תיווך מתנדבות לעזרה

swins

משתמש רשום
שלום לכן כל נשות ישראל היקרות!
אחרי שישבנו והעמקנו בנושא הגענו למסקנה שכמעט כל בית בישראל זקוק להושטת יד בשנות גידול הילדים
השטף של החיים הלידות, העבודה.. מוציאים מאיתנו, האמהות כל כך הרבה כוחות
ואם רק היתה עוד יד שתעזור ותקל מעליך... כמובן ללא תמורה כי גם ככה את לחוצה בעניין..
אז אנחנו מרימות את הכפפה!
לקחנו זאת על עצמנו אני ואחותי ואנו מעוניינות לעשות זאת לש"ש ובעילום שם וללא שום כוונת רווח!
רק כדי שזה יצא לפועל ברצינות אנו צריכות קצת את העזרה שלכן...

אנחנו פותחות סוג של "משרד תיווך"
כל משפחה יכולה לקבל עזרה! גם אלה שגומרים בכבוד את החודש
מספיק שהאמא היקרה לא מצליחה להשתלט על הכביסות/כלים/בישולים

זה יעבוד ככה:
יש נערות/נשים צדיקות שיש להם קצת זמן לעשות חסד אמיתי "נאמנות"
ויש את המשפחות שזקוקות לעזרה (וזה לא בושה!!!)
אנחנו פשוט נתווך בינהן.
את זקוקה לעזרה? קודם כל את צריכה להרשם למאגר (אל תתבישי!). תתקשרי.
ואנו נעשה הכל כדי למצוא לך מישהי צדיקה שתיהיה לך לעזר.
אין לנו כרגע תקציב אפילו לא לפרסום.
באיזה עיר/אזור? זה תלוי בך! את יכולה להיות שותפה פעילה!
ואם נתקדם אח"כ ויהיו תרומות נוכל גם לשלם קצת למתנדבות/לפרסם/לצ'פר..

לא התחלנו כלום רק יש לנו המון רצון ואנרגיות!
איך יתקדם? נראה מה תגיבו לי.

אשמח שתעברנה זאת הלאה גם למי שהיא ללא חיבור לאינטרנט

*הנאמנות והמשפחות יכנסו למאגר אחרי ברור אמינות

אני פורשת מהמחשב כרגע. אשמח להגיע יותר מאוחר ולראות שיש מתלהבים.. :)

לקח טוב

משתמש מקצוען
אין ספק שמדובר ביוזמה חשובה ומבורכת מאוד, וכמובן עם המון זכויות!!!
רציתי להעביר את זה בווטסאפ אבל אז שמתי לב שאין פרטים ליצירת קשר..

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
כל הכבוד לכן!
לענ"ד כן צריך לתת קדימות למשפחות עם קושי כלכלי, למשל משפחות אברכיות.
משפחות אמידות יותר פחות צולעות כשיש לאמא קושי ארגוני/תפקודי. משפחות עניות ממש טובעות בתוכו.

אסתר כהן

משתמש מקצוען
רעיון מדהים. זה בטוח.
איזה אנשים צדיקים יש בעמ"י. זה באמת מרגש.
רעיונות יעול קטנים:
קצת קשה לי להאמין שיש מספיק בנות שילכו מיוזמתן לעשות כלים וכביסה בבית אחר ביחס לכמות הבתים מלאי הפיצקלאך שיצטרכו את זה.
ולכן אולי כדאי לכן לסנן בינתיים את המקבלות עזרה ולשים בעדיפות ראשונה נשים לפני ואחרי לידה
ורק אם ישאר מתנדבות [אמן] שאר הנשים תקבלנה.
ועוד רעיון, אם תעלי לפה קובץ וורד [עם כל הפרטים וטלפון להתקשרות] לתליה בתיכונים ובתי"ס אני מאמינה שזה יעשה הרבה פרסום. כי אני מצידי בכיף להדפיס 10 עותקים ולתת לבנות בגילאי כיתה ט' [ומעלה או מה שתחליטו] -לתלות. וכן אוכל להפיץ את זה בקבוצת מייל שכונתית וכן הלאה.
בכל אופן-
מצדיעה לכן - על עצם היוזמה
ומחזיקה לכן אצבעות-שזה אכן יצליח.

מנגנת

משתמש מקצוען
התפעלות.
מגומלות חסדים טהורות, שמחפשות לעשות לא מה שקל ולא מה שזמין, אלא מה שעוזר באמת.
עבודה שוטפת שלא נגמרת אף פעם, וחסד שאי אפשר "לסיים אותו בהצלחה" כי אין לו גבולות.
תחזקנה ידיכן.
אמנם כאחת מהצד הזה אני מתקשה לדמיין מאיפה יגיעו כל כך הרבה ידיים עובדות ועוזרות, בתשלום או שלא בתשלום נלאיתי מלהשיג!!! אך אולי בצורה המאורגנת שלכן, תצליחו להגיע לאותן שיכולות ורוצות. לו יהי!
יהי רצון, שמחשבה כל כך טובה- הקב"ה יהפכה למעשה בקלות.

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
עליכן נאמר: "פתחו לי פתח כחודה של מחט, ואני אפתח לכם כפתחו של אולם"
יישר כוחכן!!
עלנה והצלחנה!!

chani2006

משתמש מקצוען
כדאי לך לנסות ליצור שיתוף פעולה עם תכנית "חסד בקהילה" הפועלת בתיכונים רבים בארץ, והיא למעשה תכנית חובה לבגרות (מעורבות חברתית).
במסגרת התכנית הבנות נדרשות לבצע שעות התנדבות במסגרות שונות.
יש תנאים ומגבלות, שעלולות אולי להקשות על יצירת החיבור (חובה להתנדב רק במקום עם ביטוח למשל) אבל אולי תמצאי דרך ליישם את זה (ארגון גג שיקח על עצמו את הפן הטכני נניח?) ולהרים את הפרויקט המבורך.
בהצלחה!!

אסתר כהן

משתמש מקצוען
כדאי לך לנסות ליצור שיתוף פעולה עם תכנית "חסד בקהילה" הפועלת בתיכונים רבים בארץ, והיא למעשה תכנית חובה לבגרות (מעורבות חברתית).
במסגרת התכנית הבנות נדרשות לבצע שעות התנדבות במסגרות שונות.
יש תנאים ומגבלות, שעלולות אולי להקשות על יצירת החיבור (חובה להתנדב רק במקום עם ביטוח למשל) אבל אולי תמצאי דרך ליישם את זה (ארגון גג שיקח על עצמו את הפן הטכני נניח?) ולהרים את הפרויקט המבורך.
בהצלחה!!
אבל תלמיד מבוטח 24/7 בביטוח תלמידים עד כמה שידוע לי

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
סליחה שאני קצת קצת משבית שמחות < ואני הכי בעד היוזמה <מצורך עצמי>> המצב היום לא פשוט לשלוח בנות לעזור בבתים שאנחנו לא מכירים ולא יודעים..................
כולם מבינים על מה אני מדבר..
זה חייב להיות בכל איזור מישהו שמכיר אישית את הנצרכים ברמת היכרות מאוד גבוהה שחלילה לא נבכה אחר כך על הרעיון המדהים בפני עצמו

בא יבוא

משתמש מקצוען
סליחה שאני קצת קצת משבית שמחות < ואני הכי בעד היוזמה <מצורך עצמי>> המצב היום לא פשוט לשלוח בנות לעזור בבתים שאנחנו לא מכירים ולא יודעים..................
כולם מבינים על מה אני מדבר..
זה חייב להיות בכל איזור מישהו שמכיר אישית את הנצרכים ברמת היכרות מאוד גבוהה שחלילה לא נבכה אחר כך על הרעיון המדהים בפני עצמו
תפסת לי את המילים מהפה.

אני לא הייתי מרשה לבת שלי ללכת לבתים לעזור, לצערי הרב. באמת חבל, אבל לדעתי זה מסוכן.

shak10

משתמש מקצוען
ברור שצריך לבדוק את המשפחה לפני ששולחים לשם בנות אבל החסד הוא עצום!
אני ילדתי את השלישית שלי כשהגדולה היתה בת שנה ועשרה חודשים, חפשנו עזרה בכל מקום ולא מצאנו וזה עוד בבני ברק, (גם השכנים לא טרחו להציע עזרה חוץ מאחת שהיתה גם חודשיים אחרי לידה והיתה לוקחת לי לפעמים את הגדולה)

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
ברור שצריך לבדוק את המשפחה לפני ששולחים לשם בנות אבל החסד הוא עצום!
אני ילדתי את השלישית שלי כשהגדולה היתה בת שנה ועשרה חודשים, חפשנו עזרה בכל מקום ולא מצאנו וזה עוד בבני ברק, (גם השכנים לא טרחו להציע עזרה חוץ מאחת שהיתה גם חודשיים אחרי לידה והיתה לוקחת לי לפעמים את הגדולה)
חייבת לדעת.
היו לך תאומים? :)

shak10

משתמש מקצוען
לא!
שלוש לידות בפחות משנתיים (הפרשים של פחות משנה ביניהן)
גוף מפורק ואפס עזרה.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
שאק, ממש עצוב לקרוא ): מזדהה עם חלק ממה שכתבת ויודעת כמה זה קשה.
אם את עדיין צריכה עזרה, אנא פני אלי באישי.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
צריך לחשוב טוב
1. על סדר קדימות - מי קודם למי בקבלת עזרה? (לפי סדר הרישום? לפי מצב האם? לפי מצב כלכלי? גילאי הילדים? כמות הילדים?)
2. על רמת המשפחות - כפי שרשמו למעלה, יש צורך בברור יסודי ובקרה על המשפחות המקבלות עזרה, כמו"כ לפעמים יש צורך לבדוק ולהתאים רמה דתית של בחורה למשפחה אליה היא מגיעה...
תוכלי להתיעץ עם ארגוני החסד בסמינרים/ מינהלים קהילתיים בכדי לשמוע וללמוד.

אסתר כהן

משתמש מקצוען
אפשר להציב כתנאי:
בשעות היום
כשרק האמא והילדים נמצאים!
זה יכול לפתור בעיות, לא?

shak10

משתמש מקצוען
לא חייב לעזור בתוך הבית, אפשר לקחת את הילדים לגינה ואפשר לקחת לבית כביסה שצריך לגהץ או לשלוח אוכל מוכן, עדין זו תהיה עזרה ענקית!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  67  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה