יש תמונות?הבנתי שברמה ד 5 (כתר הרמה) יש וילות
רק בד5?
יש תמונות?הבנתי שברמה ד 5 (כתר הרמה) יש וילות
ובינתיים גם המדד מטפס קצתד3'
שערי בית שמש מאכלס בימים אלו
אגבבה יש לו עוד שנה וחצי
חזון גלילי לדעתי שנה וחצי +
קעניג יש חלק שממש מוכן וחלק שיקח עוד הרבה זמן
אבל לפחות עוד שנה
אחים אום חלק ממש מוכן אבל יקח עוד זמן כי הם עושים שינוים
ד4
וולפסון מאכלס בימים אלו חלק מאילפא
פרץ לוזון יש עוד שנה
מגן יש כמה אזורים בכל אזור אוחז לקראת סיום
צריך לקחת בחשבון שלדעת כמעט כל המשפטנים המלחמה תחשב ככח עליון
ולכן אין לקבלנים שום אינטרס לגמור במהירות
העלויות גבוהות מאד ועדיף להם להמתין
שערי בית שמש היה יכול לסיים בנובמברלא שמעתי על קבלן שטוען רשמית שהוא הולך לאחר את המסירה בגלל המלחמה. דווקא נראה שהקבלנים לחוצים לסיים \
16 דו משפחתייםרק בד5?
שערי בית שמש ממילא איחר במסירה, לא?שערי בית שמש היה יכול לסיים בנובמבר
היה חסר לו דברים מינוריים כדי לסיים
אני בבנין 1018 אני לא יודע איזה מס' זה ברחובלי יש דירה באילפא במגן והיינו שם ביום שישי האחרון והם כבר מיישרים את השטח של החנייה ע"מ לרצף
ובעלי דיבר עם מנהל העבודה והוא אמר לו שהם מקווים לקראת ראש השנה למסור דירות בעז"ה
(יש חלק מהבניינים שהחנייה שלהם כבר מוכנה באיזה מספר הדירה שלכם?)
@דוד ענק
שאלתי אותם בתעריך 19 בינואר אם המלחמה תעקב את האיכלוסלא שמעתי על קבלן שטוען רשמית שהוא הולך לאחר את המסירה בגלל המלחמה. דווקא נראה שהקבלנים לחוצים לסיים בזמן.
שערי בית שמש לא מאכלס לפני חודש אב.ד3'
שערי בית שמש מאכלס בימים אלו
אגבבה יש לו עוד שנה וחצי
חזון גלילי לדעתי שנה וחצי +
קעניג יש חלק שממש מוכן וחלק שיקח עוד הרבה זמן
אבל לפחות עוד שנה
אחים אום חלק ממש מוכן אבל יקח עוד זמן כי הם עושים שינוים
ד4
וולפסון מאכלס בימים אלו חלק מאילפא
פרץ לוזון יש עוד שנה
מגן יש כמה אזורים בכל אזור אוחז לקראת סיום
צריך לקחת בחשבון שלדעת כמעט כל המשפטנים המלחמה תחשב ככח עליון
ולכן אין לקבלנים שום אינטרס לגמור במהירות
העלויות גבוהות מאד ועדיף להם להמתין
יש בניינים שיתאכלסו בקרוב (כך נראה) בניינים מוכנים לגמרי כולל זכוכית במרפסת (גם באחים אום וגם בקניג)אחים אום יהיה מוכן בעוד שנה וחצי.
קעניג שנה וחצי.
החברה לא אומרת ככה.יש בניינים שיתאכלסו בקרוב (כך נראה) בניינים מוכנים לגמרי כולל זכוכית במרפסת (גם באחים אום וגם בקניג)
אני יש לי אצל פרץ לוזון וקבלתי מכתב בתחילת המלחמה שהולך להיות איחורלא שמעתי על קבלן שטוען רשמית שהוא הולך לאחר את המסירה בגלל המלחמה. דווקא נראה שהקבלנים לחוצים לסיים בזמן.
הבנינים של אחים אום שעל שדרות האמוראים יתאכלסו הרבה לפני שנה וחצי,החברה לא אומרת ככה.
ניפגש ב01/01/2026 (פחות משנה וחצי) ונראה אם קניג ואחים אום התחילו כבר להתאכלס או לא...החברה לא אומרת ככה.
גם אני....אני בבנין 1018 אני לא יודע איזה מס' זה ברחוב
וגם בימים האחרונים שלחו מייל שהאיכלוס נדחה ב-30 עד 60 יום
הם התחילו לאכלס כבר בערב פסחשערי בית שמש לא מאכלס לפני חודש אב.
הם איכלסו 3 בנינים.הם התחילו לאכלס כבר בערב פסח
אחים בחלק העליון- כמעט גמור ואמור להתאכלס בקרוב, ממש לא עוד שנה וחציניפגש ב01/01/2026 (פחות משנה וחצי) ונראה אם קניג ואחים אום התחילו כבר להתאכלס או לא...
תגיד את זה ל @מבשר טוב שטוען שאחים אום יתחיל להתאכלס רק עוד שנה וחצי...אחים בחלק העליון- כמעט גמור ואמור להתאכלס בקרוב, ממש לא עוד שנה וחצי
אולי החלק התחתון זה עוד שנה וחצי
זה לא שהוא מחליט מתי זה יקרה,תגיד את זה ל @מבשר טוב שטוען שאחים אום יתחיל להתאכלס רק עוד שנה וחצי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: