תמונות מהפרויקט של פרץ לוזון
ברחובות ר' חנינא , אילפא
יש למי שהוא?
ברחובות ר' חנינא , אילפא
יש למי שהוא?
הרחוב למטה נקרא תלמוד בבלי (גם בד'4). אילפא מתחיל רק אחרי הכיכר.תמונות מהפרויקט של פרץ לוזון
ברחובות ר' חנינא , אילפא
יש למי שהוא?
תמונות מהפרויקט של פרץ לוזוןהרחוב למטה נקרא תלמוד בבלי (גם בד'4). אילפא מתחיל רק אחרי הכיכר.
יש קבוצה של רוכשים וזוכים של פרץ לוזוןתמונות מהפרויקט של פרץ לוזון
יש?
אם רכשת שם ואתה מעונין להצטרף אני יכול לצרף אותך
תמונות ששלחו שם לפני כחודשתמונות מהפרויקט של פרץ לוזון
יש?
אחד הדיירים שם כתב לי שהוא דיבר עם המשרד מכירות ואמרו לו שלמרות ששלחו מכתב שיתכן דחיה מסתבר שימסרו את הדירות בזמן ולא יאחרו.אני יש לי אצל פרץ לוזון וקבלתי מכתב בתחילת המלחמה שהולך להיות איחור
אני לא בטוח אם אנחנו מדברים על אותו פרויקט,אני גם באילפא אבל בפרץ לוזון
אתה יודע איפה נמצא הפרוייקט המדדובר?
שלח מפה אם יש לך.
זה ד'3תמונות ששלחו שם לפני כחודש
תמונות מהפרויקט של פרץ לוזון
יש?
לדעתי הוא מתכוין לפרוייקט של פרץ לוזון שנמצא מול פרוייקט וולפסון F שנמצא ברחוב תלמוד בבלי וכמו שמוכח על הבנינים של וולפסון (F5 F6) העומדים לקראת איכלוס.אני לא בטוח אם אנחנו מדברים על אותו פרויקט,
הפרויקט של פרץ לוזון - פסגת ארבל לא נמצא ברחוב אילפא אלא זה בחלק של רחוב תלמוד בבלי
וזה מוגדר בד3 ולא כמו שכתבו פה ד4
רחוב אילפא זה רחוב שממשיך את רחוב תלמוד בבלי בקטע של ד4
במפה של עיריית בית שמש מופיע שזה רחוב תלמוד בבליבמפות (ואפילו GOVMAP) זה מופיע בתור רחוב אילפא
אחרי הכל מישהו הרי כתב את זה על הבניין...במפה של עיריית בית שמש מופיע שזה רחוב תלמוד בבלי
https://v5.gis-net.co.il/v5/Beit_Shemesh
אני מתכוון על פרויקט פרץ לוזון שנקרא פסגות בנטלאני לא בטוח אם אנחנו מדברים על אותו פרויקט,
הפרויקט של פרץ לוזון - פסגת ארבל לא נמצא ברחוב אילפא אלא זה בחלק של רחוב תלמוד בבלי
וזה מוגדר בד3 ולא כמו שכתבו פה ד4
רחוב אילפא זה רחוב שממשיך את רחוב תלמוד בבלי בקטע של ד4
המשתמש @די העלה תמונות קודםאני מתכוון על פרויקט פרץ לוזון שנקרא פסגות בנטל
ש 4 בנינים ממוקמים ברחוב ר' חנינא ו 3 ברחוב אילפא
כמו שהסבירו פהמעניין לדעת אם לזה התכוונת כשאמרת שזה מוגדר ד3 כי עד כמה שידוע לי זה נחשב ד4
במפות (ואפילו GOVMAP) זה מופיע בתור רחוב אילפא וזה ככל הנראה מקור הבלבול של מי שקרא לזה כך
זה לא נכון. תלמוד בבלי ממשיך גם בד'4. אילפא מתחיל רק אחרי הכיכר של הרחוב (רב חלבו) שיורד מרב חנינא.ומשם מתחיל רחוב אילפא וזה ד4
פרויקט f של טריסון בד 4 הופיע בכל המפות ברחוב אילפאמצורף תמונות של הבניינים של וולפסון מול הבניינים של פרץ לוזון ברחוב תלמוד בבלי ד'4.
אפשר לראות על הבניינים תלמוד בבלי 64 66
אין לפרץ לוזון שום בניין ברחוב אילפא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: