אני עכשיו גם בדיונים מול אגד ומשרד התחבורה על מצב דומה שהאוטובוס לא עצר למרות הוא לא היה מלא בכלל.
הקטע שאני שולח פניה ואני מדגיש שהאוטובוס לא היה מלא והיו איתי עוד אנשים שהמתינו וכו'.. ומה היתה התשובה ???.. אתם יכולים לקרוא בפוסט 7... כן, כמעט אותם מילים!!! הם בכלל לא הסתכלו כמו
בוטים שלחו: זה הקורונה...
שלחתי שוב פניה ממש נזעמת עם איומים וכו'.. כשבמקביל שלחתי גם למשרד התחבורה.
התשובה של אגד הפעם הייתה, שמבדיקה של המערכת GPS האוטובוס עצר!! חוצפה שאין לתאר!!
אם היה לי כח ואם היה לי מידע מדוייק איך לעשות את זה ואם הייתי יודע בדיוק מי היה איתי שם (חבל שלא לקחתי בזמנו מס' פלא') הייתי תובע אותם בבית משפט לתביעות קטנות (עד 35,000)
אחרי הרבה זמן הגיעה התשובה ממשרד התחבורה, והיא הייתה: "פנייתך נבדקה אל מול מערכות המשרד ונמצא, כי המקרה המתואר מהווה לכאורה חריגה מתנאי רישיון הקו, ועל כן הנושא הועבר להליך אכיפה מנהלית."
לא ממש הבנתי אם התכוונו לאשר שאכן הוא לא עצר למרות שלא היה מלא, אך אני לא יעצור כאן.. הם יטרדו..
אני הייתי רוצה לעשות איזה 'מדריך' קצת בלשון העם עם קישורים והכל בשביל שזה יהיה זמין לכל אחד (למרות שכבר עכשיו זה זמין) ושהרבה יותר אנשים ישלחו וכך אולי כשאגד יראו שהציבור החרדי לא 'שקוף' אולי יתייחסו אלינו בצורה שונה.
הייתי שמח לשמוע מאחרים אם מישהו הלך איתם לבית משפט ואיך לעשות וכו'.