לא מבחינת האוכלוסיההציעו את רמלה לוד לכאורה יותר טוב מבחינת מיקום
לא מבחינת האוכלוסיההציעו את רמלה לוד לכאורה יותר טוב מבחינת מיקום
בשביל שתהיה קהילה מתפקדת עם ת"ת ובית ספר ומניינים מתקתקים צריך מינמום 100 משפחותכמה משפחות מבחינת האנשים כאן יהיו כמות מספקת בשביל קהילה נורמלית 500? 1000?
הרעיון הוא לקנות במשך כמה שנים ורק אחרי שיש ריכוז של אוכלוסיה חרדית להגיע לעירלא מבחינת האוכלוסיה
ולמה שמישהו יקנה אם רק אולי יהיה שם קהילה?הרעיון הוא לקנות במשך כמה שנים ורק אחרי שיש ריכוז של אוכלוסיה חרדית להגיע לעיר
אם הוא יגיע [הרב יוטקובסקי] מצויןולמה שמישהו יקנה אם רק אולי יהיה שם קהילה?
צריך גוף\איש ציבור חזק שיגבה את המהלך
מישהו כמו הרב יודקובסקי וכד"ו
רעיון טוב שתינו רק צריכים דרך להביא אנשיםמה עם ק. מלאכי?
ברור לך שזה יצא מכלל שליטהולעשות לכתחילה תקנות על המחירים, שהמחירים לא יקפצו מיד כשזה יתחיל להתחרד.
נכון אבל רק אחרי שלש שנים וכל מי שיקנה אז ירוויח אחר כך יבואו עוד אנשים פחות או יותר כמו אחיסמךברור לך שזה יצא מכלל שליטה
הענין הוא המרכזמעניין למה צריך מקום חדש כשיש מקום ישן
יש את עפולה?
יש את צפת
יש את חיפה
ויש את קרית אתא
רעיון באמתהענין הוא המרכז
רמלוד היא עיר קרובה שהמחירים בה
הם אזור 1.4
היו שהציעו קרית מלאכי
היא קצת יותר רחוקה
אבל עדין קרובה
ל3 אני יהיה כנה אני לא מספיק מונח הצצתי ביד 2 ומדלןרעיון באמת
1.4 ל3 או ארבע חדרים?
אתה צודק מצד שני קשה מאד להעתיק את מודל עפולה למרכזכשתיווצר קהילה יווצר ביקוש והמחירים יתחילו לעלות..
לכן צריך לשמור מהתחלה שהמחירים לא יעלו מידי הרבה (עם תקנות וכדו')
ויכול להיות שיהיה יותר קל להתחיל עם קהילה מסוימת, יחד עם דמות מוערצת בקהילה (כדוגמת בוגרי ישיבת.. או חסידות..)
כתבתי שכמו שליד רמה ג בבית שמש צמחו גם הקהילות בעיר הותיקה בבית שמשזה לא כמו אחיסמך כי אחיסמך זה שכונה ודירות חדשות
נכון לא חייבים לגור איפה שהם נמצאיםהבעיה היחידה זה ערבים
צמוד לשכונה הבנתי אחותי שבונים מגדלים גבוהים...אתה צודק מצד שני קשה מאד להעתיק את מודל עפולה למרכז
מי שהגיע לעפולה חיפש רק רק מחיר זול מי שהולך למרכז רוצה גם קהילה גדולה
קהילה חסידית היא רעיון למרות שזה לא יקרה כי הם לא מחפשים מרכז
כן טוב יהיה לארגן קבוצה מראש וזה המודל שהציעו בתחלת האשכול
כתבתי שכמו שליד רמה ג בבית שמש צמחו גם הקהילות בעיר הותיקה בבית שמש
כך אפשר לפתח ליד אחיסמך קהילה בעיר הישנה
נכון לא חייבים לגור איפה שהם נמצאים
כמו שלאלה שגרים באחיסמך לא מפריע הערבים
אני לא מכיר את לוד לעומק אני ישמח לשמוע מישהו שמכירצמוד לשכונה הבנתי אחותי שבונים מגדלים גבוהים...
אבל אפשר באמת לחשוב על מרכז העיר.
הבעיה שהערבים חוגגים היום בכל העיר לצערינו.
אבל אדרבא אם זה יסלק אותם זה באמת מיקום מצויין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: