע משלמים מחיר מלא.
מישהו יודע קודם כל - ילד שנכנס בן שנה וחודשיים, נחשב תינוק או ילד לעניין המחיר?
ומה אמור להיות השנה מבחינת הדרגות?
דיברתי איתם היום, והם אמרו שלאברך צריך רק אישור לימודים (גם הצהרת הורה לומד לא צריך השנה).
לכאורה אם לא עשה סנכרון צריך גם את הדוח הזה..דיברתי איתם היום, והם אמרו שלאברך צריך רק אישור לימודים (גם הצהרת הורה לומד לא צריך השנה).
ידוע לך משהו אחר?
@שומרת החומות
אני לא מוצאת את הצהרת הורה עצמאי בנספחים של תשפ"ד,היי. אין צורך לשלוח גם תלושים. תביאי רק מסמכים שלך בתור עצמאית שזה הצהרת הורה עצמאי, אישור הכנסות מיועץ מס/ מרו"ח. ותדווחי עמה 1.5.23 עד ה31.7.23
גם אנחנו תקועים שם...מישהו יודע אם במשפחתון צריך איזה אישור מהמשפחתון לקבלת דרגה?
היה לך חלד?אישרתי סינכרון, וקבלתי עכשיו הודעה שעלי להעלות גם את התלוש לחודש יולי.
יש אופציה להוריד אותם מזה? האם אני חיבת לספק להם כל מסמך שידרשו, או שיש כללים ברורים בענין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: