מוזסקנספונסו
משתמש פעיל
אני לא מבין
אין פה אף אחד
שיש לו איזה חבר שהיה שם שיכול לשאול אותו???
אין פה אף אחד
שיש לו איזה חבר שהיה שם שיכול לשאול אותו???
איך הם מצליחים להרגיש מוצ"ש בלי שבת זה לא קל.....!סתם דרך אגב , כל מי שכותב שעובדים עליו בעיניים שהדברים מוסרטים ביום אחר שידע שזו המקצועיות בעצם, שלא מורחים אתכם בשידור חי ' על אמת ' שרואים איך מחליפים אורגן למי שצריך, ומחברים כבלים וכל הבלאגן הזה.....
דרך אגב שימו לב התוכנית הראשונה נדמה לי, נערכה בחול המועד סוכות ( לייבלה אמר , בערך, "אני מחכה שהמוזיקה תעיף פה את הסכך..." ועוד מתמודד אמר (אולי בתוכנית השניה) שעכשיו הוא עשה שמחת בית השואבה עם איזה זמר....
וסתם שתדעו שאצל החילונים (היה מי שאמר) זה בדיוק אותו דבר!!!! עושים הסרטות של תוכנית מסויימת עורכים, משפצים , זה עובר ביקורות של עוד כמה... ואז סופסוף משדרים (אולי בגלל זה יש להם תקציבי עתק.....)
ממש מגיע להם הערכה על כךאיך הם מצליחים להרגיש מוצ"ש בלי שבת זה לא קל.....!
לפחות זה............ממש מגיע להם הערכה על כך
פחחח.....
או לחילופין תבדקו את אחיה כהן, ליגה או שתים מעל.יש לי פה סרטון השראה לקלידנים שבדרך.....
תבינו מי זה לייבלה...
הסרטון מלפני כמה שנים
מנגינת השודדים של הקאריביים.
הפסנתרן הבא ...?או לחילופין תבדקו את אחיה כהן, ליגה או שתים מעל.
זה מצחיק אותי שסוגדים למהירות של לייבל'ה, בלי לזלזל, אבל מי שיצפה באחיה, מנגן אפי' את ניגון הפרוגיות (פרוג, מישהו?) עי' גוגל, יראה שאין מה להשוות בכלל.הפסנתרן הבא ...?
את מה בדיוק?נו אף אחד לא יכול לעזור לי
ולעלות את זה לדרייב
כאן יש קישור לדרייב.נו אף אחד לא יכול לעזור לי
ולעלות את זה לדרייב
היה 2כמה תוכניות של הקלידנים היה עד עכשיו?
ומתי זה הבא?
http://media.93fm.co.il/new/m/akplayer/6ff48825cedec4b6bc7be962e6ccbfe0.mp4מה אם פרק 3?
קישור או קובץ אפשר?
יש בקובץ להורדה ?הקלידנים - פרק 3
אני מעלה לדרייב עוד מעטיש בקובץ להורדה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: