של מי הבנין מול נתיבנתיב - וולפסון A ו B
של מי הבנין מול נתיבנתיב - וולפסון A ו B
לא מחוברלא הבנתי
בתמונה הראשונה זה נראה שיש שם שתי בנינים ענקיים מחוברים אחד לשני לגמרי
זה ממש מפלצת
כמה דיירים יש בבנין אחד כזה??
החלונות של הבניין הגבוה יהיו צמודים מרחק של חצי מטר לבניין השני????לא מחובר
קרוב
בבנין אחד יש 4 דיירים בקומה
ובבנין ליד היותר גבוה יש 2 דיירים בקומה
בסרטון רשום שאיכלוס רק בעוד 3 שנים??
2 דיירים בקומה.לא הבנתי
בתמונה הראשונה זה נראה שיש שם שתי בנינים ענקיים מחוברים אחד לשני לגמרי
זה ממש מפלצת
כמה דיירים יש בבנין אחד כזה??
מה הסגנון?בחרנו בטובול מודיעין ומאוד נהנינו
היה שם בחור בשם עידן שנתן שירות מעולה.
בגדול המבחר לא מי יודע מה ונראה שמה שכולם לוקחים זה הגוון האפור שהוא הכי נורמלי
ובחיפוי של האמבטיה לוקחים את האריחים הלבנים.
בדירות של המשתכן הם נותנים רק את האופציה של טובול.למה לא הלכתם לבית הקרמיקה
יש פחות אפשרויות שם?
והאם יש הבדל בין מי שקנה במשתכן או בחופשי
במשתכן אין שום אופציה לשדרג.בדירות של המשתכן הם נותנים רק את האופציה של טובול.
אשמח לדעת האם יש מישהו שהיה בטובול ירושלים? ומה לגבי המבחר שם?
דבר נוסף שמאד מפריע לי שאין שום אופציה של שדרוג לשרותים נסתר ותולה. יש למישהו פתרון?
הכל מט או שיש גם מבריק?בגדול המבחר לא מי יודע מה ונראה שמה שכולם לוקחים זה הגוון האפור שהוא הכי נורמלי
ובחיפוי של האמבטיה לוקחים את האריחים הלבנים.
זה טעות אופטית, בגלל זווית הצילום החלק האחורי של הבניין הקדמי נראה חלק מהבניין האחורי.החלונות של הבניין הגבוה יהיו צמודים מרחק של חצי מטר לבניין השני????
או שאין עוד קומות לבניין השני
משהו מאוד מוזר שם
מול נתיב זה וולפסון C.של מי הבנין מול נתיב
גם דלתות פנים של טובול?בדירות של המשתכן הם נותנים רק את האופציה של טובול.
בדירות של המשתכן הם נותנים רק את האופציה של טובול.
אשמח לדעת האם יש מישהו שהיה בטובול ירושלים? ומה לגבי המבחר שם?
דבר נוסף שמאד מפריע לי שאין שום אופציה של שדרוג לשרותים נסתר ותולה. יש למישהו פתרון?
גם דלתות פנים של טובול?
תודה על המידעאני הייתי בטובול ירושלים.
שירות זוועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הובלנו לראות את החומרים כצאן לטבח כי ג"כ אין יותר מידי אפשרויות...
לגבי המחבר זה אותו דבר כמו במודיעין. בגלל שזה 'למשתכן' (או למסתכן?!) אז יש רק 2-3 פריטים מכל סוג.
לגבי האסלות, נלחמתי את המלחמה של החיים על זה אבל אין משהו לעשות, הדבר הכי מגעיל בכל הסיפור שהם מביאים רק סוג אחד של אסלה וגם הוא נראה במראה ובגודל כמו שרותים של בתי ספר.... פשוט זוועות.
כל הכיורים והסניטריה הכל הכי פשוט וזול.
כיור במעבר, מישהו שם לב לגודל שלו? ! א"א להניח בו ספל אפי'... בצק לחלות בקושי נכנס בו, כ"כ קטן ונמוך...
חזרתי לבית, הסתכלתי טוב במפרט ובחוזה מכר ועשיתי זיכוי על כל מה שהיה אפשר! אין לי ענין להתקין משהו זול ודפוק ואחרי שנה יהיה צורך להחליף... (תשימו לב גם למחירי ההחזר: כלי סניטריה ב-120-150 ש"ח???? כמה איכות יש לזה???!! והכל כ"כ פשוט ולא יפה, כאילו זה מוסד ציבורי...) לקחתי זיכוי על הכל וזהו, אני אבחר מה שיפה ואיכותיבעז"ה כשיגיע הזמן... (אגב, יש פריטים שכתוב עליהם שאפשר לקבל החזר אבל הם לא הסכימו לא להתקין כי בלעדיו אין טופס 4 לדירה... גם פה היו ויכוחיםבסופו של ענין הם כן זיכו אותי בכסף אבל יתקינו את המוצר)
דלתות פנים של טובול, מכוערות תופת, פשוטות עד דמעות עם 3 צבעים לבחירה: לבן, ב'ז ועץ. פשוטות לגמרי, חלקות בלי שום אפקט או יופי...
בקיצור, הגישה היא, קנית דירה דרך המדינה? תידפק עד הסוף!!!! תחכה עד אין קץ לאיכלוס ותיכנס לדירה עם אבזור דפוק ולא איכותי...
מנסיון של חברה קרובה שעברה את אותו תהליך, כדאי להזדכות על מה שניתן ולקנות בפרטי משהו איכותי.
אגב, שימו לב שגם בבחירת מטבח, המפרט הסופי שאצל הספקים אינו תואם למפרט הראשוני, וכשמבקשים זיכוי עליו מקבלים בקושי 5000 ש"ח, צא והבן מאיזה חומר או מה הכמות שהיית מקבל!!! (הם מקזזים בכל מקום אפשרי, יש להם אפשרות קיזוז עד 10% מהמפרט ובדר"F מנצלים את זה עד הסוף....)
בהצלחה רבה!
אגב, מישהו יודע על התארגנות הדיירים לבניית סורגים ברכישה מאורגנת, איך אפשר להגיע לכזה דבר? אשמח למענה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: