נכתב ע"י צפורן;n5049375:הוא לא חי בדור האינטרנט.
בזמנו, עד שהעבירו תמונה יכלו כבר להיפגש.
אני יודעת בודאות שאסר את זה כי ההתרשמות פנים אל פנים מאד שונה מאשר בתמונה (לטוב ולמוטב)
נכתב ע"י צפורן;n5049375:הוא לא חי בדור האינטרנט.
בזמנו, עד שהעבירו תמונה יכלו כבר להיפגש.
נכתב ע"י pnina912100;n5049798:מה ההשוואה בין -"מבלים את זמנם בהעברת תמונות מחזור של בחורות" ל"רוצים מסעדות, נופש ורישיון"?
ומה מגעיל בזה שהם רוצים מסעדות נופש ורישיון?
נשמע פה שזה שאיפת חייהם, אז זהו שלא, הם רוצים להמשיך ללמוד, להיות אברך כולל צדיק שמה שאכפת לו זה התורה,
חוץ מזה יש לו גם אשה והוא היה רוצה פעם ב לצאת איתה למסעדה ולעשות רישיון כדי שיהיה לו אופציה לשכור רכב ולטייל קצת עם משפחתו היקרה,
נכתב ע"י Hadar1993;n5048519:בנושא השידוכים, ישנו עניין שאינו ברור דיו והוא עניין שליחת תמונה מצד האישה למשודך.
מבירור שעשיתי בשטח יש דעה לכאן או לכאן,
רציתי לשמוע את דעתכם..
נכתב ע"י אאססתתרר;n5050022:אני מסכימה איתך שזה לא עוון להוציא רשיון או לצאת לנופש, אבל תסכימי איתי שאם שואלים בחור בשידוכים: "מה אתה מצפה מחיי הנישואין שלך?" והוא עונה "מסעדות, נופש ורישיון" זה לא נשמע הכי טוב. ובאמת אז שתקתי. אבל לספר בשלוות נפש שהנורמה היא שמתגלגלות תמונות של בחורות בישיבות? אין לי בנים בגיל הזה אז אני לא יודעת מה קורה באמת, אבל אם יש כאלה - סליחה אבל אותי זה מגעיל, אין לי מילה אחרת.
נכתב ע"י פנינה ריימו;n5050366:אין כזה דבר בעולם!!!
נכתב ע"י צפורן;n5050283:המצב היום שהציבור גדל מאד.
גם טווח הנורמה גדל בהתאם. גם סוגי הישיבות. גם הרצונות/דרישות/ציפיות.
כן, גם השוליים.
בישיבה ירודה, סביר להניח שמסתובבות תמונות, למרות שזה לא לעניין.
סביר להניח, שזה לא הדבר היחיד שם, שהוא לא לעניין.
לגבי הבנות, יותר קל להיות בחורה טובה, מאשר בחור טוב, והשוליים אצל הבנות אכן יותר צרים.
.
נכתב ע"י יוני מקרוני;n5050852:קורה שלפעמים נחשפים לדברים שלא ידענו שהם קיימים
וזה יכול לקרות לקרות גם בגיל מבוגר
וזה בהחלט יכול לעורר תמיהה
אבל מאיפה הנחרצות לכתוב את זה כל כך מודגש
נכתב ע"י פנינה ריימו;n5050887:זה נראה לך נורמלי? הגיוני? חרדי (בידיעה שהאתר בו אנו מתדיינים הוא "פרוג" ולא...)?
חוצמזה, כוונתי הייתה ש- לא לעשות דבר כזה, אני יודעת שיש משוגעים!!!
ואני לא "בגיל מבוגר"...
נכתב ע"י צפורן;n5050895:למה הגיוני ללכת למקום שיש חשש שיצולמו בצורה לא צנועה, ולא הגיוני להעביר תמונה צנועה?
נכתב ע"י פנינה ריימו;n5050957:מדובר על חסידים???
בכל מקרה, שמעתי הרבה שאמרו:
"אם הייתי רואה את אשתי בתמונה- לא הייתי מתחתן איתה"...
צריך לשוחח בשביל להתחבר לאישיות,
ודרך תמונה אפשר "לפרשן" ש"הבחורה קשוחה"/ "לא נחמדה"/ "סנובית"/ "לא בשבילי"
לא?????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: