אני הייתי בטובול ירושלים.
שירות זוועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הובלנו לראות את החומרים כצאן לטבח כי ג"כ אין יותר מידי אפשרויות...
לגבי המחבר זה אותו דבר כמו במודיעין. בגלל שזה 'למשתכן'
(או למסתכן?!) אז יש רק 2-3 פריטים מכל סוג.
לגבי האסלות, נלחמתי את המלחמה של החיים על זה אבל אין משהו לעשות, הדבר הכי מגעיל בכל הסיפור שהם מביאים רק סוג אחד של אסלה וגם הוא נראה במראה ובגודל כמו שרותים של בתי ספר....
פשוט זוועות.
כל הכיורים והסניטריה הכל הכי פשוט וזול.
כיור במעבר, מישהו שם לב לגודל שלו? ! א"א להניח בו ספל אפי'... בצק לחלות בקושי נכנס בו, כ"כ קטן ונמוך...
חזרתי לבית, הסתכלתי טוב במפרט ובחוזה מכר ועשיתי זיכוי על כל מה שהיה אפשר! אין לי ענין להתקין משהו זול ודפוק ואחרי שנה יהיה צורך להחליף... (תשימו לב גם למחירי ההחזר: כלי סניטריה ב-120-150 ש"ח???? כמה איכות יש לזה???!! והכל כ"כ פשוט ולא יפה, כאילו זה מוסד ציבורי...) לקחתי זיכוי על הכל וזהו, אני אבחר מה שיפה ואיכותיבעז"ה כשיגיע הזמן... (אגב, יש פריטים שכתוב עליהם שאפשר לקבל החזר אבל הם לא הסכימו לא להתקין כי בלעדיו אין טופס 4 לדירה... גם פה היו ויכוחיםבסופו של ענין הם כן זיכו אותי בכסף אבל יתקינו את המוצר)
דלתות פנים של טובול, מכוערות תופת, פשוטות עד דמעות עם 3 צבעים לבחירה: לבן, ב'ז ועץ. פשוטות לגמרי, חלקות בלי שום אפקט או יופי...
בקיצור, הגישה היא, קנית דירה דרך המדינה? תידפק עד הסוף!!!! תחכה עד אין קץ לאיכלוס ותיכנס לדירה עם אבזור דפוק ולא איכותי...
מנסיון של חברה קרובה שעברה את אותו תהליך, כדאי להזדכות על מה שניתן ולקנות בפרטי משהו איכותי.
אגב, שימו לב שגם בבחירת מטבח, המפרט הסופי שאצל הספקים אינו תואם למפרט הראשוני, וכשמבקשים זיכוי עליו מקבלים בקושי 5000 ש"ח, צא והבן מאיזה חומר או מה הכמות שהיית מקבל!!! (הם מקזזים בכל מקום אפשרי, יש להם אפשרות קיזוז עד 10% מהמפרט ובדר"F מנצלים את זה עד הסוף....)
בהצלחה רבה!
אגב, מישהו יודע על התארגנות הדיירים לבניית סורגים ברכישה מאורגנת, איך אפשר להגיע לכזה דבר? אשמח למענה.