אבל בכל זאת יש צדק בדבריך שד'3 יותר צפוף מד'1
דובר פה שרמה ד' זה איזה מקום הכי יפה בעולם בלי צפיפות עם המון שטחי ציבור ושטחי מסחר
אני רואה פה המון צפיפות ואני לא רואה את מאות השטחי מסחר והבנינים הציבורים מוקמים
וכבר גרים בחלק מן הדירות
אבל בכל זאת יש צדק בדבריך שד'3 יותר צפוף מד'1
יש לכם נס שאתם לא גרים שם....דובר פה שרמה ד' זה איזה מקום הכי יפה בעולם בלי צפיפות עם המון שטחי ציבור ושטחי מסחר
אני רואה פה המון צפיפות ואני לא רואה את מאות השטחי מסחר והבנינים הציבורים מוקמים
וכבר גרים בחלק מן הדירות
מודה לה' על כל ס"מ בנוי שיהיה לי... אין תלונות (אולי בקטנה, לפעמים משתחרר קצת הקיטור... לא? ).לפי מה שמופיע במפה של התוכנית בניין עיר מלפני 7 שנים, לא אמור להיות שטח ירוק בין הבניינים של נתיב.
אבל תתעודדו, אתם ממש קרובים לפארק הענק של רמה ד'...
מותר לשאול היכן אתם גרים?יש לכם נס שאתם לא גרים שם....
פארק ירמות זה פארק אחר שבנוי כבר בין רמה ג' לרמה א'.מודה לה' על כל ס"מ בנוי שיהיה לי... אין תלונות (אולי בקטנה, לפעמים משתחרר קצת הקיטור... לא? ).
תוכלו לכוון אותי לגבי הפארקים? (אמרו לנו משהו על פארק ירמוט, זו הכוונה? והיכן הוא ממוקם לפני התמונה שהעלו כאן?)
אם לא הבנת זה היה במרכאותמותר לשאול היכן אתם גרים?
כשהיינו במקום אמרו לנו שד'3 צופה לירמות, לא הצלחתי להבין מבין כל נפנופי הידיים שהלכו שם...פארק ירמות זה פארק אחר שבנוי כבר בין רמה ג' לרמה א'.
כמעט בכל הבניינים על שדרות האמוראים יש חנויות למטה (כ 60 בנייניםX בערך 3 חנויות "בבניין")-בנוי כבר. יש שתי מרכזי מסחר בבנייה (חפירת יסודות) אחד בכניסה לשכונה ואחד בין ד1 לד2 (כל אחד בערך 50 חנויות).דובר פה שרמה ד' זה איזה מקום הכי יפה בעולם בלי צפיפות עם המון שטחי ציבור ושטחי מסחר
וכבר גרים בחלק מן הדירות
צודקים, יש את תל ירמות (הר ירוק, יש שם "עיר" מלפני כ3000 שנה בשם ירמות (מוזכר בנביא יהושע פרק י' לגבי מלחמת יהושע בחמשת מלכי כנען שאחד מהם הוא מלך ירמות "שמש בגבעון דום"...) וזה מה שמופיע בתמונה בצד שמאל למטה (קצה ההר).כשהיינו במקום אמרו לנו שד'3 צופה לירמות, לא הצלחתי להבין מבין כל נפנופי הידיים שהלכו שם...
א'קיצר, זזה לא קשור אלינו? ומה זה השטח הירוק שיש בחלק העליון של התמונה (לאט לאט מתאפסים יותר על הכיוונים. תודה למי שעונה וגם למי שלא )
מישהו יודע להפנות אותי לקבוצת רוכשים מנתיב ברמה? (לא יודעת איך למצוא אותם פה ברחבי פרוג, "מחרוזת החיפוש קצרה מידי")
לכאורה יצטרכו השנה לעשות פורים משולש בעקבות זאת.צודקים, יש את תל ירמות (הר ירוק, יש שם "עיר" מלפני כ3000 שנה בשם ירמות (מוזכר בנביא יהושע פרק י' לגבי מלחמת יהושע בחמשת מלכי כנען שאחד מהם הוא מלך ירמות "שמש בגבעון דום"...) וזה מה שמופיע בתמונה בצד שמאל למטה (קצה ההר).
מה שמופיע בתמונה למעלה זה עמק האלה.
יש קונטרס שלם שיצא על הנושא.לכאורה יצטרכו השנה לעשות פורים משולש בעקבות זאת.
ממש ממש לא נכוןלכאורה יצטרכו השנה לעשות פורים משולש בעקבות זאת.
יהיה מניין ארכיאולוגיםלכאורה יצטרכו השנה לעשות פורים משולש בעקבות זאת.
אין צורך ב"מסורת" כדי להחשב עיר מוקפת חומה.ממש ממש לא נכון
מניין שהיא מוקפת חומה מימות יהושע
אין עליו מסורת
מה כן יכול להיות שיצטרכו לקרא מגילה מספק ביום ט"ו וללא ברכה
למה המקום היחיד בארץ שחוגגים ט"ו זה בירושליםאין צורך ב"מסורת" כדי להחשב עיר מוקפת חומה.
בהנחה שיודעים שהעיר מוקפת חומה מימות יהושע בן נון קוראים בט"ו.
אין שום קשר בין קריאת מגילה בט"ו לירושלים.
מתחם A של וולפסון הוא לא ברחוב ר' ברכיה הוא לפני הכניסה לרחוב,וולפסון A1-2-3, B1-8
ואפי קפיטל 7 בניינים
אנחנו קנינו בשוק החופשי ואין בכלל הרבה אפשרויות לבחירה, היינו בטובול והיה מבחר על הפנים, לאמבטיות למשל- יצא שגם הוספנו הרבה כסף וגם קיבלנו חיפויים לא מי יודע מה כי הקבלן מאד מאד מצמצם את האפשרויות של גודל האריחים,העיניים "יצאו" ממי שקנה בחופשי, אילו דוגמאות ופריטים יפיפיים יש!!!!! יש מבחר עצום ואפשרויות בלתי מוגבלות (אולי תקציבית )
לגבי טובול עצמו גם בשוק החופשי, הלכתי לשם עם גיסתי שהיא אדריכלית, וכשהיא שמעה שהולכים לשם היא לא 'התלהבה' בלשון המעטה...
יש מקומות יותר טובים ושווים (גם באיכות).
לא מכירה כי לצערי אין לי אפשרות שדרוגים ושינויים, אבל אפשר לברר וכדאי ללכת למקומות יותר טובים...
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: