יהיה הגרלהומאיפה משיגים כרטיסים?
יהיה הגרלהומאיפה משיגים כרטיסים?
מה זה נקרא "חזקות" , הסבר ?העיקר שה"חזקות" לא ניזוקו
מתסכל...
אני מתקשה להאמין שהחוק יעבור בקריאה שניה ושלישית לפני ל"ג בעומר.תזכיר, לפני קריאה ראשונה, וועדות, קריאה שניה ושלישית
לבינתיים הכל על בסיס החלטת ממשלה על מינוי פריקטור
למה?אני מתקשה להאמין שהחוק יעבור בקריאה שניה ושלישית לפני ל"ג בעומר.
החרדים לא יתמכו בגלל שזו "ממשלת שמד" + לחץ מקנאים.למה?
החרדים צפויים לתמוך
לא יודעת בדיוק איך זה עובדמה זה נקרא "חזקות" , הסבר ?
הבה נקוה שהאירוע עצמו יהיה יותר ברור מהסרטון.סרטון הסברה על איך תיראה סדרי מירון תשפ"ב
הלוואי..יהיה כמה הדלקות למטה [תוא"י ראחמיסטריווקא אורייתא ור"א בידרמן ועוד כמה] במתחם מסודר ומאושר
נעבאך....מישהו עוד מסוגל להגיע למירון??
בקושי שירי מירון אפשר לשמוע...
אני לא חושבת שנכון לשייך את הילולת רבי שמעון לאסון המצמרר שקרה.למה זה מזכיר לי את אלו שהתעקשו לרקוד בחצר המערה בבוקר שאחרי האסון?
סרטון מענין.סרטון הסברה על איך תיראה סדרי מירון תשפ"ב
מקור?כל קהילה שבשנים עברו היה להם הדלקה מקבלים מספר מסוים של כרטיסים.
השנה יהיה בע"ה רק את ההדלקה של בויאן.
אבל החסידות והקהילות יקבלו שטח לריקודים לטיש אבל בלי הדלקה ובלי פארענצ'עס
במושב, בעיקר תוא"י ור' אלימלך בידרמן.כל קהילה שבשנים עברו היה להם הדלקה מקבלים מספר מסוים של כרטיסים.
השנה יהיה בע"ה רק את ההדלקה של בויאן.
אבל החסידות והקהילות יקבלו שטח לריקודים לטיש אבל בלי הדלקה ובלי פארענצ'עס
אני מאחד הקהילות הנ"למקור?
מי שנכנס ידע שהיציאה רק מהצד השני ובטח גם יהיה שם סוג של "דילול" כדי שלא יווצר עומססרטון מענין.
השינויים המרכזיים הם ביטול ההדלקות (חוץ מאחד), וכניסה ויציאה מהציון שהיא חד צדדית, מה שלא התאפשר עד היום לכיוון תו"א. מה שקצת מלחיץ שאם מישהו נכנס לתוך הציון ורואה שיש שם דוחק אין לו אפשרות לצאת החוצה? או שהיציאות מתוך המערה למרפסת הכהנים יהיו פעילים.
נעבאך....
---
הא.. כולנו מתעטרים בערגה וכיסופים לקראת האי יומא, בהכנה דרבא.
הא, רבי שמעון...
אני כותב ממש בזהירות וברגישות אמיתית...אני לא חושבת שנכון לשייך את הילולת רבי שמעון לאסון המצמרר שקרה.
רבי שמעון בר יוחאי תנא אלוקי וקדוש.
וזה יום מיוחד ומסוגל, אין ספק!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: