כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

תיכנסו לכאן אולי זה יהיה הפיתרון למצוקת הדיור החרדי

מצב
הנושא נעול.

איש נבוב ילבב

משתמש רשום
עכשיו, בתוך לוד אין היצע גדול במחירים הללו, אנחנו מדברים על כמה רחובות ספציפיים שיש סיבות טובות למחיר הזה. לא כולם ישמחו לגור באותו בניין עם כמה בני דודים.

כך שהרעיון קצת פחות רלוונטי.

יש לי רעיון יותר טוב אם כבר מישהו מוכן להרים את הכפפה:

יש רחובות שלמים, שאני מכרתי שם אין ספור דירות לחרדים לפני שנים רבות, הרחובות הללו, אחימאיר גרינבוים שפירא אילת ועוד, הכי קרובים לאחיסמך החרדית או לחב"ד החרדית (פנקס והמלך ועוד), כך שיש לך את כל התשתיות והמוסדות, לדעתי כשליש מהדירות ברחובות הללו הם "שלנו", כל מה שצריך זה לארגן שכולם יבואו לגור יחדיו - וברוכים הבאים לעיר התורה לוד.
אם אתם בעלי דירות שם אז יש לכם הזמנה
ואגב גם אם אתם לא לפי יד2 לא כזה יקר שם

הנדלניסט

משתמש פעיל
רעיון נפלא
1. בשביל להצליח חייבים להקים גוף שתרוויח קצת כסף 5000-10000 ש"ח לדירה שהיא תרכז את כל קניית הדירות שאנשים יראו את הדירות רק לאחר שהם נרכשו ויהיה אפשרות בחירה על ידי אנשים שנרשמו מוקדם יותר.
2. מיועד רק לאנשים שמגיעים לגור במקום ומבריחים משקיעים
3. בשביל שיוכו לרכוש את הדירות כל אחד שרוצה יהיה חייב להפקיד סך של 200,000 ש"ח לקבוצה
4. הערים הרלוונטיות הם : עפולה, מגדל העמק, בית שאן, דימונה, ערד, ירוחם, קריות.
5. מאד חשוב לשים לב לא לרכוש במקומות שיש אחוזים ניכרים של ערבים

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
רעיון נפלא
1. בשביל להצליח חייבים להקים גוף שתרוויח קצת כסף 5000-10000 ש"ח לדירה שהיא תרכז את כל קניית הדירות שאנשים יראו את הדירות רק לאחר שהם נרכשו ויהיה אפשרות בחירה על ידי אנשים שנרשמו מוקדם יותר.
2. מיועד רק לאנשים שמגיעים לגור במקום ומבריחים משקיעים
3. בשביל שיוכו לרכוש את הדירות כל אחד שרוצה יהיה חייב להפקיד סך של 200,000 ש"ח לקבוצה
4. הערים הרלוונטיות הם : עפולה, מגדל העמק, בית שאן, דימונה, ערד, ירוחם, קריות.
5. מאד חשוב לשים לב לא לרכוש במקומות שיש אחוזים ניכרים של ערבים
בתור משקיע אני מודיע לך שוודאי שלא תוכל לעשות את זהולא כי אני מתכוון להיכנס לשם
ממש לא
אלא שהמשקיעים הם חבריה מתוכחמים שיקפצו לכל הזדמנות
כזאת ויש להם מספיק טריקים להוכיח שהם לא משקיעים

כל זה בהנחה שזה באמת יצבור תאוצה ויהיה משהו רציני

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מחירי הדירות עולים ועולים זה לא סוד
כולנו נרויח אם נתארגן קבוצה ונקנה ביחד איפה שהדירות זולות יחסית באיזור המרכז ונחרד את המקום
זה יכול להיות בצורה שנקנה ואחר כמה שנים שיהיו מספיק רוכשים נעבור ביחד
אשמח שמי שמעניין אותו הרעיון יכתוב על מה הוא מתעקש ועל מה הוא מוכן לוותר כדי שיהיה בזול
זה צריך להיות מקום לא חרדי
סתם מעניןאני עברתי על האשכול וראיתי מש/הו מאוד מענין אף אחד לא הציע משום מה את חריש למרות שלדעתי יש שם את כל התנאים למקסימום הצלחה לכזה דבר
יש כבר בסיס של קהילה לטאית גדולה
קהילה ספרדית ענקית רק לשבר את האוזן השבוע היה כנס של הרב זעפרני לפתיחת חידר לבנים ספרדי אך ורק לבני תורה היו שם בכנס למעלה מ150! אברכים
קהילה חסידית מתפתחת (קהילות ברסלב תולדות אהרן פרושים ועוד)
קרבה אמיתית למרכז 45 דקות לבני ברק
שעה לבית שמש
שעה ועשרה לירושלים
מחירים 1.200.000 ל3 חדרים
1.400.000 ל4 חדרים
ויש שתי פרויקטים שמתחילים שיווק ממש בימים אלו כך שיש הזדמנות מידית לאלו שמעונים לקנות דירות דירות שיהיו מוכנות ממש בזמן הקרוב

לדעתי יש לנו את האוצר ממש מתחת לגשר..

1654776057627.png
1654776085951.png
1654776020951.png

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מבחינת מחיר צריך להבין עוד דבר כל מקום במרכז הארץ הוא יקר כמובן יתכן שמקום חרדי מיקר את המקום עוד יותר אבל לחיות באשליה שימצאו במרכז דירות בפחות ממיליון גם במקום לא חרדי זה חלומות בעלמא..
ומבחינה זו חריש עדין המחירים אטרקטיבים למדי והמעלה שיש כבר תשתיות בסיסיות כך שכל התהליך יכול להיות הרבה יותר קל..

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
אם יצליחו לבנות "מרכז" בצפון הכל ישתנה..
אבל, זה כנראה דמיונות, זה לא נראה מציאותי שזה יקרה.

איש נבוב ילבב

משתמש רשום
כל מקום שיהיה בו קהילה חרדית זה טוב
לגופו של ענין יש ערים שהם מרכז ממש
ויש ערים שהם לא מאד רחוקות
תכלס' השאלה היא איפה היום יום
ובחריש אין אפשרות טכנית לחיות יום יום במרכז
זה כן יותר טוב בגלל שכשכן צריכים להגיע למרכז זה לא מצריך נסיעה של שעות

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
מספיק שעיר אחת בצפון תהפוך לעיר חרדית ענקית, בסדר גודל של בית שמש של לפני 3 שנים, עם כל מה שחרדי צריך (חנויות בגדים, שטריימל מאכער'ס ותשמישי קדושה, אולמות של חתונות חרדיים, ישיבות וחסידויות, וכו'..)
יחד עם פיתוח התחבורה והכבישים בצפון ומהצפון למרכז, שכל שאר הערים בצפון יהיו קרובים כך וכך לעיר זו..
ויהיה הרבה יותר קל לעבור לכל עיר בצפון

איש נבוב ילבב

משתמש רשום
מבחינת מחיר צריך להבין עוד דבר כל מקום במרכז הארץ הוא יקר כמובן יתכן שמקום חרדי מיקר את המקום עוד יותר אבל לחיות באשליה שימצאו במרכז דירות בפחות ממיליון גם במקום לא חרדי זה חלומות בעלמא..
ומבחינה זו חריש עדין המחירים אטרקטיבים למדי והמעלה שיש כבר תשתיות בסיסיות כך שכל התהליך יכול להיות הרבה יותר קל..
העיר היחידה שהציעו בתחלת האשכול היתה רמלוד
בדקתי ויש שם דירות באזור ה1.2 אבל די ברור שלא יגיעו לשם

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כל מקום שיהיה בו קהילה חרדית זה טוב
לגופו של ענין יש ערים שהם מרכז ממש
ויש ערים שהם לא מאד רחוקות
תכלס' השאלה היא איפה היום יום
ובחריש אין אפשרות טכנית לחיות יום יום במרכז
זה כן יותר טוב בגלל שכשכן צריכים להגיע למרכז זה לא מצריך נסיעה של שעות
השאלה מהו מרכז כי אצלי בכולל יש הרבה אברכים שהנשים עובדות בתל אביב פתח תקוה והסביבה כך שמרכז זה מילה מאוד לא מדויקת כי פשוט כל אחד המרכז שלו זה במקום אחר אבל מבחינת מרחק פיזי לאיזור השרון והמרכז זה בהחלט יכול להקרא באזור המרכז..
ושוב אם הענין הוא גם המחיר זה שקלול שצריך לקחת בחשבון כי באחיסמך לשם דוגמא לא תמצא דירות במחירים כאלו ואני בתוראחד שגר בחריש אני יכול להגיד שאני מרגיש שאני ממש קרוב למרכז לשם דוגמא בעבר המרחק שנסעתי מבית שמש לבני ברק זה יותר מהזמן שאני נוסע כיום ..

הבעיה היחידה שיש כרגע זה המחסור בתחבורה אבל אין לי ספק שברגע שיגיע עוד קבוצה של כמה מאות משפחות הבעיות האלו יפתרו לגמרי

איש נבוב ילבב

משתמש רשום

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
היה כאלה, והיה כאלה שמסיבות אחרות.
אבל התכוונתי למשהו אחר, שמי שחושב על הצפון ונמנע מכל מיני סיבות, או מי שאין לו עניין דווקא קרוב לירושלים, כיום צריך לצאת מהצפון למרכז לכל דבר שני. (משפחות מצפת מחתנות בבני ברק!!!).
אם יהיה עיר אחת שתהווה כעין "מרכז" מעצמה, שאליה נוסעים כשצריך, ובה יש הכל, וגם שהנסיעות לבני ברק ולירושלים יהיו יותר קלות (תגבור תחבורה, שיפור הכבישים). זה יעזור להרבה אנשים לעבור לכל עיר אחרת בצפון.
(יותר קל לעבור להר יונה למשל, אם במרחק נסיעה של 20 דקות יש הכל, אפי' אם בהר יונה אין הכל, יותר מאשר אם לכל דבר צריך להגיע למרכז)
אבל זה נראה דמיונות.

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לאיפה נוסעים לעבודה מחריש וכמה זמן זה לוקח
בא נתחיל בבנין שלי דירה מולי יש לי אחד שעובד באל על נוסע כל יום כ45 דקות לעבוד בנתב"ג
קומה מתחת מתכנתת בפתח תקוה כחצי שעה נסיעה
אם יש שאלות ספיציפיות אנסה לברר עוד פרטים..

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה