בואו בשלום
משתמש צעיר
לא אכפת לי ללכת לערבי, אבל רק עם המלצות אשמח לדעת על אחד כזה שאפשר לסמוך עליו,
וכן אם היה למישהו ניסיון עם אחד בשם חוסן מגבעון
תודה
תודה
תודה רבה עשיתי אצלו, קיבלנו עליו אח"כ עוד המלצות מ 3 אנשים שעשו אצלו,יש בתחנת דלק בכניסה למישור אדומים
בכניסה איפה שנכנסים לדיסיטי ערבי בשם רמזי ימ"ש
הוא זול מאוד יחסית למוסך נורמלי
אצל ערבים יש גם ביותר זול
אבל הוא נחשב לאמין
הרבה רכבי יוקרה חרדים מטפלים אצלו
הערת אגב אני גם תיקנתי אצלותודה רבה עשיתי אצלו, קיבלנו עליו אח"כ עוד המלצות מ 3 אנשים שעשו אצלו,
הוא נתן עבודה מושלמת במחיר רצפה,
אבל הוא לוקח את האוטו לעבוד עליו בראמללה..
מספר טלפון כתובתיש בלל בבית שמש ערבי שנקרא טוב
0504775847מי זה?
מספר טלפון כתובת
מישהו יודע על חוסן מגבעון?לא אכפת לי ללכת לערבי, אבל רק עם המלצות אשמח לדעת על אחד כזה שאפשר לסמוך עליו,
תודה
הוא מומלץ?יש בגבעון את מוהנד
לפי ההתרשמות שלי כן מעבודה אחת אבל לא יודע להשוותהוא מומלץ?
[במחיר ואיכות]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: