לא כ"כ מסתדר לי עם הלו"ז -כעת עודכנתי כי השבוע לא תוקלט תוכנית
לפי התכנון, במוצאי שבת הגדול, אמור להיות הגמר, לא?
וישנם מתמודדים שכלל לא היו בשלב התחרות.
לא כ"כ מסתדר לי עם הלו"ז -כעת עודכנתי כי השבוע לא תוקלט תוכנית
בהצלחה אהרוןלא כ"כ מסתדר לי עם הלו"ז -
לפי התכנון, במוצאי שבת הגדול, אמור להיות הגמר, לא?
וישנם מתמודדים שכלל לא היו בשלב התחרות.
ששש... יש כאן פקחים של טוהר הבחירות...הצבעתי כבר מאיזה 10 טלפונים!!
לא חושב שזו בעיה לגייס חברים שיתמכו, זה מה שעושים כאן שאר המתמודדים.אני חרגתי מהרגלי והצבעתי, רק כי עיצבן אותי שהמתמודד השני, שאמור לנשור כבר מזמן מהתחרות, עדיין כאן רק בגלל קולות המאזינים שהוא גייס.
וזה יהיה נוראי, אם הפעם הוא יעלה שוב, למרות שהתמודד הפעם מול מישהו מוכשר.
מומלץ לא להגיב בכזו צורה בעניינים שלא מבינים בהם, ויעידו שאר החבר'ה שלהם האוזן לא צרמה, אלא דווקא נהנתה(במקרה הזה, באוזן.)
רק אציין שאני הצבעתי ל @אהרן ש. כי באמת נהנתי, אפילו שהבחירה הייתה קשה.לעומתו השני, גם כן מוזיקלי ברמות גבוהות מאוד!! אקורדים מיוחדים ומפתיעים. יכול לנגן בכמה סולמות, שולט בפידל בצורה נכונה. כך שבכישרון, יש מצב שהוא עולה על אהרון.
לא בוחנים כישרון אלא ביצוע כי אם כך אז כבר אולי נגיד שייתכן שנתנאל אביעד לא כזה מוכשר רק שבתור בן להורים מוזיקאים הוא קיבל יותר ידע, ואלי הוא גם עובד על זה יום יום לא כמו אברך בוגר ישיבה, אז נו באמת..אוף. יש פה חברה שממש לא מבינים במוזיקה.
אהרון ש. הוא נגן מעולה, מוזיקלי, ועושה אקורדים נכונים ויפים, מקפיץ ומעיף יופי את הרחבה.
אם משווים בינו לבין המתמודד השני, אז כך: הסיבה למה הוא לקח את רב הקולות זה בגלל שהוא משופשף. יש לו הרבה יותר ניסיון, והוא מכיר את סגנון הנגינה שרוב החברה פה מתחברים אליה, וכן הזמר גם משוייך לאותו מגזר ולכן זרם איתו יותר.
לעומתו השני, גם כן מוזיקלי ברמות גבוהות מאוד!! אקורדים מיוחדים ומפתיעים. יכול לנגן בכמה סולמות, שולט בפידל בצורה נכונה. כך שבכישרון, יש מצב שהוא עולה על אהרון. אבל הוא צעיר ועדין, לא מהמגזר הרווח אצל טוקר וכמובן לא משופשף כמו אהרון. הוא עדיין לא בן 17!
אין ספק שהביצוע של אהרון היה יותר מוצלח, הן מבחינת הנגינה הזורמת (אגב, כדאי לעבוד על הרמת הרגל מהפידל, - מתי להרים ומתי להוריד. זה יקפיץ את הנגינה!) והן מבחינת הכרת הסגנון של הזמר והחיבור איתו.
ולכן הבחירה בו היתה נכונה!
רק אציין שאם היה מגיע זמר דתי לאומי, והם היו מתמודדים על הסגנון שלהם, ....והוא היה מספיק משופשף כמו אהרון.........לא בטוח שאהרון היה לוקח.
רק ללמדך ששניהם היו מצוינים. כל אחד במקומו.
אתה רציני?! שמת לב שרולי ביקש ממנו בהפתעה גמורה לעבור לרגאיי?אולי נגיד שייתכן שנתנאל אביעד לא כזה מוכשר
לא מצאתי כאן את התשובה, אולי טעיתם בציטוט..ווזו התשובה:
אני רק רוצה לומר שדברי הוצאו מהקשרם פעם אחר פעם בצורה מקצועית מאד. (כמעט הבנתי את התחושה של גנץ כשראה את הליכוד מפרסם סרטון שלו בו הוא אומר: לא להצביע כחול לבן.)@נזר הבריאה [B]@[/B]Sara led
ידעתי שאחרי תגובתי יגיע המשפט הבא: ציטוט: "לא בוחנים כישרון אלא ביצוע" .
לכן בהודעה שלי הבהרתי: ציטוט: "אין ספק שהביצוע של אהרון היה יותר מוצלח, הן מבחינת הנגינה הזורמת (אגב, כדאי לעבוד על הרמת הרגל מהפידל, - מתי להרים ומתי להוריד. זה יקפיץ את הנגינה!) והן מבחינת הכרת הסגנון של הזמר והחיבור איתו.
ולכן הבחירה בו היתה נכונה!"
פעם הבאה תזכרו את כל חלקי ההודעה. היה חוסך פה הרבה ממל והסבר מיותר.
מאמין שזו תחושה נוראה! אז אם זה בגללי, אבקש את סליחתך. (אבל אהבתי מאוד את המשל - היה שווה..)(כמעט הבנתי את התחושה של גנץ כשראה את הליכוד מפרסם סרטון שלו בו הוא אומר: לא להצביע כחול לבן.)
פשוט הוא עיצבן אותך..ושוב, לא אמרתי שהמתמודד השני הוא בעייתי. מתנצלת מכל מי שהבין כך.
לא הייתי חותם על המשפט הזה, ויסכימו איתי כולם, הרי אם מחפשים רק רעש ובאלגן (ולא מוזיקה) אז בדיוק בשביל זהבסופו של דבר בחורי ישיבה שרוקדים באירוע לא באים לבחון את הכישרון המוזיקלי של הקלידן, הם באים להנות מהנגינה.
אז למה רוב השיפוט בתכנית הוא על האקורדים שיהיו נכונים, על הפדל ושאר דברים מקצועיים?בקלידן הבא, למיטב ידיעתי מחפשים את הקלידן הבא, לא את המוזיקאי הבא.
ואת זה לא אני אמרתי, אלא אחד השופטים בפרק הקודם.
בקלידן הבא, למיטב ידיעתי מחפשים את הקלידן הבא, לא את המוזיקאי הבא.
אז למה רוב השיפוט בתכנית הוא על האקורדים שיהיו נכונים, על הפדל ושאר דברים מקצועיים?
הרי אם זה מקפיץ ומשמח את מנחם טוקר, מה הבעיה?
השאלה הזו לא מופנית אלייך, ציטטתי אותך בגלל שאת ציטטת את אחד השופטים.
(חושב שהסיפא שלי כן קשורה לתוכן האשכול, נכון?)
אז הוא נחשב מוזיקאי?מחפשים אורגניסט מקפיץ אם שליטה מלאה בכלי וידע בסיסי במוזיקה.
השבוע ככל הנראה אין תוכנית.
כמו בכל שנה יש מלווה מלכה ממלון ציפורי בכפר עם חגיגת סיום מסכת ברכות ע"י הרב מילצקי.
סליחה.. כל שנה יש מלווה מלכה שם. השנה זה עם חגיגת סיום מסכת ברכות שמסיימים בשבת.כל שנה מסיימים מסכת ברכות?
אתה רציני?! שמת לב שרולי ביקש ממנו בהפתעה גמורה לעבור לרגאיי?
לא חושב שמתמודד אחר היה בכלל יודע מה הוא רוצה ממנו.. הוא עמד
בזה בצורה לא רגילה, אז לומר שהוא לא מוכשר?! זה שהוא לא מהמגזר
ויש לו סגנון אחר ממה שחלק מהמגיבים מכירים זה לא אומר שום דבר
לגבי המקצוענות שלו. שימו לב לצורת הנגינה שלו...
סלחו לי, אבל חלק מהתגובות כאן ממש מוזרות.
אולי נגיד שייתכן שנתנאל אביעד לא כזה מוכשר רק שבתור בן להורים מוזיקאים הוא קיבל יותר ידע, ואלי הוא גם עובד על זה יום יום לא כמו אברך בוגר ישיבה, אז נו באמת..
אבל נדמה לי שהוספתי עוד קצת תוכן בהודעה שלי, והתייחסתי לכך שגם לגבי הכישרון לא הייתי ממהר לחלק ציונים, כך שפעם הבאה תזכרו את כל חלקי ההודעה. וייחסך פה הרבה מלל והסבר מיותר.@נזר הבריאה @Sara led
ידעתי שאחרי תגובתי יגיע המשפט הבא: ציטוט: "לא בוחנים כישרון אלא ביצוע" .
לכן בהודעה שלי הבהרתי: ציטוט: "אין ספק שהביצוע של אהרון היה יותר מוצלח, הן מבחינת הנגינה הזורמת (אגב, כדאי לעבוד על הרמת הרגל מהפידל, - מתי להרים ומתי להוריד. זה יקפיץ את הנגינה!) והן מבחינת הכרת הסגנון של הזמר והחיבור איתו.
ולכן הבחירה בו היתה נכונה!"
פעם הבאה תזכרו את כל חלקי ההודעה. היה חוסך פה הרבה ממל והסבר מיותר.
השבוע יש תוכנית??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: