מה הם יבדקו עם ביטוח לאומי זה מסונכרן למרות שאני לא מאשרת את זה .לא בטוחה שעפי חוק מותר להם
ממש מענין בסוף מה יהיה אם זה יהיה כמו בארנונה?????
מה הם יבדקו עם ביטוח לאומי זה מסונכרן למרות שאני לא מאשרת את זה .לא בטוחה שעפי חוק מותר להם
מאיפה הבנת שזה "אם תדרשו?"לא בטוחה שעפי חוק מותר להם
יכול להיות שהאישור הוא רק שאתה מאשר את הנתוניםמה הם יבדקו עם ביטוח לאומי זה מסונכרן למרות שאני לא מאשרת את זה .
ממש מענין בסוף מה יהיה אם זה יהיה כמו בארנונה?????
תלוש אחד מלאתגידו מנסיון אחרי לידה דורשין שוב 3 תלושים או רק רוצים לראות שחזרה לעבודה?
אין יותר אישור מעסיק חזרה מחופשת לידהמחשבים בזה לדרגה
או רק רוצים לראות שחזרתי?
ולמה לא מספיק ט. מעסיק?
תוסיפו עוד כמה סימני קריאה כי בלעדיהם הנכתב לא קריאהילד שלי תינוק כך שהוא לא יצרח 3 שעות כי הוא לא מבין איפה הוא מספיק לו מיטה טיטול ואוכל ומזגן וכמובן יחס לא משנה לו ממי אבל גם אני מסים מאוחר ב13:00 אז מה זאת החגיגה הזאת של המעונות בבני ברק!!!!!!!
מוזראין יותר אישור מעסיק חזרה מחופשת לידה
רק תלוש
התקשרתי עכשיו לתמיכה טכנית ואמרו שישנה תקלה.......אחרי שאני כותב את הפרטים האישיים אני מקבל הודעה כזו משהו נתקל בזה??
וודאימוזר
ומתחשבים בזה לדרגה?
למהוודאי
לא מבינה איפה ההיגיוןלמה
אבל יש תלושים של פבואר מרץ אפריל
הם רוצים לדעת שחזרת לאותה עבודה ובאותם תנאיםלא מבינה איפה ההיגיון
ואם העלו לי אזהם רוצים לדעת שחזרת לאותה עבודה ובאותם תנאים
את חוזרת לאותה עבודה?
אם את חוזרת למקום עבודה אחר הם ידרשו 3 חדשים
נפלת על זה..ואם העלו לי אז
הם בודקים לכולם שלא העלו במשך השנה?
ממש מוזר
ככה ברגיל אין להם דרך לבדוק אם השתנה השכר מהותיתואם העלו לי אז
הם בודקים לכולם שלא העלו במשך השנה?
ממש מוזר
הם יבקשו 3 חודשים במקרה שעליתיככה ברגיל אין להם דרך לבדוק אם השתנה השכר מהותית
בחזרה מחל"ד הרבה פעמים יש שינויים בשכר ( לטובה או לרעה, הקטנת הערך שעות או החלפת עבודה ) והם מבחינתם רוצים לראות מחדש את השכר.
מנסיון שלי תמיד ביקשו תלוש מלא אחרי החזרה
מה דעתכם???? על החגיגות בבני ברק מתחילים בימי הסתגלות מתי שרוצים מסימים מתי שרוצים כנ"ל בשישי. למה כולם שותקים????הילד שלי תינוק כך שהוא לא יצרח 3 שעות כי הוא לא מבין איפה הוא מספיק לו מיטה טיטול ואוכל ומזגן וכמובן יחס לא משנה לו ממי אבל גם אני מסים מאוחר ב13:00 אז מה זאת החגיגה הזאת של המעונות בבני ברק!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: