תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני חרגתי מהרגלי והצבעתי, רק כי עיצבן אותי שהמתמודד השני, שאמור לנשור כבר מזמן מהתחרות, עדיין כאן רק בגלל קולות המאזינים שהוא גייס.
וזה יהיה נוראי, אם הפעם הוא יעלה שוב, למרות שהתמודד הפעם מול מישהו מוכשר.
לא חושב שזו בעיה לגייס חברים שיתמכו, זה מה שעושים כאן שאר המתמודדים.
לגבי הזלזול במקצועיות של נתנאל אביעד, אני קצת מתבייש לקרוא את התגובה שלך, וד''ל..
והכי מפליא זה מה שכתבת
(במקרה הזה, באוזן.)
מומלץ לא להגיב בכזו צורה בעניינים שלא מבינים בהם, ויעידו שאר החבר'ה שלהם האוזן לא צרמה, אלא דווקא נהנתה
וכמו שכתבה @fantasy
לעומתו השני, גם כן מוזיקלי ברמות גבוהות מאוד!! אקורדים מיוחדים ומפתיעים. יכול לנגן בכמה סולמות, שולט בפידל בצורה נכונה. כך שבכישרון, יש מצב שהוא עולה על אהרון.
רק אציין שאני הצבעתי ל @אהרן ש. כי באמת נהנתי, אפילו שהבחירה הייתה קשה.
ועוד משהו, אני ממש לא מכיר את נתנאל אביעד..
סליחה אם התגובה חריפה מידי, אך הזלזול צרם לי מאוד (לא רק באוזן)
בהצלחה!

נזר הבריאה

משתמש פעיל
אוף. יש פה חברה שממש לא מבינים במוזיקה. :(
אהרון ש. הוא נגן מעולה, מוזיקלי, ועושה אקורדים נכונים ויפים, מקפיץ ומעיף יופי את הרחבה.
אם משווים בינו לבין המתמודד השני, אז כך: הסיבה למה הוא לקח את רב הקולות זה בגלל שהוא משופשף. יש לו הרבה יותר ניסיון, והוא מכיר את סגנון הנגינה שרוב החברה פה מתחברים אליה, וכן הזמר גם משוייך לאותו מגזר ולכן זרם איתו יותר.
לעומתו השני, גם כן מוזיקלי ברמות גבוהות מאוד!! אקורדים מיוחדים ומפתיעים. יכול לנגן בכמה סולמות, שולט בפידל בצורה נכונה. כך שבכישרון, יש מצב שהוא עולה על אהרון. אבל הוא צעיר ועדין, לא מהמגזר הרווח אצל טוקר וכמובן לא משופשף כמו אהרון. הוא עדיין לא בן 17!
אין ספק שהביצוע של אהרון היה יותר מוצלח, הן מבחינת הנגינה הזורמת (אגב, כדאי לעבוד על הרמת הרגל מהפידל, - מתי להרים ומתי להוריד. זה יקפיץ את הנגינה!) והן מבחינת הכרת הסגנון של הזמר והחיבור איתו.
ולכן הבחירה בו היתה נכונה!
רק אציין שאם היה מגיע זמר דתי לאומי, והם היו מתמודדים על הסגנון שלהם, ....והוא היה מספיק משופשף כמו אהרון.........לא בטוח שאהרון היה לוקח.
רק ללמדך ששניהם היו מצוינים. כל אחד במקומו.
לא בוחנים כישרון אלא ביצוע כי אם כך אז כבר אולי נגיד שייתכן שנתנאל אביעד לא כזה מוכשר רק שבתור בן להורים מוזיקאים הוא קיבל יותר ידע, ואלי הוא גם עובד על זה יום יום לא כמו אברך בוגר ישיבה, אז נו באמת..

וההבדל בביצוע הוא ממש לא רק בשיפשוף...

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אולי נגיד שייתכן שנתנאל אביעד לא כזה מוכשר
אתה רציני?! שמת לב שרולי ביקש ממנו בהפתעה גמורה לעבור לרגאיי?
לא חושב שמתמודד אחר היה בכלל יודע מה הוא רוצה ממנו.. הוא עמד
בזה בצורה לא רגילה, אז לומר שהוא לא מוכשר?! זה שהוא לא מהמגזר
ויש לו סגנון אחר ממה שחלק מהמגיבים מכירים זה לא אומר שום דבר
לגבי המקצוענות שלו. שימו לב לצורת הנגינה שלו, במיוחד לזה שהאצבעות
כאילו זזות לבד על הקלידים, יש לו שליטה מדהימה! הוא מגיש את מה
שהוא מנגן בצורה מצויינת. [אגב, מאמין שאחד או שניים מהשופטים
היו רוצים לשלוט כמוהו - נשאיר לכם לנחש לבד מי הם..]
אני קצת מסכים לגבי זה שבוחנים ביצוע ולא כישרון, ובאמת מרן שליט''א
הביא ביצוע מדהים!
סלחו לי, אבל חלק מהתגובות כאן ממש מוזרות.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אני ממש לא מסכים שאם יש מישהו יותר טוב אז השני כבר לא שווה

חברה....
בדיוק כמו בחיים, אם אתה מגדיל את עצמך ע"י הקטנה של האחר
אתה קטן קטן מאוד.

נא להחזיר את הדיון לשפיות
אפשר לתת דעה אישית מה אני אוהב יותר אצל נגן פלוני או אלמוני
אבל לא לתת תגובה שמורידה מהערך של השני.

fantasy

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
@נזר הבריאה @Sara led
ידעתי שאחרי תגובתי יגיע המשפט הבא: ציטוט: "לא בוחנים כישרון אלא ביצוע" .
לכן בהודעה שלי הבהרתי: ציטוט: "אין ספק שהביצוע של אהרון היה יותר מוצלח, הן מבחינת הנגינה הזורמת (אגב, כדאי לעבוד על הרמת הרגל מהפידל, - מתי להרים ומתי להוריד. זה יקפיץ את הנגינה!) והן מבחינת הכרת הסגנון של הזמר והחיבור איתו.
ולכן הבחירה בו היתה נכונה!"
פעם הבאה תזכרו את כל חלקי ההודעה. היה חוסך פה הרבה ממל והסבר מיותר.

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
@נזר הבריאה [B]@[/B]Sara led
לכן בהודעה שלי הבהרתי: ציטוט: "אין ספק שהביצוע של אהרון היה יותר מוצלח, הן מבחינת הנגינה הזורמת (אגב, כדאי לעבוד על הרמת הרגל מהפידל, - מתי להרים ומתי להוריד. זה יקפיץ את הנגינה!) והן מבחינת הכרת הסגנון של הזמר והחיבור איתו.
אני רק רוצה לומר שדברי הוצאו מהקשרם פעם אחר פעם בצורה מקצועית מאד. (כמעט הבנתי את התחושה של גנץ כשראה את הליכוד מפרסם סרטון שלו בו הוא אומר: לא להצביע כחול לבן.)
הסברתי כמה וכמה פעמים, ראיתי שהנכונות היחידה כאן היא להתלהם ולא לקבל עוד דעות.
החלטתי למחוק את ההודעות המפורטות כדי לא להיגרר...

ושוב, לא אמרתי שהמתמודד השני הוא בעייתי. מתנצלת מכל מי שהבין כך.

ואגב, אני באמת לא מבינה גדולה בתחום המוזיקה, התגובות שלי באו נטו מהמקום של הצופה, ממי הוא נהנה. בסופו של דבר בחורי ישיבה שרוקדים באירוע לא באים לבחון את הכישרון המוזיקלי של הקלידן, הם באים להנות מהנגינה.
בקלידן הבא, למיטב ידיעתי מחפשים את הקלידן הבא, לא את המוזיקאי הבא.
ואת זה לא אני אמרתי, אלא אחד השופטים בפרק הקודם.

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
(כמעט הבנתי את התחושה של גנץ כשראה את הליכוד מפרסם סרטון שלו בו הוא אומר: לא להצביע כחול לבן.)
מאמין שזו תחושה נוראה! אז אם זה בגללי, אבקש את סליחתך. (אבל אהבתי מאוד את המשל - היה שווה..)
ושוב, לא אמרתי שהמתמודד השני הוא בעייתי. מתנצלת מכל מי שהבין כך.
פשוט הוא עיצבן אותך..
בסופו של דבר בחורי ישיבה שרוקדים באירוע לא באים לבחון את הכישרון המוזיקלי של הקלידן, הם באים להנות מהנגינה.
לא הייתי חותם על המשפט הזה, ויסכימו איתי כולם, הרי אם מחפשים רק רעש ובאלגן (ולא מוזיקה) אז בדיוק בשביל זה
יש זמבורות ומשרוקיות..
ואת זה לא אני אמרתי, אלא אחד השופטים בפרק הקודם.
אז למה רוב השיפוט בתכנית הוא על האקורדים שיהיו נכונים, על הפדל ושאר דברים מקצועיים?
הרי אם זה מקפיץ ומשמח את מנחם טוקר, מה הבעיה?
השאלה הזו לא מופנית אלייך, ציטטתי אותך בגלל שאת ציטטת את אחד השופטים.
(חושב שהסיפא שלי כן קשורה לתוכן האשכול, נכון?)

Y.E.S violinist

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

אז למה רוב השיפוט בתכנית הוא על האקורדים שיהיו נכונים, על הפדל ושאר דברים מקצועיים?
הרי אם זה מקפיץ ומשמח את מנחם טוקר, מה הבעיה?
השאלה הזו לא מופנית אלייך, ציטטתי אותך בגלל שאת ציטטת את אחד השופטים.
(חושב שהסיפא שלי כן קשורה לתוכן האשכול, נכון?)

כן ולא.
מחפשים אורגניסט מקפיץ אם שליטה מלאה בכלי וידע בסיסי במוזיקה.
אני מאוד אוהב את קליידרמן, אבל לא בתור קלידן באירוע!

הול

משתמש פעיל
השבוע ככל הנראה אין תוכנית.
כמו בכל שנה יש מלווה מלכה ממלון ציפורי בכפר, עם חגיגת סיום מסכת ברכות ע"י הרב מילצקי.

נערך לאחרונה ב:

נזר הבריאה

משתמש פעיל
אתה רציני?! שמת לב שרולי ביקש ממנו בהפתעה גמורה לעבור לרגאיי?
לא חושב שמתמודד אחר היה בכלל יודע מה הוא רוצה ממנו.. הוא עמד
בזה בצורה לא רגילה, אז לומר שהוא לא מוכשר?! זה שהוא לא מהמגזר
ויש לו סגנון אחר ממה שחלק מהמגיבים מכירים זה לא אומר שום דבר
לגבי המקצוענות שלו. שימו לב לצורת הנגינה שלו...
סלחו לי, אבל חלק מהתגובות כאן ממש מוזרות.

אולי נגיד שייתכן שנתנאל אביעד לא כזה מוכשר רק שבתור בן להורים מוזיקאים הוא קיבל יותר ידע, ואלי הוא גם עובד על זה יום יום לא כמו אברך בוגר ישיבה, אז נו באמת..

לא הבנתי את התגובה, התייסתי ליכולות שלו, ובכל אופן כתבתי שאם נתחיל לדון אולי כך אולי כך, הכל פתוח.

אבל ברשותכם אחדד את הנקודה.

אין ספק שנתנאל אביעד בחור מאוד מוכשר שמנגן מדהים בפרט גיטרה (כזכור), וברור שיש לו חסר מסוים בזרימה כי עדיין אין לו את הניסיון הדרוש, וכולנו נשמח כשבעזרת השם עם הזמן הוא יגיע רחוק,
אבל.. כשהמאזינים מעלים אותו בגלגל ההצלה מול יצחק זיונס שעשה עבודה מוששלמת.. מותר להגיב כאן אחרי שהוא נופל מול אהרן שטיימן בצדק (וגם אבי דרור מתקשה לקיים את הבטחתו לבחור במי שהשופטים האחרים לא יבחרו בו) שלא ראוי שהוא יידחף בכח חזרה לתחרות.

@נזר הבריאה @Sara led
אבל נדמה לי שהוספתי עוד קצת תוכן בהודעה שלי, והתייחסתי לכך שגם לגבי הכישרון לא הייתי ממהר לחלק ציונים, כך שפעם הבאה תזכרו את כל חלקי ההודעה. וייחסך פה הרבה מלל והסבר מיותר.

תמשיכו ליהנות☺

דוד כהן

משתמש מקצוען
אהרון ראיתי עשו היום כבר את הקלידנים מסתמא למה האולפן הוידיאו יש שמה כבר את הלוגו של מוצש חי אז יעלה בוא נראה אותכם מצביעם עכשיו ברגע האמת כול קול קובע

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה