א חסידישער יונגערמאן
משתמש צעיר
יש תמונות ממתחם D מטריסון בד' 4?
ואני אשמח לקבל ממתחם Eיש תמונות ממתחם D מטריסון בד' 4?
הניחו יסודות.יש תמונות ממתחם D מטריסון בד' 4?
בנו 3 קומות.ואני אשמח לקבל ממתחם E
תודה רבהבנו 3 קומות.
לא טעית. יש הרבה קבלנים שקוראים לבחור דירה אפילו רק אחרי שמסיימים את השלד, כי חוץ מההיתר בניה צריך אישור מחברת בקרה שכל הדירות לפי התקנון של מחיר למשתכן וזה לוקח זמן.אבל מאוד מוזר לי שבנו 3 קומות ועדייו לא קראו לבחור דירה למחיר למשתכן
(או שאני טעיתי והגרלה מספר 1515 זה לא מתחם E)
תודה רבהלא טעית. יש הרבה קבלנים שקוראים לבחור דירה אפילו רק אחרי שמסיימים את השלד, כי חוץ מההיתר בניה צריך אישור מחברת בקרה שכל הדירות לפי התקנון של מחיר למשתכן וזה לוקח זמן.
זה נתיב?תמונות מהיום בבניינים 12-14. רחוב רבי ברכיה. בנין 12 גמור 95%, ממש פינישים אחרונים. בנין 13 80% גומרים פינות אחרונות. בנין 14 70%. גם הפיתוח הסביבתי מתקדם, כבר יש עמודי תאורה של העיריה ברחוב!
על סמך מה?(כנראה אלו הם רוב הרוכשים)
הריחעל סמך מה?
ממש לא! זה נכון שהאחוזים הם גבוהים יותר משאר חלקי ד', אבל ממש לא הרוב (וגם לא נראה לי שמתקרב ל- 50%)!אזכיר שוב את עניין ההתארגנות להקמת בתי כנסת ליטאים בד-4 (כנראה אלו הם רוב הרוכשים)
dalet4bs*gmail.com
גם בד' 1 חשבו שיהיה ככהממש לא! זה נכון שהאחוזים הם גבוהים יותר משאר חלקי ד', אבל ממש לא הרוב (וגם לא נראה לי שמתקרב ל- 50%)!
מבלי להכנס לוויכוחים...בפועל 80 אחוז מבתי הכנסת חסידים חח
לא זה מה שאמרתימבלי להכנס לוויכוחים...
לא חושבת שזה אומר משהו
רוב הבתי כנסיות החסידיים סגורים במהלך השבוע לפי איך שהבנתי מבעלי
זה לא סותר שיש בד' 1 יותר חסידים ....
אבל הרבה יותר לא אומר שאפשר לדגום את זה לפי הבתי כנסיות.........
זה שחסידות קרוחמוצ' השיגה מבנה וחתימות לא אומר שיש לה מתפללים כמו בבתי כנסת הצמודים.......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: