זה ברור !הסקי כן , המזחלת לא , המחלקיים ככה ככה , אפשר ליפול , אבל לא משהו רציני .
ובכל אופן , בלי קשר לזה , חשוב מאד לפני שטסים לעשות ביטוח חו"ל על כל צרה שלא תבוא .
יש גם פארק חבלים איפשהו , לא ?
זה ברור !הסקי כן , המזחלת לא , המחלקיים ככה ככה , אפשר ליפול , אבל לא משהו רציני .
ובכל אופן , בלי קשר לזה , חשוב מאד לפני שטסים לעשות ביטוח חו"ל על כל צרה שלא תבוא .
כן , לא הייתי שם .זה ברור !
יש גם פארק חבלים איפשהו , לא ?
קומי עורי מגיעים לאתניה רק בתחילת תמוז ,יש כן משהו שיודע האם אתניה כבר פתוח
האם יש שם מנינים ומתי הם
מתי מתפללים בישיבה
והיכן ניתן להשיג לחם וחלב כשר
אני עתיד ליסוע בעוד 3 שבועות לדאבוס
תודה רבה לכל המשיבים
יש המלצה לצימר? דירה באזור קרוב לתפילות?שלום
נוסעים לשבוע לשוויץ בבין הזמנים, נמצאים בדאבוס
אשמח לקבל רעיונות לסיורים \ אטרקציות,
טיפים לנסיעות וכל דבר שיכול להועיל
תודה רבה
לא משנה (דרך אגב , בדרך כלל אין ישיר מציריך לדאבוס )האם את הכרטיסים לרכבת מציריך לדאבוס מומלץ לקנות מראש ? זה חוסך פרוצדורה או שלא משנה ? אשמח לתשובה מבעלי נסיון .
אני יודעת שאין ישיר , זה מסובך הרכבות ? כי לקחת דרייבר מציריך לדאבוס מאודד יקרלא משנה (דרך אגב , בדרך כלל אין ישיר מציריך לדאבוס )
אם אתם יודעים אנגלית אז זה לא אמור להיות מסובך , רכבת מהשדה תעופה לציריך , משם ללאנדקווארט ומשם לדאבוס .אני יודעת שאין ישיר , זה מסובך הרכבות ? כי לקחת דרייבר מציריך לדאבוס מאודד יקר
הסקי כן , המזחלת לא , המחלקיים ככה ככה , אפשר ליפול , אבל לא משהו רציני .
ובכל אופן , בלי קשר לזה , חשוב מאד לפני שטסים לעשות ביטוח חו"ל על כל צרה שלא תבא
אם אין שלג פחות יש עניןלא מה שידוע לי, השנה בכלל השלג היה חלש יותר בכל אירופה.
ואפשר לקנות נסיעה ישירה, בשדה תעופה בציריך זה עלה בזמנו 55 פרנק והיה החלפה בלאנדקווארט.
לא בעלת ניסיון אבל מניחה את זה פה כי אמרו לי: אם קונים סוויס פס, או רגיל לשהייה רצופה או גמיש לניצול בתוך תקופת השהייה לפי מספר ימים שנקבעו מראש - המחירים זולים יותר בהזמנה מראש, ומוטב ככל המוקדם. הכרטיס מקנה נסיעות חינם בכל שוויץ, ואטרקציות רבות. יקר מאוד אבל למשפחה כמו שלנו עם ילדים - יצא סביר כי הם לא משלמים.האם את הכרטיסים לרכבת מציריך לדאבוס מומלץ לקנות מראש ? זה חוסך פרוצדורה או שלא משנה ? אשמח לתשובה מבעלי נסיון .
תודה על המענה !!לא בעלת ניסיון אבל מניחה את זה פה כי אמרו לי: אם קונים סוויס פס, או רגיל לשהייה רצופה או גמיש לניצול בתוך תקופת השהייה לפי מספר ימים שנקבעו מראש - המחירים זולים יותר בהזמנה מראש, ומוטב ככל המוקדם. הכרטיס מקנה נסיעות חינם בכל שוויץ, ואטרקציות רבות. יקר מאוד אבל למשפחה כמו שלנו עם ילדים - יצא סביר כי הם לא משלמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: