זרקור מקומי תמונות מהשטח מרמת בית שמש ד

בנימין 5850

משתמש פעיל
הקבלן חייב לתת 12 דגמים לבחירה ובכללם מבריק חלקית (משי) מה שהכי הולך היום.
לא חושב שיש בעיה בדירה עם ריצוף 60*60 או עם אסלות לא תלויות.
כמו שלך חשוב שיהיה ריצוף 80*80 גם לשכן שלך חשוב מאד לפרוץ את הקיר בין הסלון למטבח ואין לדבר סוף.
אני הבנתי מחברים וגם מHbendi שההיצע דל מאוד באזור ה3 סוגים מכל דבר

ליבילי

משתמש רשום
תודה על המידע
האם אתה יודע בוודאות שזה רק במשתכן ככה
או שגם מי שקנה בחופשי זה ככה.
אני קניתי בחופשי ומעניין לדעת האם יש מבחר.
והאם מישהו מכיר את בית הקרמיקה? האם זה עדיף מטובול?
אנחנו היינו גם בבית הקרמיקה וגם בטובול, א"א להשוות בין שתי החנויות.
טובול חנות ענקית פי כמה, המבחר שהם הציעו היה גדול משמעותית מבית הקרמיקה, וגם השרות היה טוב.

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
למי שברר בעבר על מחיר דירת 5 חדרים באכלוס עתידי...
לא יודעת אם זה משקף את המחירים, אבל בכל זאת כנראה שאומר משהו
IMG_4739.JPG

מעצבים

משתמש חדש
והאפשרות החידה שנתנו לנו (וזה קצת דופק אותנו) שאם אנחנו רוצים בכניסה לדירה להחליף אסלה אז הם לא יחפו את הקירות במקלחות וכך נוכל להחליף אסלות לאסלה תלויה עם מיכל נסתר...
Hbendi עם מי דיברתם לסדר את האופציה הזאת? והם זיכו אתכם על השירותים או לא?

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
Hbendi עם מי דיברתם לסדר את האופציה הזאת? והם זיכו אתכם על השירותים או לא?

דיברנו עם מנהלת מחלקת דיירים של הפרוייקט
והם לא מזכים אותנו, סליחה אם לא הייתי מובנת..
מה שקורה אם היינו לוקחים אופציה כזו שלא יחפו את המקלחת, הם היו מתקינים את האסלה הרצפתית (זה חובה, בלעדי זה אין טופס 4) אבל לנו, היה יותר קל להחליף את האסלה לנתלית במידה ונרצה.
אין זיכוי. זה רק "עוזר" לנו....
כמובן שלא הלכנו על האופציה הזו כי אח"כ להביא בעל מקצוע לחיפוי וכן החלפת אסלה, בתור התחלה זה הרבה הוצאות...
נראה בהמשך...

מעצבים

משתמש חדש
דיברנו עם מנהלת מחלקת דיירים של הפרוייקט
והם לא מזכים אותנו, סליחה אם לא הייתי מובנת..
מה שקורה אם היינו לוקחים אופציה כזו שלא יחפו את המקלחת, הם היו מתקינים את האסלה הרצפתית (זה חובה, בלעדי זה אין טופס 4) אבל לנו, היה יותר קל להחליף את האסלה לנתלית במידה ונרצה.
אין זיכוי. זה רק "עוזר" לנו....
כמובן שלא הלכנו על האופציה הזו כי אח"כ להביא בעל מקצוע לחיפוי וכן החלפת אסלה, בתור התחלה זה הרבה הוצאות...
נראה בהמשך...
תודה על הפירוט. אני מחר הולכת לבחור. רציתי להיות מוכנה עם מידע, אבל ככה זה באמת לא משתלם. מילא היה מזכים... (ולא חושבת שהזיכויים שלהם שווים מדי הרבה. אולי לכסות את הנסיעה לשם...)
וסתם ככה מעניין אותי, אם מישהו יודע. אם אני מוותרת על המטבח ולוקחת זיכוי, זה לא מפריע לקבל טופס 4??? אפשר להכנס לבית שאין שם מטבח?

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
טופס 4 מחייב (מצד הדירה) שירותים ומקלחת פעילים.
אוכל לא הכי חשוב... ;) :p
בהצלחה רבה! בחירה מוצלחת...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה