הכל טוב????
משתמש רשום
פתחו אשכול נוסף על זהבקיצור,
אין ברירה,
תגיעו בכחות עצמכם...
מידע שימושי - ל"ג בעומר במירון תשפ"ב
www.prog.co.il
פתחו אשכול נוסף על זהבקיצור,
אין ברירה,
תגיעו בכחות עצמכם...
יהיו טישים, לא הדלקותיהיה כמה הדלקות למטה [תוא"י ראחמיסטריווקא אורייתא ור"א בידרמן ועוד כמה] במתחם מסודר ומאושר
כואבים איתכםאני כותב ממש בזהירות וברגישות אמיתית...
אבל.........
מעניין אם ככה הייתם מתייחסים גם אם חלילה לא עליכם לעולם ועד... הייתם מכירים מאד מאד מקרוב מישהו שקיפד את חייו באסון הנורא הזה.....
מתנצל ממש, היה קשה לי לקרוא את ההודעות האלו....
ונפשי בוכה בקרבי על אלמנה שאני מכיר מקרוב אשר יום זה הקרב ובא יהיה יום שחור וקשה מנשוא...
האם לא היה ראוי לבטל את כל השמחה וההילולא לשנה אחת ולו כדי להביע קצת השתתפות כלל ציבורית בכאבם ונאקתם של 45 משפחות אשר יחרב עליהם עולמם בהילולא האחרונה.....
אתמהה.....
וודאי לא למחוק, אבל כן לעשות הדלקות- בשנים הבאות כמובן כשיהיה מסודר- וכן לחגוג ולשמוחאולי לא יום ציון לאבל,
אבל לדוגמא האדמו"ר מתולדות אהרן לא מגיע השנה.
וכל אלו שמגיעים לכבוד הרשב"י ומעונינים ליהנות מזיו הקדושה וכו, בכבוד!
אבל למחוק את כאב הנספים ובני משפחותיהם כאילו לא היה כלום, זה גם לא מבט יהודי בכלל.
השוואה מעוותת, אתה הולך לעשות הרקדה ושמחה באושוויץ ???וכי לא נלך לאושוויץ כי היה שם אסון?
כידוע בהלכה שאסור לשמוע מוזיקה ושמחה באזור הכותל....ואולי גם לא לכותל כי היה שם חורבן?
אני שמח שקיבלתהשוואה מעוותת, אתה הולך לעשות הרקדה ושמחה באושוויץ ???
כידוע בהלכה שאסור לשמוע מוזיקה ושמחה באזור הכותל....
אבל בסדר, הכיוון ברור לכולם, אנשים לא חושבים כלל שיש צורך לבטל ולו במשהו מחגיגות ל"ג בעומר השנה...
אוקי, קיבלתי.
על זה בדיוק אמרתי שיש עשרות ואלי מאות אנשים בציבור שלנו שיתקשו לקבל את המשפט הזה בשנה זו, ושלא תגיע למצב הזה לעולם.ולכן ביום הגדול ל"ג בעומר, יש לשמוח ככל האפשר, ולהרבות עוד ועוד בשמחה,
אתה ליטאי, נכון?השוואה מעוותת, אתה הולך לעשות הרקדה ושמחה באושוויץ
בהחלט, אך במחילה מכבודך הראוי לך, הבנתי את המסר, והדיון נגמר.אתה ליטאי, נכון?
נכון, ואני מבין אותם היטב, כמו שאמרתי אני גם קרוב אל המתעל זה בדיוק אמרתי שיש עשרות ואלי מאות אנשים בציבור שלנו שיתקשו לקבל את המשפט הזה בשנה זו, ושלא תגיע למצב הזה לעולם.
ברכה והצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: