מירי זוננבנד
משתמש רשום
כמו שכתבתי להזדעזע מכך שיש הורים שהקשר שלהם עם הילדים הוא ספונטני וזורם והאהבה שלהם אינה מוגבלת במילים זה פתטי זאת דעתי ואני מאמינה שיש עוד כמה אנשים "מוזרים" כמוני שחושבים כךיכול להיות שהם הבינו ואכן גם זה מזעזע אבל בכל אופן אין קשר בין מה שכתבתי למה שהגבת וזה שיש הורים כמו שכתבת יתכן בכל אופן לא נפגשתי בהם ב"ה וגם אם יש ומן הסתם יש (אם את כותבת) זה לא סותר שיש כאלו ואני מבניהם שמזדעזעים ע"כ שיש הורים שמדברים במילות גנאי גם אם זה לשון סגי נהור ומותר להזדעזע וזה לא הופך את מי שמזדעזע שהמילות חיבה שלו לילדים שלו הם מפלסטיק וכל הדברים הנוראים שכתבת להפך אני מאמין שגם מי שמדבר לילדים שלו במילות גנאי (כמובן כשזה בלשון סגי נהור) שהאהבה שלו לילדים שלו לא מוטלת כלל בספק רק מה לעשות מתפלק לו אבל גם מותר להזדעזע ולהוקיע את זה מזה וגם יפה הניתוח שאת עושה להורים מי אוהב את הילדים שלו מי מדבר במילים מפלסטיק ובאהבה מאוסה
בקשר לניתוח אני לא התכוונתי לומר שכל מי שמדבר יפה לילדים זה קשר פלסטיק אני דיברתי על הגזמה במילים דבשיות ודביקות לי אישית זה עושה תחושה לא נוחה ולא טבעית גם כאן אני מדגישה שזאת דעתי ורק דעתי
בכל מקרה אם מישהו נפגע אני מתנצלת