במשתכן אפשר לבחור רק בטובול כל שאין מה להשוותבמשתכן לא חושבת שיש הבדל
במשתכן אפשר לבחור רק בטובול כל שאין מה להשוותבמשתכן לא חושבת שיש הבדל
והואווו תודה על ההפתעהתמונה מלפני שבועיים
מגן ד/2 אוחזים בעבודות גמר אין תאריך אכלוס עדייןצפה בקובץ המצורף 1005163
ביקשתי ממגן וזה מה שהם שלחו לי שאלתי על הקדמה אמר שאין צפי אבל אוחזים בגמרוהואווו תודה על ההפתעה
נשמח לראות גם את הצד האחורי
התאריך איכלוס אמור להיות 22/4/22 יכול להיות שיקדימו?????
אנחנו ביקשנו מידע כבר לפניו יותר מחודש ואין מענה....ביקשתי ממגן וזה מה שהם שלחו לי שאלתי על הקדמה אמר שאין צפי אבל אוחזים בגמר
תבקשו גם
ותעלו לפה לטובת כולנו.........
תשאל את יוסיאנחנו ביקשנו מידע כבר לפניו יותר מחודש ואין מענה....
כן. בדיוק ליוסי כתבנו!
רק מה ששלחו בצ'אט, הקבלן שלח היום לפחות לחבר'ה של המשתכן על עיכוב של לפחות חודשייםיש למישהו תמונות עדכניות של קניג ברמה ד2 אשמח מאד שיעלה.
תודה מראש. @דוד המלך!
נט-פרי חוסםסקירת פרוייקטים רמב"ש ד' | אפי קפיטל ד'4
תודה רבה!רק מה ששלחו בצ'אט, הקבלן שלח היום לפחות לחבר'ה של המשתכן על עיכוב של לפחות חודשיים
איזה בניין אתם ?תודה רבה!
קיבלתי רק מייל ממנו שיש עיכוב אני במחיר למשתכן, אבל לא ידוע לי על קבוצת צא'ט. איך אפשר להצטרף אליה? והאם הוא יש שם תמונות מעודכנות?..
יש קבוצה או משהו?יש תמונות מאבני דרך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: