מה קורה שם ברכסים? יש שם מטורף וגם הזוי, רק נורמלי אחד או שניים חסרים לכם.אני מכיר את המוזיקאי מרכסים... והוא עצמו כתב את המילים
הוא פשוט בישיבה אז לכן הוא לא מגיב...
תדעו לכם שהוא מטורףףף
מה קורה שם ברכסים? יש שם מטורף וגם הזוי, רק נורמלי אחד או שניים חסרים לכם.אני מכיר את המוזיקאי מרכסים... והוא עצמו כתב את המילים
הוא פשוט בישיבה אז לכן הוא לא מגיב...
תדעו לכם שהוא מטורףףף
ואם שולחים לחן שונה לכל תחנה? (מאותו מלחין)הבנתי מאחד ששלח לשתיהם ששתיהם פסלו אותו
אז לא מומלץ
אני לא מאמין שעד כדי כך אני לא מאמין שהם באמת מקפידים על זה הם פשוט לא רוצים שיהיה פדיחות שבקול חי וקול ברמה יבחר אותו שירואם שולחים לחן שונה לכל תחנה? (מאותו מלחין)
ומלבד זאת, מה 'קול חי' אשמים, מה?ללא ספק בתכנית הראשונה בעונה הזאת היו לחנים ממש פצצה... ועכשיו הכל רדוד
באמת אף אחד לא האשים אותםומלבד זאת, מה 'קול חי' אשמים, מה?
קישור? קובץ? שם השיר?הלחן השלישי השבוע, מדהים ויצירתי ביותר!
אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו, הוא ממכר....
נראה לי שהם באמת לא יודעים אבל טוקר ביקש מיעקב בלוך להגיד לו באוזניות מי המלחין ולכן אמר שהוא יודע אבל הוא לא אמר לשופטים ובאמת אי אפשר לדעת האם הם באמת יודעים תמיד או לאגם אני מצטרף לבקשה להעלות את השבוע האחרון
שמעתי חלק מהתכנית והיה שם קטע שלא היה לי ברור
טוקר אומר בהתחלה שאין להם מושג מי מלחין ויש להם רק מספרים והשופטים מסכימים איתו
ופתאום בשיר 3 הם רואים ואומרים משהו שהם מכירים את המלחין
על מי הם עובדים?
או שהם רואים שמות או שלא
ישי לפידות נירא לי זה היה אמר שהוא יודע מי זהנראה לי שהם באמת לא יודעים אבל טוקר ביקש מיעקב בלוך להגיד לו באוזניות מי המלחין ולכן אמר שהוא יודע אבל הוא לא אמר לשופטים ובאמת אי אפשר לדעת האם הם באמת יודעים תמיד או לא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: