<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תודה רבה! צריך לדיקמן דווקא מוקלט או אפשר לשלוח תווים? ומה הכתובת, בבקשה? ומה הדד ליין?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תודה רבה! צריך לדיקמן דווקא מוקלט או אפשר לשלוח תווים? ומה הכתובת, בבקשה? ומה הדד ליין?
מקבלים חשיפה עוצמתית שמהתוכנית של יואלי דיקמן יצא משם זמר מתחיל לכן כנראה עדיין לא שמעתם קוראים לו אריה קרלינסקי הוא הוציא כבר סינגל אחד (הסינגל מהתחרות עוד לא יצא משהו מתעכב שם) וחוץ מזה מה מטרת השיר כדי שיתפרסם השיר ויקבל עיבוד חבלזי וזה מה שמקבלים בייהשאלה הכי חשובה:
מה קבלים הזוכים בתחרות מעבר לחשיפה?
ומה מקבלים אצל טוקר?מקבלים חשיפה עוצמתית שמהתוכנית של יואלי דיקמן יצא משם זמר מתחיל לכן כנראה עדיין לא שמעתם קוראים לו אריה קרלינסקי הוא הוציא כבר סינגל אחד (הסינגל מהתחרות עוד לא יצא משהו מתעכב שם) וחוץ מזה מה מטרת השיר כדי שיתפרסם השיר ויקבל עיבוד חבלזי וזה מה שמקבלים ביי
נראה לך שמנחם טוקר שופט בעצמו יש לו שופטים מוזיקאלים כל אחד מהם ברמות הזויות ישי לפידות אביעד גיל אלי פרידמן מנדי גרופי אז אני שואל אותך מי עדיףוברור שיואלי דיקמן אצלו זה יותר טוב כי נכון לטוקר יש ניסיון אבל הוא לא מבין כלום במוזיקה כלום פשוט כך אבל יואלי דיקמן אין עליו הוא מבין יותר מכל מיני גדולים הוא כישרון משהו מיוחד וחוץ מזה אלי קליין אמר בראיון לטוקר שהוא לא מחפש את השיר היפה אלא את הלהיט רדיו ואתם מבינים שזה בלבול מח כי שיר יפה הוא לא דווקא להיט רדיו לכן עדיף ליואלי דיקמן הבעיה שיש מאות אם לא אלפי ששולחים לו אז ככה שהסיכויים יותר נמוכים אבל וודאי שיואלי יותר מומחה
נכון שיש לו מוכשרים אבל הראשי זה איצי בערינראה לך שמנחם טוקר שופט בעצמו יש לו שופטים מוזיקאלים כל אחד מהם ברמות הזויות ישי לפידות אביעד גיל אלי פרידמן מנדי גרופי אז אני שואל אותך מי עדיף
כן התחרות התחילה השמיעו השבוע חמש שירים היה מדהים אבל טוקר אמר שאפשר עדין לשלוחומישהו יודע האם כבר מוצ''ש הזה התחיל התחרות אצל טוקר כי אם כך אי אפשר עוד לשלוח לטוקר ואם זה התחיל אז מה היה שם מי שיכול לשלוח לי את זה או להביא קישור
איו לי אבל תיכנס לאתר שלהם אני בטוח ששם ישיש לך קישור או אתה יכול לעלות אני באמת רוצה לראות איך הבחירת שירים שלהם לפי מה תודה
תודה רבה.ראשי » חי ברדיו » העונה השניה של 'המלחינים' נפתחה בסערה • צפו והצביעו
העונה השניה של 'המלחינים' נפתחה בסערה • צפו והצביעו
15:32 כ״ב בטבת תשע״ט 30.12.2018 דוד קליגר
השופטים, הלחנים, הדירוגים שלכם והכל אודות העונה השניה של תחרות המלחינים • בואו לראות ולהצביע
Video Player
אמש בתוכנית 'מוצ"ש חי' עם מנחם טוקר נפתחה העונה העונה השניה של תחרות 'המלחינים'.
במהלך הפרק הראשון אמש נעשתה היכרות עם השופטים – אלי פרידמן, ישי לפידות, אביעד גיל ומנדי ג'רופי, כשלאחר מכן הושמעו חמישה לחנים בזה אחר זה.
את הלחנים ששלחו המאזינים עצמם מבצע בקולו הזמר איצל'ה אייזנשטרק, כשעל העיבוד והליווי המוסיקלי הופקד המעבד אלי קליין.
במהלך התוכנית נתנו השופטים את הדירוג שלהם, אבל שום דבר לא סופי הכל יכול להשתנות ע"י הדירוגים שלכם – אתם מוזמנים לחייג ל-039-039-039, שלוחה 4 ולדרג.
ניתן לשלוח לחנים למייל הבא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הלחנה טובה, האזנה עריבה וצפייה מהנה!
http://media.93fm.co.il/new/m/akplayer/e4bf931f25e5744eccfbe477eecd0faf.mp4
האזינו לתוכנית המלאה – שעה ראשונה:
שעה שניה:
שעה שלישית:
תודה רבה.
אפשר לעלות את הקבצים בMP3?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: