טיול בחו"ל תכנון מסלולים לחופש: שוויץ, דאבוס

פערי66

משתמש חדש
יש כן משהו שיודע האם אתניה כבר פתוח
האם יש שם מנינים ומתי הם
מתי מתפללים בישיבה
והיכן ניתן להשיג לחם וחלב כשר
אני עתיד ליסוע בעוד 3 שבועות לדאבוס
תודה רבה לכל המשיבים

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
יש כן משהו שיודע האם אתניה כבר פתוח
האם יש שם מנינים ומתי הם
מתי מתפללים בישיבה
והיכן ניתן להשיג לחם וחלב כשר
אני עתיד ליסוע בעוד 3 שבועות לדאבוס
תודה רבה לכל המשיבים
קומי עורי מגיעים לאתניה רק בתחילת תמוז ,
מניינים יש בישיבה , שחרית אאל"ט ב 8:30
לחם יש בקופ חצי אפוי שצריך לאפות ,
חלב אני לא יודע אם יש לקנות . יתכן שכן .

נערך לאחרונה ב:

ים כחול

משתמש פעיל
האם את הכרטיסים לרכבת מציריך לדאבוס מומלץ לקנות מראש ? זה חוסך פרוצדורה או שלא משנה ? אשמח לתשובה מבעלי נסיון .

קוויק

משתמש מקצוען
הסקי כן , המזחלת לא , המחלקיים ככה ככה , אפשר ליפול , אבל לא משהו רציני .
ובכל אופן , בלי קשר לזה , חשוב מאד לפני שטסים לעשות ביטוח חו"ל על כל צרה שלא תבא

זה כל השנה?
זאת אומרת עוד שלושה שבועות עדין יש סקי באזור?

חיימקה א.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לא מה שידוע לי, השנה בכלל השלג היה חלש יותר בכל אירופה.
ואפשר לקנות נסיעה ישירה, בשדה תעופה בציריך זה עלה בזמנו 55 פרנק והיה החלפה בלאנדקווארט.

קוויק

משתמש מקצוען
לא מה שידוע לי, השנה בכלל השלג היה חלש יותר בכל אירופה.
ואפשר לקנות נסיעה ישירה, בשדה תעופה בציריך זה עלה בזמנו 55 פרנק והיה החלפה בלאנדקווארט.
אם אין שלג פחות יש ענין
אנחנו מתכננות לנחות במילאנו ומחפשת לאן להמשיך משם, חשבתי על סנט מוריץ והאזור
יש עוד מקומות מומלצים בדרך?
מבחינת מחירים הרבה יותר זול לחזור למילאנו ומשם לישראל, מאשר לחזור משוויץ (מה גם שהשדה הכי קרוב די רחוק)

חיימקה א.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סנט מוריץ זה בקצה השני של שוויץ, בדרום מזרח, לעומת דאבוס שזה קרוב יותר לציריך.

מימי זו

משתמש סופר מקצוען
האם את הכרטיסים לרכבת מציריך לדאבוס מומלץ לקנות מראש ? זה חוסך פרוצדורה או שלא משנה ? אשמח לתשובה מבעלי נסיון .
לא בעלת ניסיון אבל מניחה את זה פה כי אמרו לי: אם קונים סוויס פס, או רגיל לשהייה רצופה או גמיש לניצול בתוך תקופת השהייה לפי מספר ימים שנקבעו מראש - המחירים זולים יותר בהזמנה מראש, ומוטב ככל המוקדם. הכרטיס מקנה נסיעות חינם בכל שוויץ, ואטרקציות רבות. יקר מאוד אבל למשפחה כמו שלנו עם ילדים - יצא סביר כי הם לא משלמים.

ים כחול

משתמש פעיל
תודה על המענה
לא בעלת ניסיון אבל מניחה את זה פה כי אמרו לי: אם קונים סוויס פס, או רגיל לשהייה רצופה או גמיש לניצול בתוך תקופת השהייה לפי מספר ימים שנקבעו מראש - המחירים זולים יותר בהזמנה מראש, ומוטב ככל המוקדם. הכרטיס מקנה נסיעות חינם בכל שוויץ, ואטרקציות רבות. יקר מאוד אבל למשפחה כמו שלנו עם ילדים - יצא סביר כי הם לא משלמים.
תודה על המענה !!
סוויס פס מקנה גם אפשרות לסוע מציריך לדאבוס או רק רכבות בתוך דאבוס עצמה ?
ועוד שאלה במקום שאנחנו לקחנו . ראיתי שהם נותנים דאבוס כרד , מה ההבדל בינהם מישהו יודע ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה