המוכשר !!!
משתמש מקצוען
רק אישור חזרה מחלדאם יש לי ילד במעון ועכשיו ילדתי ואני רוצה להכניס תינוק למשפחתון האם אני יצטרך לשלוח תלושים חדשים או רק אישור חזרה מחופשת לידה?
רק אישור חזרה מחלדאם יש לי ילד במעון ועכשיו ילדתי ואני רוצה להכניס תינוק למשפחתון האם אני יצטרך לשלוח תלושים חדשים או רק אישור חזרה מחופשת לידה?
ומה עיסוק הבעל?אם לאשה יש חודשים שהייתה עם קורונה
וחופשת פסח
וכתוצאנ מזה השעות שלה הם 142 או 135
זה בעייתי?
מאוד תלוי ממתי הם יקבלו את סמל המעוןרציתי להתייעץ עם מי שבין, הבן שלי נמצא במעון חדש הם כרגע בתהליך לרישון המעון בתמ"ת וקבלת סמל מה שאומר שכרגע אנחנו עדיין לא יכולים להגיש בקשה לדרגה, הבנתי שמקבלים החזר כספי בהתאם לדרגה החל מהחודש שקדם לחודש, בו התקבלה במוקד בקשה מקוונת להשתתפות המדינה בשכר לימוד.
האם זה אומר שלא אוכל לקבל החזר כספי מתחילת שנה?תודה
אברךומה עיסוק הבעל?
גם לדרגה של הילד החדש יספיק רק אישור חזרה מחופשת לידהרק אישור חזרה מחלד
אז מספיק השעות האלואברך
נכוןגם לדרגה של הילד החדש יספיק רק אישור חזרה מחופשת לידה
זה תמיד היה ככה או שזה חדש מהשנה?נכון
חדש מהשנהזה תמיד היה ככה או שזה חדש מהשנה?
אם בעלך בכולל אז גם 116 זה טובאם יש לי תלוש שמופיע בפירוט שעות עבודה 139, ובפועל היה היעדרות וימי מחלה ולמעלה כתוב שעות עבודה 116.
לפי מה מתייחסים?
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1251065
אני צריך את זה לצהרון שצריך ששתיהם ההורים במשרה מלאה (כולל גם טוב, אבל צריך שגם לאשה יהיה לפחות 32 ש"ש).אם בעלך בכולל אז גם 116 זה טוב
בעיקרון לשעות המשולמותאני צריך את זה לצהרון שצריך ששתיהם ההורים במשרה מלאה (כולל גם טוב, אבל צריך שגם לאשה יהיה לפחות 32 ש"ש).
השאלה לאיזה שעות מהתלוש מתייחסים התמ"ת?
אני הגשתימישהו הצליח להגיש בקשה דרך הקישור החדש של מערכת הזדהות ממשלתית ?
כי אני לא הצלחתי והטופס הישן כבר לא פעיל
לא מצאתי את הכפתור של הגשת בקשהאני הגשתי
מה הבעיה?
לא מצאתי את הכפתור של הגשת בקשה
אבל זה נכנס למערכת הזדהות ממשלתית ושם אין כפתור להגשת הבקשהיש פה כפתור להגשת הבקשה
אם תכנס דרך הקישור הזה זה אמור להיפתח אוטומטיאבל זה נכנס למערכת הזדהות ממשלתית ושם אין כפתור להגשת הבקשה
לא נפתחאם תכנס דרך הקישור הזה זה אמור להיפתח אוטומטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: