דרוש מידע תמת תשפג

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אם הינכם עדיין ממתינים לתגובה מהתמת לגבי קבלת הסבסוד או הבקשה ששלחתם, ניתן לפנות דרך צ'אט עם נציג בין השעות 8.00-16.00, ולקבל מענה מהיר. מצ"ב קישור לצ'אט, בו יש להזין את הפרטים האישיים של הילד, וההורה ונציג יענה בתוך מס' דקות בעז"ה. בהצלחה!

פנינה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם יש לי ילד במעון ועכשיו ילדתי ואני רוצה להכניס תינוק למשפחתון האם אני יצטרך לשלוח תלושים חדשים או רק אישור חזרה מחופשת לידה?

yd7691

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
למשפחתון יש מחירים?

t4136618

משתמש חדש
רציתי להתייעץ עם מי שבין, הבן שלי נמצא במעון חדש הם כרגע בתהליך לרישון המעון בתמ"ת וקבלת סמל מה שאומר שכרגע אנחנו עדיין לא יכולים להגיש בקשה לדרגה, הבנתי שמקבלים החזר כספי בהתאם לדרגה החל מהחודש שקדם לחודש, בו התקבלה במוקד בקשה מקוונת להשתתפות המדינה בשכר לימוד.
האם זה אומר שלא אוכל לקבל החזר כספי מתחילת שנה?תודה

האברך ממיר

משתמש מקצוען
רציתי להתייעץ עם מי שבין, הבן שלי נמצא במעון חדש הם כרגע בתהליך לרישון המעון בתמ"ת וקבלת סמל מה שאומר שכרגע אנחנו עדיין לא יכולים להגיש בקשה לדרגה, הבנתי שמקבלים החזר כספי בהתאם לדרגה החל מהחודש שקדם לחודש, בו התקבלה במוקד בקשה מקוונת להשתתפות המדינה בשכר לימוד.
האם זה אומר שלא אוכל לקבל החזר כספי מתחילת שנה?תודה
הסמל שהם יקבלו יהיה רטרו מתחילת שנה"ל?
כי אם לא, אז בעצם עד קבלת הסמל הוא פרטי לגמרי, בלי כל קשר לתמ"ת.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
מישהו יודע מה בערך המחיר למעונות?
אמורה להתפרסם טבלת מחירים עדכנית לשנה"ל הנוכחית. בינתיים היא לא התפרסמה.
מצו"ב התעריפים כפי שהיו בשנה"ל הקודמת.

קבצים מצורפים

• לא מלכר.pdf
    KB 322.3 · צפיות: 33
  • מלכר.pdf
    KB 322.2 · צפיות: 71

כמו הרוח

משתמש מקצוען
אם לאשה יש חודשים שהייתה עם קורונה
וחופשת פסח
וכתוצאנ מזה השעות שלה הם 142 או 135
זה בעייתי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה